#ترشی_فلفل_هندی
فلفل سبز خرد شده 500 گرم
سیر خرد شده 250 گرم
پوست لیمو ترش به میزان لازم
فلفل خشک هندی 10 عدد
تخم گشنیز 1 فنجان
زیره سبز 1/2 فنجان
میخک 5 عدد
فلفل سیاه 1/4 فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد 3 فنجان
آبلیموی تازه 1/2 فنجان
نمک 3 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز، زیره سبز، میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر. . عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 155 دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌶🫑🌶🫑🌶🫑🌶
#چیپس_میوه
میوه های تازه و سفت رو با چاقو نازک برش زدم.موز رو زیاد نازک برش نزنید چون خراب میشه.یه سینی بزرگ دارم(مجمع)داخلش کاغدروغنی پهن کردم برشهای میوه رو بافاصله روی اون چیدم.حالا سینی رو روی بخاری با حرارت کم (اگر حرارت زیاد باشه میوه ها میچسبن به کاغذ و هم اینکه رنگشون تیره میشه)گذاشتم یک روز زمان برد تا میوه ها خشک شدن.هر۲ساعت یکبار میوه ها رو برعکس کنید تا اونطرفشم خشک بشه میوه ها شامل:کیوی.خرمالو.نارنگی.آناناس.سیب. هستن
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍏🥭🍏🍎🍏
#دسر_لیمویی
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
شکر ۸ ق غ
آرد ۲ ق غ
نشاسته ۲ ق غ
آب دو عدد لیمو
پوست دو عدد لیمو
وانیل نوک ق
کره نصف ق غ
زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم)
طرز تهیه
داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید).
بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍨🍋🍨🍋🍨🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_پیتزا_رولی_کالباس
مواد لازم
مواد خمیر
500 گرم آرد
300 میلی لیتر آب ولرم
7 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
مواد سس
3_4 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1/2 قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مواد میانی
سوسیس و ژامبون
پنیر پیتزا
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#حلوا_شیر
موادلازم
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه و نیم
عرق هل نصف پیمانه(من بجاش از پودر هل استفاده کردم)
روغن (مخلوط کره،روغن جامد،روغن مایع)نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
طرزتهیه
ارد را به اندازه ای که تغییر رنگ بده تفت داده و بعد روغن رو بهش اضافه کنید
شیر و شکر و عرق هل رو بزارید رو حرارت که دونه های شکر آب شه و شیر به جوش بیاد بزارید اروم قل بزنه و بعد به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_يك_غذاي_آسون_و_خوشمزه
دو عدد بادمجان را به درازا برش مي دهيم مراقب باشید حلقه ها از سر بادمجان جدا نشود بعد در روغن سرخ میکنیم.
350 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب ، 1 عدد پیاز متوسط رنده شده ، 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری فلفل نمک را مخلوط کرده و حسابی ورز میدهیم به اندازه چهار انگشت به قطر 5میلیمتر گوشت را قطعه قطعه میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
مواد سس شامل (گوجه فرنگی یک عدد، رب 1 قاشق غذاخوری، سیر رنده شده 3 حبه ، 1 قاشق چای خوری آویشن، دو پیمانه آب ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون) را با هم مخلوط کرده روی حرارت اجازه میدهیم به غلظت مناسب برسد
بعد کباب های گوشتی را در لایه های بادمجان میگذاریم سس را روی مواد ریخته به مدت سه یا چهار دقیقه در دمای200درجه در فر میگذاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#کتلت_پنیر_ذرت
مواد لازم
۱٫۵ پیمانه آرد۲ پیمانه ذرت۲ عدد تخم مرغنصف پیمانه پنیر چدار رنده شدهیک سوم پیمانه پیازچه خرد شدهنصف پیمانه شیر۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق غذاخوری پودر چیلینصف پیمانه روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید.در یک تابه بزرگ، نصف پیمانه روغن ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود.۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را در روغن داغ گذاشته و با قاشق سطح آن را صاف کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار نمائید.وقتی یک طرف کتلت ها پخت، آنها را با کف گیر برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.این غذا را می توانید با خامه ترش و پیازچه خرد شده سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#پیتزا_صبحانه
مناسب برای
3 - 4 نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا 9595 : 1 عدد
پنیر پیتزا پروسس 9595 : 100 گرم
تخم مرغ : چهار عدد
پیازچه : چهار شاخه
روغن : به میزان لازم
روش تهیه :
خمیر پیتزای 9595 را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
پنیر پیتزا 9595 را بر روی خمیر پاشیده و سپس تخم مرغ را بر روی آن میشکنيم .
پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا تخم مرغ ها پخته شوند .
پس از خارج کردن پیتزا از فر سطح آن را با پیازچه خردشده تزیین میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
#تارت_خرما
كره ١٤٠ گرم
پودر شكر ٦٠ گرم
وانيل ١/٨قاشق چايي خوري
تخم مرغ ١ عدد
ارد ٢٩٠ گرم
مواد مياني
خرما ٤٠٠ گرم
دارچين ١قاشق سوپخوري
پودر گردو به دلخواه
پودر پسته به دلخواه
پودر هل. مقداري
كره + پودر شكر + وانيل+تخم مرغ با همزن برقي به مدت يك دقيقه ميزنيم
ارد را به مواد اضافه كرده و با دست به خورد مواد ميدهيم تا خمير يكدست و نرمي به دست ايد
كف و ديواره هاي قالب تارت را با خمير به ضخامت ٢ يا ١ ميليمتر ميپوشانيم
كف خمير را با چنگال از چند جا سوراخ كنيد تا خمير خوب بپزد
فر را روي درجه ٣٥٠ درجه سانتي گراد تنظيم كرده و سيني را در طبقه وسط قرار دهيد
تارت ها را به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه در سيني فر بچسنيد بعد از فر دراورده و بهد از سرد شدن از قالب ها جدا كنيد
خمير اين تارت خيلي خوشمزس حتما امتحانش كنيد
خرما ها را با چنگال له كرده و با دارچين و هل قاطي كنيد ، دستتان را به اب زده و با خرما توپك هاي كوچك به نسبت اندازه تارت خود درست كنيد و در پودر پسته يا گردو بغلتانيد
و داخل تارت خود بگذاريد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
#ترفند_آشپزی
#برای_اینکه_آبلیموی_شما خوشرنگ باقی بماند و طعم و مزه آن عوض نشود ، آبلیمو ها را در مکان های تاریک و خنک قرار دهید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
#كيك_شيرعسلي_با_بادام
۳تخم مرغ،۱قوطی شيرعسلي و کمی وانيل رو ده دقيقه با دور تند همزن بزنيد و ۱ليوان شير را اضافه كنيد و۲۰ثانيه با دور كند بزنيد و ۱ليوان روغن رو اضافه كنيد و بيست ثانيه ديگه با دور كند بزنيد.۱استکان زعفران رو اضافه كنيد و كمي بزنيد و ۳ليوان ارد و ۱ق غ بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و در اخر ۱ق غ هل و ۱ليوان پودر بادام رو اضافه كنيد و اروم فولد كنيد كه فقط مخلوط بشه.كف قالب مورد نظر رو چرب و ارد پاشي كنيد من از قالب المينيوم استفاده كردم نصف قالب رو از مواد پر كنيد و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#شربت_لیمو_نعنا
آب / به اندازه دلخواه
شکر / به اندازه لازم
نعناع / یک دسته
لیموی پوست گرفته / 1 عدد
برای تهیه شربت لیمو و نعناع، ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و بجوشانید. هنگامی که آب و شکر در حال جوشیدن هستند و شکر کاملا حل شد، یک دسته نعناع با ساقه به آن اضافه نمایید.
پس از چند دقیقه جوشیدن، برش های لیموی پوست گرفته را به آن اضافه کنید. می توانید به جای برش های لیمو از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده نمایید.
شعله را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید.
پس از 24 ساعت، شربت را صاف کنید.
شربت را درون یک شیشه در باریک ریخته و آن را در یخچال نگهداری نمایید.
برای استفاده، مقداری از شربت را با آب و یخ مخلوط نمایید و با یک برش لیمو و چند برگ نعناع آن را تزیین کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🥂🍋🥂🍋🥂🍋
#دسر_فنجانی
موادلازم
1 لیتر شیر
1 لیوان چای خوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
1 بسته وانیل شکری
برای تزیین روی دسر
1 لیوان پودر نارگیل
12 توت فرنگی
شیر ، شکر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و مخلوط کنید تا به جوش بیاید ، پودینگ را حداقل 7-8 دقیقه بجوشانید و سپس وانیل و کره را اضافه کنید. و تا زمانی که کره کاملا ذوب و مخلوط شود هم بزنید. و سپس زیر اجاق را خاموش کنید.کف و دیواره های فنجان ها را خیلی کم خیس کنید، پودینگ ها را تا نصف فنجان گرد ریخته و سپس دقیقا از وسط یک عدد توت فرنگی یا هر میوه دیگر دلخواه قرار دهید، بعد از اینکه ولرم شدند حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید.(حتی می توانید آنها را یک شب در یخچال نگه دارید) با یک چاقو کناره های دسر را از دیواره فنجان جدا کنید و ارام از فنجان برعکس کرده و خارج کنید.آن را در یک ظرف قرار داده و پودر نارگیل بریزید، برای تزیین توت فرنگی را روی هرکدام بگذارید و آن را سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#نرگسی_اسفناج_فنجانی
طرز تهیه
نیم کیلو اسفناج
چهار عدد تخم مرغ
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه قاشق مربا خوری پودر پیاز میتونید از یه پیاز تفت داده سبک شده هم توش استفاده کنید
سه قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل
و کمی روغن
و قارچ برای تزیین
اول قالب رو چرب میکنیم تخم مرغ ها و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد اسفناج خرد شده و بقیه مواد بجز قارچ رو هم با تخم مرغ مخلوط میکنیم
تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم روش نمک میپاشیم و در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده و بعد میل کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_چیپس_بادمجان
3عددبادمجان
آرد ذرت
1عددتخم مرغ
نمک
ماست
بادمجان هارا طبق فیلم پوست کنده وازطول برش خلالی درشت میزنیم وبه مدت 10 دقیقه درآب ریخته تا پخته شوند(زیاد نزارید بمونه چون بادمجون زود له میشه ) وبعد ازآب گرفته وگذاشته روی دستمال کاغذی آشپزخونه تا آب بادمجون ها گرفته بشه و بعدبه بادمجون ها کمی نمک وفلفل(دلخواه) زده وبرای سرخ کردن ابتدا در تخم مرغ زده وبعد درآرد ذرت (نشاسته ذرت نباشه) در روغن داغ سرخ میکنیم. ودرظرف سرو گذاشته وباماست یاهرنوع سسی که دوست دارید سرو کنید. سعی کنیداین میان وعده را تاداغ وترد هست میل کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
زنبیل تو بردار و بیار
هرچی میخوای مفت بردار و ببر 😍🤤🤑
.
کانالی هستیم
ک قراره شمارو از وجود چندین کانال خرید نجات بدیم🤔🤨
با حذف دلال ❌
بدون واسطه 🤝
با قیمت کف بازار ✍️
هر محصولی ک دنبال میگردید داریم 🤙🛍
#لوازم_جانبی
#لوازم_آرایشی
#لوازم_تحریر
#بدلیجات
#پوشاک
#آشپزخانه
#دست_ساز
#خوراکی
و.....
محصولات گذاشته شده از عمده فروش های معتبر تهیه شده 😎
و برای شما به نمایش گذاشته شده 📣
.
اعتماد شما 🛒
اقتدار ما 💪
🛍🛍 https://eitaa.com/joinchat/1703543115C91e4d54226
🛒🛒
زنبیل تو جا نزاری😱
#دويمانج
صبحانه مقوی
نون خشك رو ( ترجيحا نون اسكو) خرد ميكنيم وبا آبپاش روشونو نم مي كنيم تا نرم شن بعد پنير (ترجيحا پنير ليقوان) و كره آب شده و زنجبيل و كنجد و چهار مغز آسياب و يا خرد شده (گردو،بادام،پسته،فندق) رو بهش اضافه مي كنيم و خوب هم ميزنيم بعد يه مشت بر ميداريم و تو دستمون فشرده ش مي كنيم تا لقمه ي دويمنجون آماده بشه
البته خيلي ها تو دويمنج فقط گردو ميزنن و كنجد هم نمي زنن ولي من با چهار مغز و كنجد دوست دارم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
#سير_ترشى
نصف ليوان نمك ونصف ليوان شيره انگور (در صورت نداشتن شيره انگور شكر بريزيد)و سركه . سيرهاتون رو داخل دبه يا شيشه بريزيد وچاشني هارو اضافه كنيد وسركه رو كامل بريزيد تا روي سيرها رو بپوشونه وتو آفتاب بزاريد وبعد يكي دوهفته سركه كم ميشه كه بايد دوباره اضافه كنيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
یه جوری#چادر بپوش که
همه با دیدنت.
عاشق#حجاب بشن
اگه دنبال یه چادر #شیک و #خاص میگردی شک نکن که بهترین جا رو پیدا کردی👌
جدیدترین و زیباترین مدل های چادر مشکی با #قیمت_های_باورنکردنی 😱
سریع عضو شو و مدل های زیباشون رو ببین😍
┈••••✾•🦋🌹🦋•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/452853795Cad4fd4856b
با خیال راحت میتونید خرید کنید چون ضمانت کیفیت هم دارن👌
#پنج_طعم_بوراني
بوراني لبو
بوراني ذرت
بوراني كرفس
بوراني بادنجان
بوراني اسفناج
براي كل بوراني ها از ماست موسير استفاده كردم
بوراني لبو؛لبو رو پخته و رنده درشت كردم و با كمي گردو خوردشده و نمك و فلفل طعم دار كردم
بوراني اسفناج؛ اسفناج و پختم و با گوش كوب برقي پوره كردم و با نمك و فلفل و طعم دار كردم
بوراني ذرت؛ ذرت بخار پز و با نمك و فلفل طعم دار كردم
بوراني بادنجان؛ بادنجان كبابي و نمك و فلفل طعم دار كردم
بوراني كرفس؛ كرفس و كمي پختم و با نمك و فلفل طعم دار كردم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#کیک_خرما_بدون_آرد
بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
پکینگ پودر ۱ ق غ
تخم مرغ ۳عدد
روغن مایع ۱/۲پیمانه
شیر ۱/۲پیمانه
آب ۱/۴پیمانه
وانیل ۱/۴ق چ
اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دمپخت_بدون_گوشت
طرز تهیه
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت)
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#کوکو_سیب_زمینی_قالبی
مواد لازم:دو عدد سیب زمینی متوسط نیم پز.دو عدد تخم مرغ.کمی زعفران و نمک وفلفل.مواد وسط کوکو:کمی مایه ماکارونی به همراه پیاز داغ و گردو و زرشک.....
مایه کوکو رو آماده کرده کف قالب مافین رو چرب کرده و تا نصف قالب مایه کوکو ریخته و بعد از مایه گوشتی ودوباره روش کوکو می ریزیم وروش فویل کشیده درون فر قرار میدیم .وقتی پخت فویل رو برداشته وکمی پنیر روی کوکوها گذاشته وشعله بالای فر رو روشن میکنیم تا کمی طلایی بشه.روی دوتاشون کنجد ریختم.میتونیم مایه گوشتی رو هم حذف کنیم اما من چون آماده داشتم استفاده کردم.من خودم کلا عاشق آشپزی هستم اما واقعا استفاده از این قالبها آشپزی رو هیجان انگیز میکنه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#پاناكوتا
موادلازم
خامه صبحانه یک بسته
شیر 3 لیوان
شکر 18 ق غ
پودر ژلاتین 8 ق م
وانیل نوک ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر و شکر و با زرده تخم مرغ روی حرارت به مدت یک یا دو دقیقه هم میزنیم تا فقط شکر حل بشه ( نباید شیر زیاد گرم شه همین که ولرم بشه شکر هم حل شده) بعد گاز و خاموش میکنیم وانیل و خامه رو اضافه میکنم پودر ژلاتین و که به روش بن ماری با نصف لیوان آب جوش حل کردیم وگذاشتیم کمی خنک شه توی مایعمون میریزیم و خوب هم میزنیم بعد میریزیم توی قالب و میزاریم تو یخجال بعد 3 یا 4 ساعت آمادس من با این هم خورده شیشه درست میکنم هم این مدلیا رو طعمش حرف نداره
برای رنگهای مختلف از رنگهای خوراکی استفاده کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شکلات_ترکیه_ای
طرزتهیه
چیزایی که لازم دارید، قالب شکلات، شکلات و اگر دوست داشتید میتونید با آجیل و خلال تزئینش کنید.
شکلات شیری، شکلات سفید ، شکلات تخته ای رو میتونید از سوپرمارکت هایالوازم قنادیا تهیه کنید.
شکلات ها رو با اصول بنماری(شکلات تخته ای رو ریز خرد کنید واون رو با ماکروفر یاروی بخار کخری اروم بن ماری اش کنید.البته توماکروفر خیلییی راحت تره فقط باید مواظب باشید شکلات نسوزه ومدت زمان طولانی توماکروفر نذارید و ۲۰ ثانیه ۲۰ ثانیه بذارید وچکش کنید) ذوب کنید و سریع توی قالب بریزید.
میتونید تک رنگ و یا دو رنگ( مثل ویدئو) درستش کنید.
من داخل بعضی از آنها سس شکلات و کارامل هم استفاده کردم، اگر دوس داشتید میتونید آجیل خورد شده هم بربزید.
بعد از ۱-۲ ساعت استراحت دادن در یخچال، میتونید سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#سس_باربکیو
مواد لازم
لیمو ترش بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 پیمانه
سرکه سفید 1/3 پیمانه
شکر 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز سائیده 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
طرزتهیه
لیمو را قاچ بزنید و آب آن را بگیرید. تمام مواد دیگر را همراه با آب لیمو در ظرفی بریزید و هم بزنید.
مواد را به یک شیر جوش انتقال دهید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس بجوشد و غلیظ شود. (حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم)
میتوانید بلافاصله و همان طور که داغ است سس باربکیو را روی کباب دنده، استیک یا مرغ گریل شده بریزید. یا این که بگذارید خنک شود. سپس سس را در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید. میتوانید تا یک هفته این سس را در یخچال نگهداری کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#مسقطی_گل
مواد لازم
نشاسته پنج قاشق غذاخوری.
شیر پنج پیمانه
شربت گل یک لیوان.
گلاب به میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه. کمی که به غلظت رسید شربت رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ بگیره.بعد گلاب رو اضافه میکنیم. مسقطی خیلی نباید غلیظ بشه چون وقتی که سرد بشه سفت تر میشه. توی قالب میریزیم و به مدت سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره
این مسقطی با ریختن شربت گل طعم خیلی متفاوت تر و دلچسب تری رو داره
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮