فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_صبحانه_جدید
نان تست
تخم مرغ
پنیر
ڪالباس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#شیرینی_کعک_تابه_ایی
#بدون_فر
تخم مرغ یک عدد
شکر یک سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
ارد یک سوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق م
پودر هل یک ق چ
نمک پک پنس
کنجد به مقدار لازم
اول تو ظرفی تخم مرغ شکر و هل رو پنج دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن مایع اضافه و مخلوط کنید
در آخر ارد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید و به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید مواد کمی کشداره حالا بزارید نیم ساعت توی فریزر خودشو بگیره
تو این فاصله کف تابه رو کاغذ روغنی بزارید خیلی کم چرب کنید . روی شعله شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه (بدون تابه)
بعد نیم ساعت مواد رو دربیارید و به اندازه گردو توی دست گرد کنیدو بغلطونیدتو کنجد و بچینید توی تابه با فاصله چون همکمی پهن میشه و هم پف میکنه (سایزشون به دلخواه میتونیدکمی بزرگتر بردارید) بعد درب تابه رو ببندید و بزارید روی شعله یک ربعه آماده اس زیرش کمی تغییر رنگ میده
برای فر دمای ۱۸۰ یک ربع زمان
تعداد شیرینیها با این سایز ۱۷ عدد میشه میتونید مواد رو چند برابر کنید برای تعداد بیشتر
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قورمه_سبزی_بازودپز
با توجه به اینکه من از صبح تا بعدازظهر سرکار هستم و تازه ساعت ۷ شب شروع به غذا پختن میکنم زودپز خیلی بهم کمک میکنه. در واقع اگر زودپز نباشه زمان به من اجازه پخت خورشت رو نمیده. البته من از آرامپز هم استفاده کردم. یعنی صبح قبل رفتن خورشت رو داخل آرامپز بار گذاشتم و وقتی بعدازظهر رسیدم خونه خورشت آماده بود اما طعم و کیفیت غذا توی زودپز رو ترجیح میدم.
برای استفاده از زود پز باید چندتا نکته رو رعایت کنید:
۱- حتما دفترچه راهنمای زودپز خودتون رو با دقت مطالعه کنید.
۲- از سالم بودن لاستیک های درب مطمئن باشید.
۳- از سالم بودن سوپاب ها مطمئن باشید.
۴- یک زودپز سالم خورشت رو بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کاملا میپزه. پس حواستون به زمان باشه تا غذاتون له نشه.
۵- میزان آبی که توی زودپز میریزد خیلی کم نباشه. مثلا من همیشه اندازه نصف لیوان بیشتر از مقدار نهایی خورشت آب میریزم.
۶- اگر درجه بستن خروجی بخار کمتر باشه بخار بیشتری هنگام پخت خارج میشه در نتیجه زمان پخت طولانی تر میشه و باید آب بیشتری بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_کعک_کنجدی
مواد لازم
تخم مرغ ١عدد
شکر یک سوم لیوان
پودر هل نصف ق چ
ارد سفید یک و یک سوم لیوان.
بکینگ پودر نصف ق چ
روغن مایع یک سوم لیوان.
کنجد به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم.
تخم مرغ پودر هل و شکرو با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه.
روغن مایع اضافه کرده و با همزن دستی یکم هم میزنیم. و در آخر اردو بکینگ پودرو که ترکیب کرده و الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم.
به اندازه یه گردو از مواد برمیداریم گرد میکنیم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل ماهیتابه که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و دمکنی میزاریم و درشو میبندیم با حرارت خیلی کم میزاریم نیم ساعت تا بپزه.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود 1.4 یا 1.3 پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید. وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید. این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد. این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام. این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد. نایجلا لاسون
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک خرما🧆
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت اسپیرال سیب زمینی 🍟🧇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_پنبه_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳