eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم تخم مرغ۱عدد شیر۱پ آرد سفید۱/۲پ پوره اسفناج۲ق غ روغن ۲ ق غ نمک و پودر فلفل سیاه طرزتهیه همه مواد را با هم مخلوط کنید.خمیر باید کمی از خمیر پنکیک روانتر باشد. کف تابه ای را کمی چرب کرده از مواد به اندازه یک ملاقه داخل تابه بریزید تابه را بچرخانید تا همه جای آن لایه نازکی از خمیر قرار بگیردیک طرف که پخت برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شودمراقب باشید کرپ خشک نشود. بعد به دلخواه خودتون تزیین کنید... نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰ برگ اسفناج ۲ عدد تخم مرغ ۱ فنجان چای روغن مایع ۳ فنجان چای شیر ۱لیوان آرد ۲ق چ بکینگ پودر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
موادلازم يك بسته ژله تمشك يك بسته ژله توت فرنگی يك بسته ژله آلوورا طرزتهیه براى هر بسته از ژله ها يك ليوان آبجوش ريختم رو بخار آب بن مارى كرده تا ذرات ژله حل بشه بعد كه كمى از داغى افتاد يدونه بستنى وانيلى زدم بعد قالب را كه از قبل چرب كرده بودم ريختم .گذاشتم يخچال تا ببنده بعد ژله آلوورا هم طبق ژله قبلى انجام دادم .بعد اون يكى رنگ تا آخر ادامه ميديم بعد كه ژله كامل خودشو گرفت نوك چاقو را از وسط ژله فرو كردم داخل تا براى چوب بستنى جا باز بشه بعد از قالب در آوردم من سه بسته ژله استفاده كردم ١٣تا ژله شد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ الی ۳ حبه جعفری نصف پیمانه آرد یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری یک پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید بعد آن را خوب بزنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🥚🍚🥚🍚🥚🍚
پنیر سفید یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
دوتاتخم مرغ ونصف فنجون روغن مایع ودوقاشق ماست ویه چایخوری دارچین ویه چایخوری پکینگ پودر ودوقاشق سر کوهی ارد گندم ودوقاشق سرکوهی ارد برنج رو بدون هیچ نظم وترتیبی هم میزنیم میتونین مثل من مواد رو آماده کنین واز کوچولوتون بخواین براتون محلوط کنه با ترتیبی که دوست داره...اونوقت حس میکنه مفیده واعتماد بنفسشم میشه توپ بعدش کشمش وگردوی ریز شده بریزین وکف پلوپز هشت نفره رو چرب وارد پاشی کنین ومثه کوکو دوطرفش رو سرخ کنین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از مخزن پست آشپزی
مواد لازم: تخم مرغ ٣عدد ارد ٧٥گرم نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم بگینگ پودر ١/٤ق م وانیل کمی پودر قند ٨٥گرم زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو میریزیم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
هدایت شده از مخزن پست آشپزی
دو نکته که در تهیه کباب_چنجه باید مد نظر داشته باشید : ۱-قرار دادن تکه‌های دنبه بین تکه‌های گوشت سبب می‌شود تا گوشت‌ها نسوزند و خشک نشوند ۲-وقتی گوشت چنجه نیم پز شد و حین پخت نمک را به کباب اضافه کنید تا گوشت سفت نشود ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم توت فرنگی خرد شده : ۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه آب سرد : ۸ پیمانه لیمو (اختیاری) : ۱ عدد برگ نعناع (اختیاری) تازه : ۸ عدد ‌ طرز تهیه ۱- در یک کاسه متوسط، توت فرنگی های خرد شده، شکر و ۱ پیمانه آب را با هم مخلوط می کنیم. در پلاستیکی کاسه را می زاریم و برای ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. ‌ ۲- مخلوط توت فرنگی را از یخچال در می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست بشن. سپس با استفاده از آبکش داخل کاسه بزرگ می ریزیم. ‌ ۳- ۷ پیمانه آب سرد باقی مانده را اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم. بعد برای چند ساعت داخل یخچال می گذاریم. سپس با تکه یخ های لیمو، نعناع و توت فرنگی سرو می کنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوجه فرنگی ۴_۵عدد فلفل سبز۲_۳عدد فلفل کاپیا۱_۲عدد فلفل سیاه ۱/۲ ق چ بیکن یا همون کالباس خودمون پنیر پیتزا روغن مقداری نون یوفکا از لواش هم میتونید استفاده کنید نمک نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
موادلازم شکلات تخته ای به مقدار لازم پودر قند ۱/۲ لیوان بادام زمینی ۱ لیوان مغز گردو یا فندق ۱/۲ لیوان طرزتهیه بادام زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و ۵ دقیقه بگذارید بجوشد سپس آبکشی و خشک کنید ، بادام ها و مغز گردو یا فندق را با میکسر بزنید تا به صورت خمیری نرم و یکدست شود ۲_سپس با پودر قند مخلوط کنید ؛ با قاشق تکه هایی یک اندازه از خمیر بگیرید به شکل تخم مرغ شکل دهید و کنار بگذارید. ۳_مقداری شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، مقدار کمی روغن مایع اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ، پس از آب شدن شکلات خمیرهایی که از قبل اماده کرده اید را داخل شکلات بزنید ۴_سپس ظرف حاوی شکلات را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون ۵ عدد،سیر ۱عدد لیمو نصف،ماست ۲ پیمانه نمک ۱ ق چ خ،فلفل سیاه ۱ق چ خ نعنا خشک ۱ق چ خ،نان تافتون کوچک ۴ عدد پودر پاپریکا یا گوجه ۳ ق غ خ جعفری برای تزیین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
2 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع 3 ق غ پودرکاکائو وانیل شکری نوک ق چ بکینگ‌پودر 2.5 ق چ 1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد برای روی قرابیه پودرقند تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و راحت رو آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد که کاملا مشخصه ولی حجم قارچ ها دو بسته متوسط و فلفل ها دو عدد متوسطه و یه نکته هم این که قبل از پخت قارچ اون رو در آب و مقداری آبلیمو قرار بدید و بعد از آبکش کردن درون تابه برای پخت بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⭕️مسجد آدَمکُش در شهرِ ری ⚠️🚷 مسجدی در نزدیکى ابن معروف بود به مسجد آدم کش، مسجدی که هر کس چه غریب و چه آشنا، اگر شب در مسجد می ماند ،فردا او را از آن مسجد می اوردند. مردم هر چه سعی کردند علت را پیدا کنند موفق نمی شدند و هربار کسی که داوطلب در مسجد میماند صبح از دنیا رفته بود تا اینکه یک شب دو نفر غریبه گذرشان به آن مسجد افتاد وبی خبر ازهمه جا وارد مسجد شدند....😰⚠️❗️ ادامه در کانال زیر سنجاق شده:🖇👇 http://eitaa.com/joinchat/1583349777Cbd45309090 ⛔️هر کی رفت دیگه برنگشت😱☝️🏽🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تواین گرما یه نوشیدنی خنک حسابی حالتون را جا میاره نکته خاصی نداره همه چیز توی فیلم واضح است فقط نکته...... میتونید بجای اب معمولی لز اب گاز دار استفاده کنید واینکه زیادی نعنا و لیمو بریزید تلخ می شه وبه نظر من از صافی رد کنید خیلی خوشمزه تره تا با میکس شده نعنا ولیمو شکر را کم نکنید چون خوشمزه گیش به شیرین بودنش است درست کنید واز این نوشیدنی سالم وخوشمزه لذت ببرید گوارای وجود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر می کنم همه با یک نوشیدنی گرم با طرح زیبا، اون هم در این روزها که داریم به استقبال زمستون میریم، موافقن حالا این نسکافه چه جوری درست شده ابتدا یک قاشق نسکافه + شیر داغ + شکر = هم میزنیم سر فنجان یا ماگ یکم خالی میزاریم باقی مانده ی شیر داغ و باید بزنیم تا کف کنه حالا باچی یا مخلوط_کن یا دستگاه فرنچ_پرس یا همزن_دستی. مهم اینه که شیر خوب کف کنه سر فنجان با کف شیر پر می کنیم بعد 10 ثانیه با شکلات تزیین می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️🫖☕️🫖☕️🫖☕️
این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند . مواد لازم : نسکافه 3 قاشق مرباخوری دارچین ساییده یک قاشق مرباخوری پودرنرم پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه طرز تهیه نسکافه رژیمی : نسکافه رو با 3 فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین . شیر رو بجوش بیارین . داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین . پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین . با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین. نکات : مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین میتونین با شکر تهیه کنین . برای تزیین از قلم دارچین بهره بگیرین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1-میگو درشت و تازه: ۲۵گرم 2-سیر رنده شده: ۳حبه 3-آب دو عدد لیمو متوسط 4-نمک،فلفل: به اندازه کافی 5-آرد سفید: نصف پیمانه 6-آب سرددددد: نصف پیمانه یا تخم مرغ یک عدد(تو طرز تهیه توضیح دادم) 7-آرد دانه درشت نارنجی رنگ: یک پیمانه 8:روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی طرز تهیه: میگو شما با یه فرم و شکل خاصی آماده و سرو میشه خب دو ساعت میگوهاتون با آب لیمو ترش تازه،سیر،نمک و فلفل مزه دار کنید حالا میگوهارو اول آرد سفید بعد یا در آب سرد بزنید، یا تخم مرغ زده شده، (من هردوتاشو امتحان کردم و هردو خوب بود و تغییری نکرد) بعد در پودر سوخاری دانه درشت(پودر سوخاری من اسمش پانکو نارنجی رنگه) خب حالا با پشت یک قاشق خوب پودر سوخاری رو به میگو منسجم کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید نکته: دقت کنید وقتی میگو رو تو روغن میندازین با پشت قاشق یا کفگیر(مطابق کلیپ) روی میگو بگیرید تا میگو فرم پهن خود رو حفظ کنه بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر بزارید و بعد با سس کچاب و یا تارتار که مخلوط مایونز+پیاز ریز شده+خیارشور ریز شده ‌و کمی جعفری ساتوری شده است نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤