#سوپ_ذرت_شيرين
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند.
2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرتها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند.
4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. ميتوانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌽🍿🌽🍿🌽🍿🌽
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_کدو_سبز
مواد لازم
3 عدد کدو سبز
2 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر کفیر
2 قاشق غذاخوری آرد 00
80 میلی لیتر روغن زیتون
10 گرم بیکینگ پودر برای شیرینی های خوشمزه
فلفل
نمک
چیلی خرد شده
پیازچه
جعفری
شوید
پنیر چدار
طرز تهیه
دلمه ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، کفیر ، آرد 00 ، نمک ، فلفل ، چیلی ، بکینگ پودر برای پای ، روغن زیتون ، پیازچه ، شوید و جعفری مخلوط کنید.
قالب را روغن زده و مخلوط را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید.
پنیر چدار را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_جان
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی
4 زرده تخم مرغ
120 گرم ژامبون
1 تخم مرغ
60 گرم آرد یا نشاسته ذرت
نمک و فلفل برای چشیدن؛
روغن سبزیجات.
طرز تهیه
سیب زمینی ها را به صورت نواری برش داده و ژامبون را ریز خرد کنید.
سیب زمینی ها را با ژامبون ، آرد ، نمک ، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و با مخلوط سیب زمینی و ژامبون 4 لانه درست کنید.
در مرکز هر لانه یک زرده تخم مرغ بریزید. از هر طرف 5 دقیقه بپزید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
#خربزه_ژله_ای
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍈🍣🍈🍣🍈🍣🍈
#بادمجان_پلو_و_مرغ
اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با
حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
#فیله_مرغ_پنیرپارمسان
مواد لازم براي 4 نفر
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#ترفند_آشپزی
می خواهید پنیر پیتزا خوب کش بیاید؟
قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید بر روی آن آب اسپری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
3.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روش_اصلی_پخت_سوسیس_تخم_مرغ
مواد لازم
6 سوسیس؛
6 تخم مرغ
نمک و روغن نباتی.
طرزتهیه
سوسیس ها را از وسط برش بزنید و آنها را تا کنید تا قلب درست شوند. انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید. یک تخم مرغ در مرکز هر قلب بریزید. نمک را مزه دار کنید.
5 دقیقه بپزید.
برش های کناری را برش دهید ، آنها را به صورت دایره ای ببندید و با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید و تخمها را در مرکز آن بریزید. 5 دقیقه بپزید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_رول_کدو_بامرغ
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم.
براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
#تاس_کباب_اراکی
مواد لازم
چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم
هویچ : ٢ عدد
سیب زمینی :٢عدد متوسط
بِه :٢عدد
گوجه :١عدد
آب :٢لیوان
پیاز :١عدد بزرگ
آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه
نمك فلفل زردچوبه
طرز تهیه :
اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید
روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد
بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه
صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱