eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🌷هنرکده رویایی🌷 🧳 نمی تونی سفر بری؟ 🎁 نمی دونی هدیه یا سوغاتی چی بخری؟ 🏺هنر فیروزه و مینا بر روی مس و سفال 🎯 هنری زیبا و چشم نواز مخصوص مشکل پسندها 📦 ارسال به سراسر کشور برای دیدن محصولات و اطلاعات بیشتر بزن روی لینک زیر 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/916914510C26ad07dc66
مواد لازم: پنیر موزارلا، پیاز، گوشت چرخ‌کرده، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز، رزماری، نمک، پودر سوخاری، آرد و تخم‌مرغ طرز تهیه در ابتدا به ۱۰ عدد پیاز متوسط نیاز دارید. پیازها را از وسط نصف کنید؛ بعد از جدا کردن دولایه بیرونی، مابقی پیاز را نگینی خردکنید و به همراه ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده درون یک ظرف بریزید. سپس ۲ قاشق چای‌خوری پودر سیر به مواد درون ظرف اضافه کنید و پس‌ازآن ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز، رزماری، آویشن و نمک اضافه کنید. درنهایت ۱ تخم‌مرغ به مواد اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری روی مواد درون ظرف بریزید.مواد را با دست مخلوط‌ کنید تا ادویه‌ها به‌خوبی گوشت را طعم دار کند. بعد پنیر موزارلا را به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری خردکنید. مواد را به‌اندازه‌ای که بین دو لایه پیاز بتواند قرار بگیرد، قلقلی کنید و یک تکه پنیر درون آن قرار دهید. پس از آنکه پنیر را درون مخلوط گوشت قراردادید، قلقلی‌ها را بین دو تکه پیاز قرارداده تا یک شکل کروی به خود بگیرد. پس از آن قلقلی‌های آماده شده را درون ظرفی از آرد بغلتانید و با روغن زیاد سرخ‌کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
؟ پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
ارد برنج ۱پ نبات ۱/۵برابر ارد برنج پودر دارچین و هل و گل محمدی ۱ ق چ زعفران مقداری مغزیجات درصورت دلخواه روغن ۴_۳ق غ بهتره ارد برنج رو خودمون درست کنیم.یه پیمانه برنج مرغوب ایرانی رو یکی دو روز خیس کرده و چندباری ابشو عوض مکنیم و سپس توی صافی ریخته تا ابش کشیده بشه و روی پارچه تمیز چند ساعتی پهن کرده تا نیمه خشک بشن و بعد با اسیاب برقی ارد کرده و ارد برنج رو میزاریم یه روزی بیرون باشه تا کاملا خشک خشک بشه .حالا توی ظرف در بسته توی یخچال نگهداری کنید. واما طرز تهیه: ارد برنج رو همراه روغن توی قابلمه خوب تفت داده تا رنگ اردمون عوض بشه و کمی قهوه ای رنگ بشه(البته اگه بیشتر تفت بدید رنگ حلوا تیره تر میشه که این سلیقه ایه) سپس پودر هل و گل محمدی و دارچین را اضافه کرده و در صورت دلخواه مغزیجات پودر شده رو افزوده و بعد دو تا سه لیوان اب اضافه کرده ووقتی جوش اومد نبات رو افزوده و با شعله ملایم ۱-۱/۵ساعت اجازه بدید خوب بپزه و ابش کشیده بشه و به روغن بیفته ودر اخر زعفرون را افزوده و از رو حرارت بر دارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
متناشو برای بفرست لذت ببره 👇💋 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f متناشو برا بفرست لذت ببره. 👇💋 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f 📌 مکانی برای عاشقان😋
انبار ڪردن شڪلات آسان است. بهتر است در مڪانے سرد و تاریک نگهدارے شود. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقدارے آب تغلیظ شده روے سطح مے شود ڪه به پلاک سفید تبدیل مے شوند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد تا جاییکه بدست کمتر بچسبه روغن نصف لیوان کنجد زعفران خامه زرده برا رومال سفیده برا تو خمیر خمیر مایه ۱ق.غ شکر ۲ق.غ نمک مقداری زنجبیل ۱ق.غ وپودر هل کمی روغن سفیده نمک هل زنجبیل با هم زن دستی بزن بزار کنار خمیر مایه با آب ولرم وشکر به عمل بیار وبه مواد قبلی اضافه کن وارد بریز زیاد آرد نریز با ورز دادن چسبناکی رو بگیر بعد بزار استراحت کنه تو محیط آشپزخونه بعد پفش رو آروم بگیر و بعد بشکل بالا کن ورومال کن بزار فر از پیش گرم برا من ۱۵۰ درجه و طبقه وسط ۲۰دقیقه بعضاً زعفرون رو به خمیر هم میزنن من نزدم وفقط بشکل غلیظ برا رومال استفاده کردم با ۱ق خامه و۱زرده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
(Tapesh) سلام دوستای گلم ابتدا یه کیک ساده تخت درست کنین که بشه کاتر زد وداخل گلدان گذاشت من با کاتر گرد قالب زدم اندازه ۳سانت تا۴هم ارتفاع میشه بعد برا هر لایه کرمفیل یا خامه قنادی وسس شکلات ویاسس تافی درست کنین سس تافی شکر رو کاراملی کن وبعد خامه بن ماری شده وکره بزن بهش ووقتی غلیظ شد حرارت خاموش زیاد رو حرارت نزارین چون بعدش غلیظتر میشه من یه لایه کیک یه لایه خامه یه لایه کیک سس تافی ویه لایه کیک و سس شکلات درست کردم برا لایه اخر کیک خرد شده ریختم وباشکلات رنگی تزئین کردم وگل گذاشتم میتونین هم طبیعی هم مصنوعی بزارین با کمک سیخ خود گلدان شکلات کارات رو بن ماری کردم با چن قطره روغن وبعد که یکم از دما افتاد با ریختن تو قالب گلدان(من از ظروف پلاستیکی که برا ماست یا نذری )استفاده میکنن استفاده کردم ودور تا دورش چرخوندم وگذاشتم فریزر ۱۰دقیقه بمونه وبعد که خودشو گرفت در اوردم از فریزر وبعد که کمی از دما افتاد از قالبش جدا کردم ولایه لایه خوشمزه هایی رو که بالا گفتم ریختم .برا فیلینگ میتونین از موز وگردوهم استفاده کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
خرما ۱۰عدد شیر۲لیوان آرد برنج۲ق.غ نشاسته ذرت۱ق.غ دارچین نصف ق.غ کره۱۰گرم ابتدا خرما هارو با یه مقدار آب رو حرارت گذاشته تا نرم شوند وپوست وهسته جدا شوند بعد نشاسته رو با آرد برنج وشیر سرد ترکیب کنین تا کامل حل بشه وگلوله نمونه بعد ترکیب شیر رو با خرما و دارچین وکره رو حرارت متوسط گذاشته تا به قوام برسه بسیار مقوی و خوشمزه بسته به ذایقه میتونین خرما رو کم یا زیاد کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
موادلازم تخم مرغ۱عدد شیر۱پ آرد سفید۱/۲پ پوره اسفناج۲ق غ روغن ۲ ق غ نمک و پودر فلفل سیاه طرزتهیه همه مواد را با هم مخلوط کنید.خمیر باید کمی از خمیر پنکیک روانتر باشد. کف تابه ای را کمی چرب کرده از مواد به اندازه یک ملاقه داخل تابه بریزید تابه را بچرخانید تا همه جای آن لایه نازکی از خمیر قرار بگیردیک طرف که پخت برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شودمراقب باشید کرپ خشک نشود. بعد به دلخواه خودتون تزیین کنید... نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰ برگ اسفناج ۲ عدد تخم مرغ ۱ فنجان چای روغن مایع ۳ فنجان چای شیر ۱لیوان آرد ۲ق چ بکینگ پودر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
موادلازم يك بسته ژله تمشك يك بسته ژله توت فرنگی يك بسته ژله آلوورا طرزتهیه براى هر بسته از ژله ها يك ليوان آبجوش ريختم رو بخار آب بن مارى كرده تا ذرات ژله حل بشه بعد كه كمى از داغى افتاد يدونه بستنى وانيلى زدم بعد قالب را كه از قبل چرب كرده بودم ريختم .گذاشتم يخچال تا ببنده بعد ژله آلوورا هم طبق ژله قبلى انجام دادم .بعد اون يكى رنگ تا آخر ادامه ميديم بعد كه ژله كامل خودشو گرفت نوك چاقو را از وسط ژله فرو كردم داخل تا براى چوب بستنى جا باز بشه بعد از قالب در آوردم من سه بسته ژله استفاده كردم ١٣تا ژله شد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ الی ۳ حبه جعفری نصف پیمانه آرد یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری یک پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید بعد آن را خوب بزنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🥚🍚🥚🍚🥚🍚
پنیر سفید یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
دوتاتخم مرغ ونصف فنجون روغن مایع ودوقاشق ماست ویه چایخوری دارچین ویه چایخوری پکینگ پودر ودوقاشق سر کوهی ارد گندم ودوقاشق سرکوهی ارد برنج رو بدون هیچ نظم وترتیبی هم میزنیم میتونین مثل من مواد رو آماده کنین واز کوچولوتون بخواین براتون محلوط کنه با ترتیبی که دوست داره...اونوقت حس میکنه مفیده واعتماد بنفسشم میشه توپ بعدش کشمش وگردوی ریز شده بریزین وکف پلوپز هشت نفره رو چرب وارد پاشی کنین ومثه کوکو دوطرفش رو سرخ کنین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از مخزن پست آشپزی
مواد لازم: تخم مرغ ٣عدد ارد ٧٥گرم نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم بگینگ پودر ١/٤ق م وانیل کمی پودر قند ٨٥گرم زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو میریزیم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
هدایت شده از مخزن پست آشپزی
دو نکته که در تهیه کباب_چنجه باید مد نظر داشته باشید : ۱-قرار دادن تکه‌های دنبه بین تکه‌های گوشت سبب می‌شود تا گوشت‌ها نسوزند و خشک نشوند ۲-وقتی گوشت چنجه نیم پز شد و حین پخت نمک را به کباب اضافه کنید تا گوشت سفت نشود ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم توت فرنگی خرد شده : ۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه آب سرد : ۸ پیمانه لیمو (اختیاری) : ۱ عدد برگ نعناع (اختیاری) تازه : ۸ عدد ‌ طرز تهیه ۱- در یک کاسه متوسط، توت فرنگی های خرد شده، شکر و ۱ پیمانه آب را با هم مخلوط می کنیم. در پلاستیکی کاسه را می زاریم و برای ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. ‌ ۲- مخلوط توت فرنگی را از یخچال در می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست بشن. سپس با استفاده از آبکش داخل کاسه بزرگ می ریزیم. ‌ ۳- ۷ پیمانه آب سرد باقی مانده را اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم. بعد برای چند ساعت داخل یخچال می گذاریم. سپس با تکه یخ های لیمو، نعناع و توت فرنگی سرو می کنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓