#اورمـیه_خورش
مواد اولیه
گوشت: 400گرم
لوبیا چیتی :2پیمانه
پیاز :1عدد
بادمجان :2عدد
گوجه فرنگی: 2عدد
سیب زمینی: 2عدد
غوره: نصف پیمانه
زعفران: نصف قاشق چایخوری
كره :2قاشق غذاخوری
نمك: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد.
2. لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم.
3. در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم.
4. سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کوکو_پاغازه_کرمانشاهی
مواد لازم
سبزی پاغازه 500 گرم
آرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
تخم مرغ 4 الی 5 عدد
سیر له شده 1 حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.
تخم مرغها را کاسهای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود.
روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید.
حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#فرنى_شير_عسلى
فرنى يه صبحونه ى عالى براى بچه ها ميتونه باشه، اونم با شير عسلى
مواد لازم:
٥ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم
٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى
٢ ليوان شير
٢ ق غذاخورى گلاب
طرز تهيه
اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد.
نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد،
براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد.
فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت شه.كمى رقيق باشه و بعد شعله رو خاموش كنيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#خاگینه_مغزدار_وسنتی_تبریز
تخم مرغ ۲عدد
ارد سفید الک شده ۲ق.غ سرپر
ماست ۲ق.غ سرپر
بکینگ ۱ق چ
پودر نارگیل دارچین هل گل گردو
شهد:یه لیوان شکربا یه لیوان اب جوش حل کن بعد با یه ق عسل حل کن بعد بزار رو حرارت خیلی کم اروم بجوشه زعفرون میخک هل بنداز توش
تخم مرغ باارد ماست بکینگ با چنگال بزن بعد یه قابلمه نوزادی کوچولو بردار بزار رو حرارت داغ که شد یکم روغن بریزبعد با حرارت خیلی کم ادامه بده بعد نصف مواد رو بریز توش ودرشو دم کنی بزار بزار ۱۰دقیقه بمونه بعدبردار مواد میانی مثل پودر ها وگردو لپه ای بریزوبعد دوباره ۵دقیقه در با دم کنی بزار بعد حالا قسمت دوم رو بریز وبعد درشو بزار میتونین چنتا گردو درسته بعد ۵دقیقه بندازین روش بعد دوباره بزارین بپزه وچک کنین با خلال
بعد یکی داغ یکی خنک تو شهد بندازین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سالادسیب_زمینی_با_ماست_موسیر
پیش غذاهای ساده و خوشمزه که بصورت تکنفره سرو میشن،ایده جالب و خوشگلی برای میز مهمونی هستن.
سیب زمینی آبپز و خرد شده+ شوید و خیلی کم جعفری +نمک،فلفل +ماست موسیر.با تکه های فلفل دلمه ای تزئین شده.
نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سیب زمینی رو حتما با کمی نمک آبپز کنید تا خوشطعم بشه و اینکه بیش از حد نپزید تا له نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥔🥗🥔🥗🥔🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_سیب_زمینی_لوبیاسبز
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#املت_بدون_قالب( به شکل جزیره)
مواد لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
تخم مرغ به میزان لازم
كره یا روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی (بزرگ و سفت) 1عدد
فلفل دلمه ای (بزرگ) 1عدد
شوید 1شاخه
طرز تهیه
ابتدا گوجه فرنگی را شسته و در آب در حال جوش بیندازید و بعد آن را در آورده و داخل آب سرد قرار دهید و بعد با چاقو پوست آن را جدا كنید و به شكل حلقه ای برش دهید.
فلفل دلمه ای را هم شسته و به صورت حلقه ای ضخیم برش دهید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوجه را در آن سرخ كنید طوری كه دو طرف آن كاملا سرخ شود.سپس آن را برداشته و فلفل دلمه ای را در تابه قرار دهید و كمی صبر كنید تا فلفل دلمه ای هم سرخ شود اما نباید آنقدر بماند كه تغییر رنگ دهد.
سپس گوجه فرنگی را داخل فلفل دلمه ای قرار دهید و تخم مرغ را روی آن بشكنید و صبر كنید تا كاملا تخم مرغ خودش را بگیرد.
بعد از پخت مواد اضافی اطراف فلفل دلمه ای را جدا كرده و با فلفل سیاه و شوید املت را تزیین كنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#خورش_ازگیل_ژاپنی
مواد لازم
ازگیل ژاپنی:۲۰۰ گرم
پیاز:۲ عدد
سیر:۳ حبه
زیره سیاه:۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری:۱ قاشق چایخوری
تخم خردل:۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل:۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب:۱ لیوان
شکر:۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ازگیل ها را بشویید و پوست بکنید و هسته ها را خارج کنید سپس ازگیل ها را خرد کنید.
۲- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس زیره ، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس سیر خرد شده و ازگیل های خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
۳- پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
برای درست کردنش یدونه پیاز بزرگ نگینی میکنیم و تفت میدیم پیازها که کمی سبک شدند ماهیچه ها رو اضافه
میکنیم قشنگ سرخشون میکنیم بعد کمی فلفل سیاه،زردچوبه ،رزماری پاپریکا زعفران اضافه میکنیم و با حدودا یک و نیم لیوان آب میزاریم بپزه
برای باقالی پلو هم برنج از قبل خیس شد رو میریزیم تو آبجوش تا قل بخوره یکی دو دیقه قبل آبکش کردن باقالی های پوست گرفته رو میریزیم داخل برنج و بعد آبکش میکنیم و موقع دم زدن یه لایه برنج یه لایه شوید خشک یا تازه با کمی دارچین میریزیم و به همین شکل ادامه میدیم تا تموم شدن برنج و میزاریم به مدت حدودا۴۵ دقیقه تا دم بکشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
قالب کمربندی کفه زیرش ونذاشتم وحلقه کمربندی راروی بشقاب سروگذاشتم وچون قالب راحت بازمیشه نایلون نکشیدم
موادلازم تزیین
فلفل دلمه سبزریزشده
هویج پخته ریزشده
نخودفرنگی پخته
ذرت پخته
گوجه گیلاسی
خیارشور
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#خورشت_سرگنجشکی
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 5 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری دارچین.نمک.فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده آب گرفته ، کمی دارچین ، نمک و فلفل را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس کوفته هایی کوچک و یک اندازه درست کنید ، کوفته ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید و همراه با آبلیمو ، رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب به گوشت های تفت خورده اضافه کنید ( میتوانید رب را با آب مخلوط و سپس اضافه کنید ) ، با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با نان یا برنج سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که مایه کوفته کمی شل است میتوانید 1 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه کنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری سیب زمینی خرد شده همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به خورشت اضافه نمایید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ایده
کیک اسفنجی کاکائویی کاری از فاطمه جونم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#جوجه_ترش
مواد لازم
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعناع 100 گرم
سیر 2 حبه
آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید.
سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود.
6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند.
در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم.
پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20 دقیقه بپزد.
#نکته :
برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم.
امیدواریم این غذای شمالی خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
یه عصرونه خوشگل و خوشمزه مخصوص دورهمی دوستانه
خمیر همه کاره
مخلوط گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده ونمک وکمی سماق
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دنت_با_طعم_وانیل_وکاکائوست
مواد لازم
یک لیتر شیر سرد
چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت
چهار ق غ شکر
صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق غ پودر کاکائو
اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر روباهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن.
بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده.
وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک( یا یه دونه کاسه بزرگ) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه.
به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#قارچ_سوخاری_سیب_زمینی_فست_فودی
از قارچ های متوسط برای سوخاری کردن استفاده کنید بعدازتمیز کردن وشستن ابتدا قارچها رادرمخلوط تخم مرغ که به همراه نمک وفلفل وزعفران مخلوط شده وهم بزنیدتا از لختگی دراید،بعد درمخلوط تخم مرغ بغلطانیدو بعد در ارد سفید و دوباره در مخلوط تخم مرغ و دراخر در پودر سوخاری (پانکو)بغلطانید ودرروغن داااااغ فراواااان سرخ کنید.
سیب زمینی فست فودی
سیب زمینیهارا پوست کنده وخلال درشت زده وشسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعداز جوشیدن اب سیب زمینهاراداخل قابلمه ریخته وحدود سه تاچهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها دراب بجوشد وسریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینیها ریخته واجازه دهیدتا کامل ابش کشیده شود وبعد سیب زمینیها را در روغن داااااغ سرخ کرده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙈دیروز رفتم بازار از کنار شیرینی فروشی رد میشدم شرینی هاشو دیدم دلم خواست😋☹️ ولی پولشو نداشتم بخرم😢
🍰
بعد اومدم خونه گوشیمو برداشتم رفتم تو کانال آشپزی آسان دیدم آموزش ساده کیک و شرینی رو رایگان گذاشته و موادش هم تو خونه داشتم درست کردم با آقایی و بچه ها خوردیم جاتون خالی خیلی چسبید😇😌
🍰
لینک کانال آشپزی آسان رو واستون گرفتم🙈👇
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
آموزش سادهواصولی انواع شرینیوکیک😍
#تاتلی_شانه
150 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده
1 ق غ پودر نارگیل
1 ق غ ایرمیک(آرد سمولینا)
1 ق غ ماست
2 ق غ پودر قند
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رویش)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد
برای داخل تاتلی فندق و یا گردو
برای روی تاتلی بادام خام
برای شربت :
4 لیوان آب
4 لیوان شکر
چند قطره آب لیمو
ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بذارید. و سپس خمیر را بسته مثل فیلم شکل بدین. بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بذارید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪