eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 شهیدی که با دو حوری به ملاقات همسرش آمد! وقتی مشکلات زندگی‌ام زیاد شده بود، مرا به دیدار همسرم به بهشت بردند. به درب بهشت رسیدم و منتظر آمدن شهید بودم که ناگهان دیدم دو خانم خیلییی ناز، شهید را محکم...😱😡👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3701735444C96e7f18eed این ماجرا را با جزئیات از همسر شهید بشنوید👆 ⚠️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم. ۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده. حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. معدن کلیپای کارتونی😍📥 معدن کلیپای کارتونی😍📥 معدن کلیپای کارتونی😍📥 👇🌈⭐️ https://eitaa.com/joinchat/3438936120C563d1c78ac https://eitaa.com/joinchat/3438936120C563d1c78ac
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
❤️⁩هر مادری اومد اینجا دیگه نه بچشو زد ؛ نه زد سرش‼️ روزی فقط 10 دقیقه بیا اینجاااا 👇❤️ https://eitaa.com/joinchat/3438936120C563d1c78ac https://eitaa.com/joinchat/3438936120C563d1c78ac همه بهم میگن چی کار کردی که بچه ت اینقدر ازت حرفشنوی داره؟؟؟ مطالب این کانال معجزه‌س😍👆
نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍜🍝🍜🍝🍜🍝
مواد لازم آلو :200 گرم پر زرد آلو :200 گرم به (خرد شده) :2 عدد گوشت گوسفندی :250 گرم برنج :یک پیمانه شکر :1/2 استکان زردچوبه :یک قاشقق چایخوری نمک :به مقدار لازم طرز تهیه گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️ یروز که تو میگشتم 😉 یهو ی دیدم پر از های جذاب😍 کلی ایده آسون ولی مفید🤗 کلی انگیزه گرفتمو دست بکار شدم در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداخت هر کی میدید فکر میکرد یماه تمیزکاری خونم طول کشیده😅😄 https://eitaa.com/joinchat/4172218699C2da3bc9758 https://eitaa.com/joinchat/4172218699C2da3bc9758 وااای حتما این کانالو ببینید😍👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
دیگه بسه هر کی میاد خونتون زدید تو کار قیمه و قورمه و مرغ 🤕 آخر هنرمونم اینه چند تا قاطی میکنیم و کلی پُز که مثلا 😑😆 ولی جاریم هر سری میری خونش با جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها رو میزاره جلوت 😓 دیگه از غُرغُرای شوهرم خسته شدم و دست به دامن جاریم شدم🤲🤖 لینک اینجا رو داد👇🥰 https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990 هر روز ۳ نوع غذای متفاوت یادت میده👆
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ‌