#خورش_قلیه_ماهی
مواد لازم
فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم
گشنیز 1 کیلو
شنبلیله 100 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
پیاز 1 عدد
تمر هندی 1 بسته
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی
طرز تهیه:
پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته!
توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید.
ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید.
حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_پودینگ_شکلاتی
پودینگ شکلاتی ۱بسته
شیر ۳لیوان دسته دار فرانسوی
شکلات تخته ای خرد شده ۱۱۰ گرم
بیسکوییت پتی پور یا دایجستیو ۱بسته
توت فرنگی به میزان لازم
کرمفیل شکلاتی یا خامه فرم گرفته برای تزیین
پودینگ راباشیر مخلوط وروی حرارت مدام هم زده تا کمی غلیظ شود سپس شکلات خرد شده رااضافه وغلیظ که شد ازروی حرارت بردارید و۱/۳از حجم گیلاسها رو پودینگ بریزید وتوت فرنگی را از وسط نصف کرده وبه دیواره جام بچسبونید کمی فشاردهید تاهوای بین گیلاسها وتوت فرنگی خارج بشه وشکل توت فرنگی قشنگ مشخص باشه.بیسکوییت پودرشده بریزید وروش دوباره پودینگ.داخل یخچال بزارید خودشو بگیره وبعد با کرمفیل یا خامه فرم گرفته تزیین وپودر کاکایو روش الک کنید ونوش جان کنید هم خوشمزه ست وهم خیلی راحت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
کاری از پریا جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#صبحانه_خوشمزه
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
3-4 قاشق غذاخوری شیر
نمک
پنیر چدار
جعفری
کره
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#دسر_خاگینه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری
طرز تهیه
آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#دسر_خاگینه_مغزدار
یه دسر خوشمززززه ایروونی
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید. ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه و غلظتش مثل فرني بشه. تابه 18سانت رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد. نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذارید تا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (مثلا پسته خردشده و کمی خلال پسته و بادام و گردو بهمراه کمی دارچین، پودر گل محمدی و پودر هل) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خوردش بره.
فوق العاده خوشمزه
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکویت_خوشمزه_بدون_فر
مواد لازم
100 گرم کره
450 گرم آرد 00
125 میلی لیتر روغن دانه
10 گرم شکر وانیل
130 گرم پودر قند
60 گرم فندق خرد شده
شکلات آب شده
طرز تهیه
آرد را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه بپزید. کره ذوب شده را با روغن دانه ترکیب کرده و به آرد اضافه کنید. بهم ریخته
شکر وانیل ، مایه قند را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. در آخر فندق خرد شده را اضافه کنید.
کف قالب را خوب خمیر کنید. آن را به صورت مربع برش داده و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
شکلات ذوب شده را روی بیسکویت ها بریزید و آنها را سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#ژله_هندوانه
لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده.
توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
خانومم های شیک پوش این کانال مخصوص شماست😍😍😍🌹🌹
هرجا میری تنوع نداره جنساش بیکیفیته یه سر به فروشگاه آراک بزن پشیمون نمیشی هر روز کلی کارای جدید داریم تازه ارسال همه کاراش رایگانه😍😍😍
✅️تنوع بسیارررر بالا
✅️کیفیت عالی همه اجناس
✅️مرجوعی هم داریم😍😍
✅️تازه ارسال همه کارا هم رایگانه
بزن رو لینک عضو شو از دستش ندی 😉
https://eitaa.com/joinchat/1541931377C06f2278e9e