فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه بازاری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم پلو شیرازی
𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛
مواد لازم:
کلم سفید
شوید خشک🌿
گوشت چرخکرده 🥩
پیاز🧅
نمک،فلفل سیاه و زردچوبه 🌶🧂
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
دسر شکلاتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
دسر زعفرانی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🎗شماهم برنده 1/000/000 ریال بن تخفیف چادر هستید بدون قرعه کشی🎗
👌مسابقه ای راحت با جوایز مادی و معنوی
💢تعداد زیادی از جوایز بدون قرعه کشی و تعدادی هم با قرعه کشی تقدیم میشه🎁
🖍توضیح مسابقه:
ابتدا روی لینک بزنید وارد گروه بشید👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3754754254C388beb521e
فقط یک بنر از مدیر کانال بگیرید ❌🌹
آیدی مدیر در گروه سنجاق شده✅
~~~~~~~~~~
#کد 1000
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
پنیر سوخاری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه کشدار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن ژله رولی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی👩🍳
شربت مناسب ماه رمضون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#بروسکتا
نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید . گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#تست_سیب
کره مقداری - سیب (کمپوت) به میزان لازم - نان تست 2 عدد - شکر 1 قاشق غذا خوری - دارچین 1/2 قاشق چای خوری - عسل به میزان لازم
برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🍎🫔🍏🫔🍎🫔
#نکات_درست_کردن_بستنی_وانیلی
نگهداری بستنی وانیلی
شما می توانید بستنی وانیلی را یکبار به مقدار زیاد درست کنید و بعد آن را در ظروف درب دار به مدت طولانی در یخچال فریزر نگهداری کنید.
بستنی وانیلی رنگی
اگر می خواهید بستنی وانیلی رنگی داشته باشید می توانید در مرحله اول مقداری زعفران دم کرده یا پودر کاکائو اضافه کنید تا بستنی وانیلی زعفرانی یا کاکائویی داشته باشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
#شیک_شوکوموز
موز خرد شده یخ زده، خرما، پودر کاکائو و 1/2 پیمانه از شیر را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سپس بقیه شیر را همراه با وانیل به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کن را مجدد به مدت 30 ثانیه روشن کنید، تا مواد خوب با هم دیگر میکس شوند و مخلوط کف کند. بلافاصله سرو کرده و نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
.
وای باورت میشه
این کانال هر کس رفته برنگشته 😱
دوست داری یه حرفه یادبگیری😍😍
که خیلی سریع به درآمد عالی برسی🤑🤑🤑
اینجا برو 👇
با آموزش حرفه ای کراتین
تو رو به یک درآمد عالی میرسونه😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2424832308Cdab085fb44
تو کانالش کلی آموزش های رایگانم گذاشته 😍
#کیک_صبحانه_تابه_ای
تخم مرغ دو عدد
عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
آرد 8 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل مقداری
ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#ترفند_آشپزی
سه دليل وا رفتن كوكو:
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
حرااااج همیشگی « بدلیجات »!💍✨
همه چی نصف قیمت بازار!😳
فقط با 30 هزار تومن میتونی نیم ست های مشابه طلا داشته باشی😱
خاص ترین زیور آلات مناسب کادو و سوپرایز😍
ارسال نیم بهااا و رایگان به سراسر کشور😍🚚
تازه کلی مسابقه با کلی جوایز ویژه و تخفیفم هم هست🥳🎉
همه و همه در کانال بدلیجات اکلیلی
https://eitaa.com/joinchat/2881028278C2e0eacb783
#سیب_زمینی_سرخ_شده_نازک
سیب زمینی ها را کاملا خلالی شکل می کنیم.
بعد از خلالی کردن در یک طرف آب سرد ریخته و سیب زمینی ها را حدود دو ساعت در آب سرد ریخته تا نشاسته اضافی آنها خارج شود. 3- بعد دو ساعت آبکشی کرده و در کاغذ حوله ای می ریزیم تا آب انها کاملا گرفته شود
روغن را کاملا داغ کرده و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم تا جایی که طلایی رنگ شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
#ترشی_پیاز_شکم_پر
طرزتهیه
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمهای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته میتوانید استفاده نمایید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
⛔️ شاید این کانال برای همه مناسب نباشد !!🙈
لطفا فقط متاهلین بیان🙈👇🌹
https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd
دنیای ممنوعه⚡️🔞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_يه_روش_راحت_و_سريع_براى_تزئين_و_شكل_دادن_شيرينى هاى عيد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#آش_جو_دوسر_با_میوه
چه دارای وزن ایده آلی باشید و چه در حال تلاش برای کاهش وزن باشید، هرگز از صبحانه خود نگذرید. چیزی که ما پیشنهاد می کنیم این است که روزتان را با یک خوراک کوچک از جو دوسر شروع کنید. صبح زود بدن خود را با ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر شارژ کنید. ممکن است برای اینکه مزه ی بهتری بدهد بخواهید شیر و میوه تازه استفاده کنید. یک تکه گلابی یا یک مشت توت روی آش جو دوسر تان حدود ۱۵۰ – ۱۸۰ کالری درست می کند و باعث چاقی شما هم نمی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#ژله_بستنی
ژله آلوورا
ژله رنگ دلخواه
شیر یا بستنی
قالب گل
ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن.
ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید.
نکات:
می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید
اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#میگو_نمکی_فلفلی
دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید.
میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
#چیپس_وپنیر_فیله_مرغ
قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید.
اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویهها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#ژله_تصویری
ابتدا طرح اولیه رو روی کاغذ A4 معمولی کشیده و یا پرینت میگیریم وبعد از پشت كار طرحمونو ميكشيم.
سپس طرحمون رو با رنگ خوراکی و قلم رنگ آمیزی کرده و با رنگ مشکی دورگیری میکنیم وبعد ميزاريم كامل خوش بشه وبعددر این مرحله طرحمون رو ،روی ژله برگردون کرده و با دست کمی روی طرح میکشیم تا طرح کاملا به روی ژله منتقل شود.طرح به روی ژله منتقل میشود ولی کمرنگ تر از خود طرح ،نکته اینکه طرح مورد نظرتون رو باید از پشت کار رنگ آمیزی کنید که وقتی به روی ژله منتقل میشود به صورت وارونه نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#آش_آبغوره_تبریزی
برای تهیه آش آبغوره تبریزی، ابتدا پیاز داغ و لوبیا و عدس و برنج و بلغور با هم بگذارید تا پخته شود.
کمی که پخت سبزی خردشده و آب قلم را اضافه کنید. سپس گوجه را با رنده درشت رنده کنید و رب و غوره های دون شده با کمی فلفل در روغن تفت بدهید و به آش اضافه کنید. تا آش جابیفتد.
وقتی جا افتاد به آش نعنا داغ اضافه کنید. یک جوش که خورد آن را خاموش کنید.
به میزان دلخواه آبغوره اضافه کنید. ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد که زیاد یا کم باشد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#برساق_محلی
برساق یا بزی
آرد یک کیلو
یک پنس نمک
شکر یک لیوان بستگی به ذائقه خودتون داره ممکنه دوست داشته باشید شیرینتر باشه
رازیانه سبز یک ق غ (سلیقه ایست میشه حتی،زنجبیل یا دارچین هم افزود)
شیر یک لیوان
زردچوبه یک ق غ
خمیر ترش یک چونه یا یک ق غ خمیر مایه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا دو ق غ روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ولی نسوزه ذره ذره روی آرد میریزیم و هم میزنیم که آرد گلوله های ریز ریز بشه کمی که سرد شد آرد گلوله شده رو بین دو کف دست مرتب میمالیم که آرد یکدست بشه
حالا اگه خمیر ترش داریم اون رو وسط آرد میزاریم بعد مواد خشک (رازیانه و شکر و زردچوبه و نمک) رو به آرد اضافه میکنیم شیر داغ رو هم اضافه میکنیم خمیرو خوب ورز میدهیم اگه شل شد آرد اضافه میکنیم اگه سفت بود کمی آبجوش اضافه میکنیم تا حدی ورز میدهیم که خمیر به دست نچسبه و یک دست بشه،حالا باید نایلون روش بکشیم و در دمای معمولی اتاق یک ساعت بزاریم ور بیاد البته بهتره که یک پارچه چند لا روش بزاریم بعد خمیر رو با دست به شکل گلوله های کوچک برش میدیم به شکل دلخواه پهن میکنیم بعد که همه رو پهن کردیم توی روغن فراوان سرخ میکنیم با حرارت کم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞