هدایت شده از تبلیغات گسترده موج 🌊
انگشتان پا از شخصیت تان می گوید ‼️
انگشتان پایتان به کدام شبیه تر است⁉️
⭕️ 👣 شماره 1
⭕️ 👣 شماره 2
⭕️ 👣 شماره 3
⭕️ 👣 شماره 4
پاسخ تست فقط اینجااااااا 👇🏿
👣 https://eitaa.com/joinchat/2574188547C196ea40fc2
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
#فال_روزانه
🌼 هر روز از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد 🌼
📌متولدين هرماه براي اولين بار ميتونيد به صورت #کاملا_دقیق فال خودتون رو بخونيد
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن |💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر I💖I آبـان
ا💖ا آذر I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن I💖I اسـفـنـد
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_خوشمره_فقط_با_موز_و_توت_فرنگی
توت فرنگی یخ زده و موز یخ زده رو بریزید تو مخلوط کن و باهاش یه بستنی خوشمزه بسازید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#راتا_پنیر_و_پسته
مواد لازم
ژامبون
ریحان فراوان
خیارشور
پودر پسته
سس مایونز
پنیر خامه ای
نمک و فلفل
رنگ سبز به دلخواه(من استفاده نکردم)
طرز تهیه
با توجه به مقدار موادی که لازم دارید، از مواد بالا چشمی استفاده کنید.
مواد بالا را نگینی ریز ریز کنید ولی پوره یا رنده نکنید تا شکل ظاهری زیبایی پیدا کند. مقداری سس مایونز و پنیر خامه ای به نسبت یک به دو (یعنی در ازای یک قاشق سس دو قاشق پنیر بزنید) به مخلوط بزنید و وقتی خوب هم زدید، اگر باز هم لازم داشت از ترکیب هر دو اینا دوباره بزنید(سس مایونز خالی نزنید چون مواد باید انسجام داشته باشد و پنیر خامه ای تاثیر بسزایی دارد) انسجام مواد، باید شبیه الویه شود.
در آخر نمک و فلفل بزنید و بچشید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤣آخخخخ ترکیدم از خنده 😂😂😂
🤣هوووووووف نفسم بند اومد از خنده 🤣
🔥پر از کلیپ آتشین و خنده دار😂😜😄
🔥دوربین مخفی های ایرانی وخارجی😉 🔥 #طنز #گیف #اینستا #جوک
😂😂وای وای مردم از خنده🤣🤣
کانالـش عالیههههههههه👇😋😅😁
یکم بی ادبیه ولی خوراک خنده س😃🔞💦
⚠️📛
https://eitaa.com/joinchat/1162805288C32ea7d1328
https://eitaa.com/joinchat/1162805288C32ea7d1328
جدید ترین جوکهای#۱۴۰۲😂📛
یعنی آخرته #کلیپای_خنده_داره🙈😂
#قلقلک
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
سرنوشت ازدواج متولدین هر ماه با سایر ماه ها ❤️👇😳 بزن رو ماه تولد خودت و عشقت 🌟
♥️سرنوشت ازدواج متولدین فروردین
♥️سرنوشت ازدواج متولدین اردیبهشت
♥️سرنوشت ازدواج متولدین خرداد
♥️سرنوشت ازدواج متولدین تیر
♥️سرنوشت ازدواج متولدین شهریور
♥️سرنوشت ازدواج متولدین مهر
♥️سرنوشت ازدواج متولدین آبان
♥️سرنوشت ازدواج متولدین آذر
♥️سرنوشت ازدواج متولدین دی
♥️سرنوشت ازدواج متولدین بهمن
♥️سرنوشت ازدواج متولدین اسفند
ستاره شناسی روزانه متولدین هر ماه 👆🏻🌸
حتما بیا بعدا پشیمون نشی 😍 باور نکردنیه😳
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
🔴اتفاقی عجیب و تکان دهنده هنگام تدفین یک #جوانمذهبی
💢 ایت الله گلپایگانی میگه وقتی خواستم این جوان رو تلقین بدم پرده ها از جلوی چشمم کنار رفت و برزخش رو دیدم. هر چی بهش تلقین دادم ، گفت نمیفهمم تا اینکه دیدم شیطنکهایی اطرافش میچرخن و وقتی علت رو پرسیدم گفت....😰
⚠️گناهیکهخیلیازمامذهبیادرگیرشیم😭👇
https://eitaa.com/joinchat/1606418615C5d198c6c39
❌ #مذهبیا مراقب باشین👆
🎥این کلیپ میتونه زندگیتونو از این رو به اون رو کنه، خیلی تکان دهنده ست😭
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اشتباهی که بعد از ازدواجم انجام دادم
بعد از تولد دخترم شوهرم از من خیلی خیلی سرد شد ،به بهونه خستگی و سرو صدای بچه اتاقشو جدا کرد 😔
این رابطه سرد و خشک و بی توجهیش به من باعث شده بود که عشق منم نسبت بهش کم بشه.
تو محیط کارم با همکارهام بیشتر خوش و بش میکردم و هیچ دلخوشی برای خونه رفتن نداشتم.😞😔..r۲۸
دنبال یه هیجان بودم و دوست داشتم از زندگی یکنواختی که با شوهرم داشتم دور بشم و دوباره عاشقی کنم، برای همین یه روز که مشغول جمع کردن پرونده ها بودم،یه نفر..
https://eitaa.com/joinchat/1709637633Cd7fa12489d
#لوکوم_انجیر_و_گردو
مواد لازم
۱۹/۲۰عدد انجیر خشک
۱لیوان گردو
۱ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم
برای کاور کردن:
۲بسته ۴۸عدد بیسکوئیت پتی بور
۲۰۰گرم خامه
۲بسته شکلات شیری یا تلخ
طرز تهیه:
ابتدا انجیر ها را در ظرفی بریزید و روشون اب گرم بریزید و ۵دقیقه در این حالت بماند.
انجیر های نرم شده را ابکش کنید.
قسمت بالایی انجیر ها را ببرید و با انگشتتان داخل انجیرها را گود کنید و داخلش گردو قرار دهید.تمام انجیرها را با گردو پر کنید.
برای کاور کردن خامه را روی حرارت قرار دهید وقتی به نقطه ی جوش رسید شکلات ها را داخلش بریزید و هم بزنیدتا اب شوند.
گاناش اماده شده را ارام ارام به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید و خمیر نباید به دست بچسبد .یک تکه جدا کنید داخل کف دست پهن کنید و داخلش انجیر پر شده باگردو را قرار دهید و خوب با خمیر شکلاتی کاورش کنید.تاتلی های اماده شده را داخل پودر نارگیل بغلطانید.بعد همه را حدود ۲۵تا ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .لوکوم های سفت شده را خارج کنید و حدود ۱cm برش بزنید.داخل ظرف سرو قرار دهید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#لواشک_کیوی
موادلازم
کیوی ۲ کیلو گرم
شکر به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝