eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فلفل ها رو شسته خشک کردم از یه طرف برش زدم دونه های داخلش رو خالی کردم هویج و مغز ساقه کرفس و سیر رو ریز خرد کردم نمک و فلفل و گلپر و نعنا و چوچاق که خشک شده داشتم همه مواد رو با قاشق مخلوط کرده داخل فلفلها ریختم چیدم داخل ظرف بزرگ دیواره بلند روی هر فلفل ۱ق مرباخوری شکر پاشیدم سرکه رو ریختم روی فلفلها. تا جاییکه روی فلفلها رو بگیره درش رو بستم بعد از یک روز گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته حتما خیلیاتون ترشی گذاشتین اینو هم درست کنین لذت ببرین داخل فلفل های دلمه ای رنگی هم میشه فلفلها شیرین ترکیه هستن خیلی عالیه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
ابتدا یه پیاز رنده کردم آبش گرفتم و به سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم نمک ،فلفل،زردچوبه، سبزی معطر خشک (نعنا، ریحان)اضافه کردم چنگ زدم و ده پانزده بار بر داشتم وبه ظرف کوبوندم بعد دستم خیس کردم کمی کوچکتراز گردو برداشتم تو دستم گرد کردم تو سینی چیدم گذاشتم یخچال. بعداز نیم ساعت با کمی کره تفت دادم کوفته هارو برداشتم دوتا پیاز رنده کردم تو همون تابه ریختم نمک وزرد چوبه زدم پیازم که سبک شد یه قاشق سر پر رب اضافه کردم باز تفت دادم بعد سه چهارتا گوجه رنده کردم به موادم اضافه کردم بعد آب جوش اضافه کردم بعد هم کوفته ریزه هارو توش ریختم . من چند تکه دنبه هم اضافه کردم یه ساعت گذاشتم بجوشه بخاطر دنبه خواستم چربیش آب بشه . بعداز یک ساعت سیب زمینی خردشده و آلو جنگلی اضافه کردم دوباره اجازه دادم تا یک ساعت هم بپزه. البته اگه دنبه اضافه نکنین همون یک ساعت کافیه. وهمون موقع که کوفته هارو میریزین سیب زمینی و آلو رو بریزین. واینکه من آبش زیاد کردم تا مثل آبگوشت بشه آبش برداشتم جدا سرو کردیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای۲ نفر لیمو (تازه برای تزیین) به مقدار لازم روغن به مقدار لازم نمک به مقدار لازم شوید خشک یا تازه به مقدار لازم تن ماهی ۱ قوطی برنج 1.5 پیمانه طرز تهیه برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد. قابلمه برنج را روی شعله گاز قرار داده کمی روغن می ریزیم . وقتی آب برنج رو به تمام شدن است ماهی تن و شوید خشک را داخل برنج می ریزید و مواد رو با هم مخلوط می کنید (مراقب باشین که برنج خورد نشه). بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد دم کن روی در قابلمه می‌ذارید و وقتی کمی بخار داد زیر برنج رو کم می‌کنیدتا برنج دم بکشه. بعد در صورت موجود بودن با سبزی تازه و برش‌های لیمو غذای لذیذتون رو سرو می‌کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
کاری از نازیلا جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد لازم آب انبه : 3 لیوان ژلاتین : 3 قاشق غذا خوری شکر : 6 قاشق غذا خوری پودر کاسترد : 2 قاشق غذا خوری شیر : یک و نیم لیوان شکر : سه چهارم تا نصف پیمانه خامه شیرین : (قنادی) نصف پیمانه دستور تهیه 1- 6 قاشق غذا خوری شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که آب کرده اید را اضافه نمایید پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
کیک تولد کاری از خانم ملک محمدی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
مواد لازم قارچ به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل دستمال یه حوله خشک پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین. آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد) همزن دستی طرز تهیه قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کنيدکه خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم گوشت سر دست : 500 گرم گندم : 2 پیمانه برنج : نصف پیمانه عدس : 1 پیمانه باقلا زرد : نصف پیمانه نخود درشت : 1 پیمانه زرد چوبه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم دستور تهیه گندم و برنج را از شب قبل خیس می کنیم. حبوبات را جداگانه پاک کرده و خیس می کنیم. گندم و برنج خیس شده از قبل را با زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا لعاب بیاندازد نخود و گوشت را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد. گوشت را از استخوان جدا کرده و می کوبیم و به مواد بالا اضافه می کنیم عدس و باقلا را نیز پخته و به مواد بالا اضافه می کنیم . مرتب مواد را هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند . مقداری روغن به ان اضافه می کنیم در آخر هم نمک و فلفل را می افزائیم. سپس آش را در ظرف ریخته و با روغن و فلفل قرمز روی آن را تزئین می کنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
طبقه اول بیسکوییت پتی بور به میزان لازم نسکافه فوری یک عدد نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم. طبقه دوم آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه ۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن . مواد رو روی بیسکوییت میریزیم نیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده طبقه سوم ۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید . چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم هلو ۱ کیلو بهتره از هلو زعفرانی استفاده کنید آب ۴ لیوان لیموترش ۱ عدد شکر ۱ لیوان با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
البته میتونید از هر دستور کیک شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید حتی پودر کیک آماده نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍌🍰🍌🍰🍌🍰🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از عسل جون از المان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1بسته شکر 8 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری 100 گرم کره 1بسته خامه 2 بسته کارامل طرز تهیه کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم برای 4 نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر 40 گرم (5 قاشق غذاخوری) آرد 4 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک برای وسط کرپ: کاهو ژامبون گوجه فرنگی سس ماست کره ابتدادر یک بطری خالی تخم مرغ ، شیر ، آرد و نمک اضافه کنید. آن را خوب تکان داده تا کاملا مخلوط شود. درون تابه کمی کره ریخته و مقداری از مخلوط را درون تابه بریزید. هر دو طرف کرپ را در کره سرخ کنید. با کاهو ، ژامبون، گوجه فرنگی و سس ماست پر کنید. آماده ست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🌷هنرکده رویایی🌷 🏺هنر فیروزه و مینا بر روی مس و سفال 🎯 هنری زیبا و چشم نواز مخصوص مشکل پسندها 📦 ارسال به سراسر کشور برای دیدن محصولات و اطلاعات بیشتر بزن روی لینک زیر 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/916914510C26ad07dc66
۳۰۰ گرم گوشت رو با یک عدد پیاز ،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و کف ماهیتابه رو چرب میکنیم و گوشت رو توی اون پهن میکنیم و بعد تابه رو روی حرارت میزاریم تا دو طرف کباب پخته بشه. در ظرفی یک عدد تخم مرغ با دو قاشق ماست پرچرب و سه قاشق غذاخوری زعفران ترکیب میکنیم و نصف برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو کف قابلمه میریزیم و بعد از اون کباب رو روی برنج میزاریم ‌و سماق روی کباب میریزیم و بعد دو عدد گوجه حلقه شده رو روی کباب میچینیم و باقی برنج روی مواد میریزیم و سطح برنج رو صاف میکنیم و میزاریم برای یک ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشه. بچه ها من دوپیمانه برنج برای این مقدار گوشت استفاده کردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ران مرغ با پوست ادويه دلخواه نمك فيله ليمو ترش روغن زيتون سبزيجات دلخواه (قارچ ،سيب زميني، هويج) طرز تهيه : فر را با حرارت ١٦٠ درجه روشن كنيد ( فر گازي ١٨٠ ) مرغ را به نمك و ادويه آغشته كنيد و رويش كمي روغن ريخته و فيله هاي ليمو را روي آن قرار ميدهيم و در سيني تفلون به مدت يكساعت و نيم در فر قرار دهيد. سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كرده و روي آن فويل كشيده و يكساعت و نيم ديگر در فر قرار دهيد. هر نيم ساعت روغن زير مرغ با برس روي مرغ زده شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗