eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا در یک کاسه سه حبه سیر رنده شده + یک عدد تخم مرغ + کمتر از یک چهارم لیوان شیر + نمک و فلفل + پاپریکا یک ق چ + زردچوبه نصف ق چ + فلفل قرمز همه مواد رو مخلوط کنید و نیم کیلو بال مرغ رو داخلش بریزید و خوب مخلوط کنید وبعد داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه . حالا دونه دونه بال ها رو داخل آرد سوخاری بزنید و با دست خوب آردها رو با دست فشرده کنید بعد نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد سرخ کنید . برای سس می تونید از ترکیب ماست چکیده و سیر رنده شده و نمک استفاده کنید که واقعا ترکیب خوبیه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
گل کلم ، خیار ریز ، سیر پوست کنده ، فلفل سبز يا رنگي تند،ساقه های جوان کرفس، هویج و در صورت تمایل کلم برگ لازم داریم...همه ی مواد رو با دقت میشورین و با سرکه سفید یا سترون کننده دیگه ضدعفونی میکنید ..کلم ها و هویج و کرفس رو خرد میکنید...ظروف رو هم با آب داغ و مايع ظرفشويي باید اساسي بشورین و اگه شیشه ها کوچیکن میتونید چند دقیقه اونها رو بجوشونید ...وجود هر نوع باکتری توی سبزیجات یا ظرف باعث میشه شور کپک بزنه...سبزی هم من شود و ترخون استفاده میکنم..سبزیها با ساقه شسته و ضدعفونی میشن و بعد کل مواد رو باید بذارین تا کاملا خشک بشه و آب اضافیش بره...برای آب شور به ازای هر لیتر آب، یک چهارم پیمونه (منظور يك ليوان با گنجايش دويست و پنجاه سي سي يه )نمک (ترجيحا بدون يد) و نیم پیمونه یا کمی بیشتر سرکه سفید اضافه میکنیم و میذاریم آب چند دقيقه بجوشه...وقتی آب ولرم شد ، اون رو میریزیم روی مواد و درش رو محکم میبندیم که هوا نره داخلش و میذاریم تو جای تاریک و خنک بمونه تا برسه نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
مواد لازم آرد گندم : 2پیمانه بیکینگ پودر 1ق چ تخم مرغ 3عدد دارچین 2ق چ روغن مایع 1لیوان شکر 1پیمانه مغز گردو 1پیمانه نمک 1/8 ق چ هویج رنده شده 3 عدد وانیل 1/8 ق چ طرز تهیه شکر را همراه روغن با همزن مخلوط کرده تخم مرغها را یکی یکی افزوده و خوب مخلوط می کنیم وانیل و دارچین را اضافه کرده بعد از مخلوط شدن ارد بیکینگ پودر و نمک و مغز گردو را هم اضافه می کنیم سپس هویج رنده شده را هم اضافه می کنیم دستگاه را با پیش گرمایش 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم کیک را روی سه پایه کوتاه با دکمه ترکیبی شماره 5 کانوکشن 250 درجه سانتیگراد و مایکرو 360 وات به مدت 10 الی 12 دقیقه زمان می دهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده کنید ، می توانید برای تزیین غذاها نیز از آن بهره ببرید. برای تهیه ترشی فلفل سبز ابتدا فلفل ها را با چنگال سوراخ میکنیم و داخل قابلمه همراه با مقداری اب و سرکه میزاریم بجوشه و این کار را دو بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه. و بعد از اینکه فلفل ها خنک شدند داخل ظرف مناسب(ترجیحا شیشه ای) ریخته و نمک و سرکه و سیر اضافه میکنیم. میتونید سبزس معطر هم بزنید. در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم تا ۱۰ روز بعدش قابل استفاده است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
مواد لازم آرد گندم 1 پیمانه آرد نخودچی 3 ق غ روغن 2/1 پیمانه شکر نصف پیمانه آب 3/2 پیمانه گلاب 2 قاشق پودر هل 1 ق م پودر نسکافه 5 ق م پر طرز تهیه اول آب رو با شکر و گلاب و هل، مخلوط کرده و می ذاریم روی حرارت غلیظ بشه. پودر نسکافه رو با نصف فنجون آب جوش و ۲ ق شکر مخلوط می کنیم. آرد گندم و آرد نخودچي را مخلوط و الك مي كنيم.حالا اونها رو می ریزیم توی قابلمه و تفتش میدیم تا کمی رنگش عوض بشه. روغن رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. پودر نسکافه رو که توی آب حل کردیم اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم،حالا شربت رو اضافه کرده و مخلوط کرده اگه کمی چسبنده بود روی حرارت خیلی کم حدود 2 دقیقه هم زده و برمیداریم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
آرد:3 ليوان زياد پر نباشه تخم مرغ:3عدد شكر:1 ليوان شير:1 ليوان روغن مايع:نصف پيمانه وانيل:(1ق م) بكينگ پودر:(1ق چ) تخم مرغ ها و شكر را حداقل 5 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند،حالا شير و روغن مايع رو اضافه و همزده و بعد مواد خشك رو باهم الك كرده و اضافه و بعد مخلوط شدن ،تو قالب چرب شده و كاغذ روغنى گذاشته و مواد كيك رو ميريزيم و در فر 180 به مدت 35 تا 40 دقيقه يعنى تا وقتى ديدين كيكتون پخته پس از اينكه كيك پخته شد از قالب و كاغذ روغنى جدا و بزارين كيك سرد بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه آرد رو الک کردم ، من آرد گندم(نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط هم زدم تا جمع بشه حلوا بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کاری از مهتاب جون مواد لازم: آرد ۲۰۰ گرم روغن صاف ۱۰۰ گرم پودرشکر یا پودر قند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم هل ۱ ق چ وانیل نصف ق چ پودر زنجبیل درصورت تمایل ۱ق غ پودر کاکائو دو قاشق چایخوری زعفران درصورت تمایل تخم خرفه برای تزیین مقداری روغن صاف رو با پودر شکر یا پودر قند بزنین تا رنگش کاملا روشن(تقریبا سفیدبشه)حدودا ۷تا۱۰دقیقه بعد روغن مایع رو اضافه کنین.بعد وانیل،هل و درصورت تمایل پودرزنجبیل و درحد مخلوط شدن بزنین. حالا آرد رو در چندمرحله اضافه کنین و باهمزن بزنین تا خمیر جمع بشه. خمیر بهشتی کاملا چسبنده هست.خمیر حاصله رو نصف کردم و به نصفش سه ق مرباخوری پودر کاکائو زدم(اگ خمیر سفت شدمیتونین روغن مایع اضافه کنین و مخلوط کنین،غلظت خمیر باید بگونه ای باشه که از ماسوره رد بشه،البته خمیر شلی نیست) داخل سینی فرکاغذ روغنی بندازین و شکوفه بزنین تخم خرفه بپاشین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه(شیرینی رو که از فر درآوردین اصلا بهش دست نزنین چون کاملا پودر میشه باید کاملا سرده سرد بشه) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کاری از تپش عزیز ابتدا پاستا پنه رو با روغن نمک آبکشی کنین بزارین کنار بعد مواد توش که اختیاری هس میتونین تغییر بدین از قارچ فلفل دلمه ذرت هویج پیاز سیر وبعد همه رو تفت دادم کنار گذاشتم سس پاستا پنه (سس بشامل)کره ۵۰گرم ذوب شود وبعددوق آرد رو تفت بدین وبعد که خامیش در اومد شیر رو اضافه کنین کم کم تا گلوله نشه بعد مدام هم بزنین تا غلیظ بشه نمک پاپریکا فلفل سیاه بزنین وموقع سرو اب لیمو ترش تازه فیله مرغ رو بپزید میتونین ریش شده یا درشتر سرو کنین حالا همه مواد رو قاطی کرده وسرو کنین در روش با فر علاوه بر این مواد پنیر پیتزا هم داریم که تو یه قالب اول مواد پاستا رو با فیله وپاستا ترکیب کن وروش رو با پنیر پیتزا بپوشون ودر فر گرم شده ۱۶۰ بمدت ۳۰ دقیقه وبعد گریل کن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کلیپ از فرزانه جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
(ماکودا) مواد لازم سیب زمینی ۳عدد تخم مرغ ۲عدد سیر رنده شده ۲حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری برگ گشنیزیا ریحان خرد شده ۱مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده پنیر پیتزا ۱پیمانه طرز تهیه سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ماهی بزرگ: ۳ عدد روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک سیر بزرگ: ۷-۶ حبه فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری لیمو تازه: ۲ عدد فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد نمک طرز تهیه: برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
بادمجون كبابى ٢عدد نخود پخته يك و نيم ليوان روغن زيتون يك دوم استكان ارده دو سوم استكان سير دو حبه فلفل قرمز،فلفل سياه،نمك،پودر زيره،نعنا نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فلفل ها رو شسته خشک کردم از یه طرف برش زدم دونه های داخلش رو خالی کردم هویج و مغز ساقه کرفس و سیر رو ریز خرد کردم نمک و فلفل و گلپر و نعنا و چوچاق که خشک شده داشتم همه مواد رو با قاشق مخلوط کرده داخل فلفلها ریختم چیدم داخل ظرف بزرگ دیواره بلند روی هر فلفل ۱ق مرباخوری شکر پاشیدم سرکه رو ریختم روی فلفلها. تا جاییکه روی فلفلها رو بگیره درش رو بستم بعد از یک روز گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته حتما خیلیاتون ترشی گذاشتین اینو هم درست کنین لذت ببرین داخل فلفل های دلمه ای رنگی هم میشه فلفلها شیرین ترکیه هستن خیلی عالیه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
ابتدا یه پیاز رنده کردم آبش گرفتم و به سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم نمک ،فلفل،زردچوبه، سبزی معطر خشک (نعنا، ریحان)اضافه کردم چنگ زدم و ده پانزده بار بر داشتم وبه ظرف کوبوندم بعد دستم خیس کردم کمی کوچکتراز گردو برداشتم تو دستم گرد کردم تو سینی چیدم گذاشتم یخچال. بعداز نیم ساعت با کمی کره تفت دادم کوفته هارو برداشتم دوتا پیاز رنده کردم تو همون تابه ریختم نمک وزرد چوبه زدم پیازم که سبک شد یه قاشق سر پر رب اضافه کردم باز تفت دادم بعد سه چهارتا گوجه رنده کردم به موادم اضافه کردم بعد آب جوش اضافه کردم بعد هم کوفته ریزه هارو توش ریختم . من چند تکه دنبه هم اضافه کردم یه ساعت گذاشتم بجوشه بخاطر دنبه خواستم چربیش آب بشه . بعداز یک ساعت سیب زمینی خردشده و آلو جنگلی اضافه کردم دوباره اجازه دادم تا یک ساعت هم بپزه. البته اگه دنبه اضافه نکنین همون یک ساعت کافیه. وهمون موقع که کوفته هارو میریزین سیب زمینی و آلو رو بریزین. واینکه من آبش زیاد کردم تا مثل آبگوشت بشه آبش برداشتم جدا سرو کردیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای۲ نفر لیمو (تازه برای تزیین) به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک به مقدار لازم شوید خشک یا تازه به مقدار لازم تن ماهی ۱ قوطی برنج 1.5 پیمانه طرز تهیه برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد. قابلمه برنج را روی شعله گاز قرار داده کمی روغن می ریزیم . وقتی آب برنج رو به تمام شدن است ماهی تن و شوید خشک را داخل برنج می ریزید و مواد رو با هم مخلوط می کنید (مراقب باشین که برنج خورد نشه). بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد دم کن روی در قابلمه می‌ذارید و وقتی کمی بخار داد زیر برنج رو کم می‌کنیدتا برنج دم بکشه. بعد در صورت موجود بودن با سبزی تازه و برش‌های لیمو غذای لذیذتون رو سرو می‌کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کاری از نازیلا جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد لازم آب انبه : 3 لیوان ژلاتین : 3 قاشق غذا خوری شکر : 6 قاشق غذا خوری پودر کاسترد : 2 قاشق غذا خوری شیر : یک و نیم لیوان شکر : سه چهارم تا نصف پیمانه خامه شیرین : (قنادی) نصف پیمانه دستور تهیه 1- 6 قاشق غذا خوری شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که آب کرده اید را اضافه نمایید پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
کیک تولد کاری از خانم ملک محمدی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد لازم قارچ به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل دستمال یه حوله خشک پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین. آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد) همزن دستی طرز تهیه قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کنيدکه خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱