فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ترکیب بهشتی با دالگونا😍•
حسابی قراره عاشقش بشید و مطمئنم پایه ثابت هرروزتون میشه🧋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋•
~🧡مواد لازم:
ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس)
گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
آبغوره ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ۱ ق غ خ
رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده
ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
کره ۲ ق غ خ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_لیوانی_مخصوص
لايه زيري مخلوط ژله آلوورا، شير و تخم شربتي هست
لايه وسط دسر توت فرنگي آماده با شير هست كه دوتا توت فرنگي خرد شده توش ريختم
لاله بالايي ام پودينگ شكلاتي آماده با شير هست
هر لايه رو كه ميريزين حدودا يك ساعت توي يخچال بذارين و وقتي لايه بعد رو ميخواين اضافه كنين اجازه بدين موادتون از حرارت بيوفته كه لايه زيري آب نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوتلا خونگی🍫•
یعنی هست کسی که عاشق نوتلا نباشه؟؟🥲🤎
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیز کیک اورئو🍰•
بی شک این خوشمزه ترین چیز کیکِ:)🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_صبحانه_یونانی
200 گرم تره فرنگی نازک ورقه شده
400 گرم اسفناج، رنده شده
تخم مرغ 10 عدد
شوید خوشه بزرگ، خرد شده
20 گرم پیاز سبز
۷۰ گرم فتا خرد شده
کره برای چرب کردن سینی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#روانی_پرتقالی
مواد لازم
4 عدد تخممرغ
یک استکان روغن مایع
یک استکان شکر
یک لیوان ماست
یک لیوان آرد
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
یک پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
پوست رنده شدهی یک عدد پرتقال
آب یک عدد پرتقال
مواد شربت:
سه لیوان شکر
سه لیوان آب
یک برش لیمو
یک استکان آب پرتقال
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده میکنیم شکر و آب و لیمد را داخل قابلمه ریخته بعد از به جوش آمدن 10_15 دقیقه جوشانده و هز روی حرارت برمیداریم.
تخممرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی میزنیم تا کرم رنگ شود پوست پرتقال ماست و آب پرتقال و روغن مایع را هم اضافه میکنیم مواد خشک را مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید.
وقتی شربت ولرم شد یک استکان آب پرتقال به شربت اضافه میکنیم.
سه دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت را روی کیک میریزیم و 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم و به دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🥧🍊🥧🍊🥧🍊
#ته_چین_کباب_دلبر_و_خوشمزه
۳۰۰ گرم گوشت رو با یک عدد پیاز ،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و کف ماهیتابه رو چرب میکنیم و گوشت رو توی اون پهن میکنیم و بعد تابه رو روی حرارت میزاریم تا دو طرف کباب پخته بشه.
در ظرفی یک عدد تخم مرغ با دو قاشق ماست پرچرب و سه قاشق غذاخوری زعفران ترکیب میکنیم و نصف برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو کف قابلمه میریزیم و بعد از اون کباب رو روی برنج میزاریم و سماق روی کباب میریزیم و بعد دو عدد گوجه حلقه شده رو روی کباب میچینیم و باقی برنج روی مواد میریزیم و سطح برنج رو صاف میکنیم و میزاریم برای یک ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشه.
بچه ها من دوپیمانه برنج برای این مقدار گوشت استفاده کردم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ران_مرغ_بريان_و_سبزيجات
ران مرغ با پوست
ادويه دلخواه
نمك
فيله ليمو ترش
روغن زيتون
سبزيجات دلخواه (قارچ ،سيب زميني، هويج)
طرز تهيه :
فر را با حرارت ١٦٠ درجه روشن كنيد ( فر گازي ١٨٠ )
مرغ را به نمك و ادويه آغشته كنيد و رويش كمي روغن ريخته و فيله هاي ليمو را روي آن قرار ميدهيم و در سيني تفلون به مدت يكساعت و نيم در فر قرار دهيد.
سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كرده و روي آن فويل كشيده و يكساعت و نيم ديگر در فر قرار دهيد.
هر نيم ساعت روغن زير مرغ با برس روي مرغ زده شود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#ترشی_بامیه_با_سبزی_معطر
مواد لازم : بامیه سبز یک کیلو ، سیر پنج حبه ، فلفل سبز سیصدگرم، سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده.
طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . .
نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید .
سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و #ادویه_ترشی می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . .
معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .
استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شرایطی که ذهن، خود را به آن چسبانده و با آن یکی شده است، یا دگرگون می شود یا از بین میرود. ذهن نمیتواند این تغییر را بپذیرد.
ذهن، خود را به آن وضعیت نابود شده میآویزد و در برابر تغییر مقاومت نشان میدهد.
واکنش ذهن مانند آن است که عضوی از بدن را از آن جدا کرده باشند، در حالیکه حیاتی ترین مرحله به سوی روشن شدگی این است که:
"یاد بگیریم تا از همهویتشدگی و یکی پنداشتن خودمان با ذهن، رها شویم."
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
روزتان شیریـن
تنور دلتان گرم
فنجان حیاتتان پر مهر
دستانتان بخشنده
نگاهتان زیبا
و زندگیتان پر برکت
صبح زیبایتان به شادی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#هویچ_پلو_تهچین
مواد لازم
۴ پیمانه برنج
۴ عدد هویج درشت خلال شده
۲ عدد پیاز متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۸ ق غ زرشک
۱ ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر.
دستور تهیه:
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید بعد از یک دست شدن
مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#بادمجان_لاکچری
۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ و نیم پیاز
۱ فلفل قرمز
۲-۳ فلفل سبز
۳-۴ حبه سیر
۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴-۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۱ قاشق روغن زیتون
جعفری
فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، نمک
بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند.
برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت بدید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد.
بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کاسرول مرغ و سیب زمینی🤩•
اکه درستش نکنی قشنگ از دستت رفته اینقدر این غذا خوشمزس🫠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کورن داگ🌭•
چقدررر عالی شد🤌🏻به یکبار امتحان میارزه🤤
~💝مواد لازم:
۲۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد ذرت
۲ق غ بکینگ پودر
۲ق غ شکر
۲ق غ روغن مایع
۲عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر
کمی نمک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#قرابیه_شکلاتی_با_روغن_مایع
روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#دسر_ویسگون
مواد لازم
شیر 4 لیوان
بیسکویت پتی بور 1بسته
شکر 8 قاشق غذاخوری
کاسترد 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
100 گرم کره
1بسته خامه
2 بسته کارامل
طرز تهیه
کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#مرغ_خامه_ای_توسکانی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ پوست کنده 4 تکه
پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری
کره 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان
اسفناج کوچک 3 برگ
خامه چرب 1/2 فنجان
پنیر پارمسان 1/4 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو تازه برای سرو کردن
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند.
خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_کرپ_خوشمزه
1 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر
40 گرم (5 قاشق غذاخوری) آرد
4 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
برای وسط کرپ:
کاهو
ژامبون
گوجه فرنگی
سس ماست
کره
ابتدادر یک بطری خالی تخم مرغ ، شیر ، آرد و نمک اضافه کنید.
آن را خوب تکان داده تا کاملا مخلوط شود.
درون تابه کمی کره ریخته و مقداری از مخلوط را درون تابه بریزید.
هر دو طرف کرپ را در کره سرخ کنید. با کاهو ، ژامبون، گوجه فرنگی و سس ماست پر کنید.
آماده ست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#مرغ_خامه_ای_توسکانی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ پوست کنده 4 تکه
پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری
کره 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان
اسفناج کوچک 3 برگ
خامه چرب 1/2 فنجان
پنیر پارمسان 1/4 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو تازه برای سرو کردن
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند.
خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آموزش_کیک_نون_پنیر_خوشمزه
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید
بعد پنیر خامه و
گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون
تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید
ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_خوراک_مرغ_پنیر_چدار
سینه مرغ ۱ دونه
روغن زیتون ۱ ق غ
اسفناج ۳ مشت
پنیر خامه ای ۱ بسته
پنیر چدار ۳ ق غ
نمک و فلفل و پاپریکا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱