eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
روغن زیتون درجه دود پایینی دارد و در دمای بالا ترکیبات سرطانزا تولیدمیکند از آن فقط بصورت خام یا برای تفت كوتاه استفاده كنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش سیب زمینی نو ۹۰۰ گرم خامه ترش سه چهارم فنجان پیازچه خرد شدهنصف فنجانشوید خرد شده۱ قاشق غذاخوری سر پرسرکه سیبیک سوم فنجاننمک۲ قاشق چایخوریفلفل سیاهنصف قاشق چایخوری طرز تهیه سیب زمینی ها را با پوست داخل یک قابلمه بگذارید. آب را اضافه کرده طوری که به اندازه ۲٫۵ سانتی متر روی سیب زمینی ها را بگیرد. بگذارید جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده تا آرام بجوشد. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی ها فرو برود. حالا آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و بگذارید کنار تا خنک شوند. در یک کاسه متوسط خامه ترش، پیازچه، شوید، سرکه ، نمک و فلفل سیاه را خوب مخلوط کنید. این سس باید حسابی طعم دار شود (چون سیب زمینی به آن نیاز دارد!) سیب زمینی های سرد شده را نصف کرده و سس را به آن اضافه کنید. حالا آن ها را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سیب زمینی ها سس را جذب کنند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
موادلازم 1 کاسه کوچک برنج آب پز شده (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد) 1 عدد کدو متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج کوچک 1 عدد پیاز متوسط 1 مشت جعفری و شوید 1 قاشق مربا خوری نعناع 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق آرد سوخاری 3 قاشق آرد نمک به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک میشود. و یا از برنج مانده میتوانید استفاده کنید. کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید و 1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
مواد لازم گل کلم درشت 1عدد تخم مرغ 2 عدد شیر 1 لیتر آرد 3 قاشق روغن 2 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا 1 بسته نمک و فلفل به مقدار لازم آب 1 لیوان طرز تهیه گراتن گل کلم گل کلم را تکه تکه کرده می شوییم و با آب می گذاریم بپزد تا خوب نرم شود. آرد را در روغن تفت می دهیم و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به جوش آید و غلیظ شود سپس به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. گل کلم ها را با چنگال له می کنیم و در ظرف پیرکسی که کمی چرب شده می ریزیم و روی آن سس سفیدی که درست کردیم را اضافه می کنیم بعد تخم مرغ ها را با چنگال زدا زوی مواد می دهیم و بعد روی همه مواد را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و برای نیم ساعت در دمای 200 درجه قرار می دهیم تا روی آن طلایی گردد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
آب نارنگی 1/5لیوان ژلاتین 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3عدد خامه 1پیمانه شکر 1پیمانه رنده پوست لیمو 1قاشق چایخوری ابتدا ژلاتین را با آب نارنگی بن ماری کنید سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شودو بعد خامه را اضافه کرده و در آخر ژلاتین بن ماری شده و کمی هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد دسر را ریخته و در یخچال قرار داده تا دسر بسته شود. میتوانید میزان خامه را به نصف کاهش داد و بجای آن از شیر استفاده کرد. میتوانید در صورت نداشتن رنده پوست لیمو از وانیل استفاده کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ) بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ زنجبیل ١ ق غ(من پودر هل زدم) تخم مرغ ٣ تا بزرگ شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ) روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ) وانیل ١ ق چ شکلات و پودر پسته برای تزیین دمای ١٧٠ سانتیگراد مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغنروبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گندم هارو یک روز خیس کنید سپس داخل آبکش و پارچه نخی بریزید و بمدت سه روز داخل پارچه نگهدارید و هرروز پارچه رو نم کنید و هرروز گندم هاکه ریشه دادن رواز هم جدا کنید که بهم نچسبن بعد چهارروز تنگ راپر آب کنیدویک آبکش پلاستیکی که اندازه ش جوری باشه که تهش بره توتنگ ولبه هاش روی لبه تنگ بمونه بعد گندم های جوانه زده شده داخل آبکشی که روی تنگ قراردادیم میزاریم بمدت یک روز روی جوانه ها نایلون میکشیم و چندجاشو سوراخ کنید بعد از یک روز نایلون برمیداریم روزی یکبارآب تنگ راعوض میکنیم کم کم ریشه میزنه ریشه ها بلندشد دیگه نیازی نیست تنگ را لبالب پر آب کنیم چندسانت ازسرتنگ خالی میزاریم توفیلم مشخصه. بعد اینکه سبزه تون کامل شد دورش باباسلیقه خودتون تزیین کنید که لبه های آبکش مشخص نباشه پ.ن ترجیحا ازآبکش سفیداستفاده کنید این سبزه 10 روز زمان نیاز داره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☘️🍀☘️🍀☘️🍀☘️
موادلازم سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند 500 گرم لوبیا قرمز 1 پیمانه لیمو عمانی 4 عدد پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 2 عدد ماست ساده پر چرب مقداری زردچوبه مقداری فلفل مقداری نمک مقداری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود. 2. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته‌ های آن را بیرون می‌ آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ ریزیم. 3. در پایان پس از پختن مواد، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه می‌ شکنیم و در غذا مخلوط می‌ کنیم و داخل ظرف می‌ ریزیم و هم می‌ زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر) پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر) آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان) پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر رنگ خورا‌کی دلخواه برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه نشاسته ذرت به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم ‌ شیر ۲ لیوان نوتلا یا شکلات آب شده شیرین ۳ قاشق سر پر وقتی ریختید تو قالبها بذارید یه ذره تو فریزر خودشو بگیره بعد چوب بستنی هارو هم بهش اضافه کنید ، بعدش ۳ ساعت باید تو فریزر بمونه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
میوه های دلخواهتون رو تیکه کنید بزارین فریزر کمی یخ بزنه بعد داخل مخلوط کن ریخته.مقداری عسل یا شکر و خیلی کم آب (یا شیر)بهش اضافه کرده و اگر خواستین خیلی خوشمزه تر بشه بستنی هم بهش اضافه میکنید چند دقیقه با مخلوط کن مخلوطش میکنید بعدم نوش جان کنید.برای اسموتی هندوانه کمی آبلیمو هم اضافه کنید طعمش خاص میشه ولی دیگه بستنی بهش نزنید. ‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍈🍸🍈🍸🍈🍸🍈
مواد لازم ارد دو پیمانه تخم مرغ یک عدد کاکائو دو ق غ ب پ یک ق غ سرخالی وانیل یک ق م روغن جامد یا کره هفتاد گرم مواد لازم برای شربت شکر یک دوم پیمانه آب یک دوم پیمانه طرز تهیه شکرو اب رو روی حرارت میزارین تا فقط شکر حل شه,لازم نیس غلیظ شه. بزارید کنار تا کامل خنک شه. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی میزنین ,بعد روغن و کمی دیگه هم بزنید,بعد ب پ و کاکائو و کم کم ارد تا خمیر بدست بیاد ,فقط در حد جمع شدن خمیر هم بزنید. گلوله گلوله تو سینی بچینید و در فر صدو هشتاد درجه,بیست دقیقه بپزید. پنج دقیقه بعد از اینکه از فر دراوردید,به مدت ده ثانیه تو شیره بغلطونید. بعد روش شکلات بنماری بریزید و پودر پسته بپاشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
‍ ‍ موادلازم 1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر 1/2 پیمانه شیر برای کرم: 200 میلی لیتر خامه 150-180 گرم شکلات سفید 50 گرم پودر پسته 1 قاشق غذاخوری کره طرزتهیه خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین. بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
توت فرنگی یخ زده درشت 6 عدد توت سیاه یخ زده 6 عدد تمشک یخ زده 6 عدد موز یخ زده نصف 1 عدد شیر 8 یا 9 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری شکلات تلخ 6 تکه ابتدا میوه های یخ زده رو توی مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب میزنیم، شیر و عسل رو هم اضافه کرده و میکس میکنیم. در آخر شکلات رو کمی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. مواد بستنی رو توی قالب های دلخواه ریخته و حداقل دو ساعت توی فریزر میذاریم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
مواد لازم گوشت گوسفند 700 گرم پیاز 2 عدد متوسط سیب زمینی خام 2 عدد متوسط فلفل سبز به مقدار لازم البته در صورت تمایل نمک و ادویه به میزان لازم گوجه فرنگی 3 عدد متوسط سیب زمینی ورقه شده برای روی کباب طرز تهیه 1. ابتدا گوشت و سیب زمینی خام و پیاز را چرخ می کنیم و بعد از این که چرخ شد خوب ورز می دهیم به طوری که جسبندگی آن کم شده باشد. مواد را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی یک سطح صاف مثل سینی یا تخته پهن می کنیم و گوجه فرنگی ها را ورقه کرده و همراه سیب زمینی های ورقه شده روی کباب پهن می کنیم. 2. برای طبخ این غذا از تنور نانوایی سنگکی استفاده می شده که به اصطلاح آن را سر داشی یعنی طبخ شده بر روی سنگ می گویند. 3. مواد آماده را درون فر با درجه حرارت 140 و به مدت زمان 1 تا 2 ساعت قرار می دهیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
موادلازم پیاز، روغن، ماست، تخم مرغ، شنبلیله ساطوری، نعناع خشک، نمک و زردچوبه طرزتهیه به این شکل که ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خلال می‌کنند. وقتی که پیازها طلایی شدند زردچوبهرا اضافه می‌کنند. بعد سبزی‌ها را اضافه کرده و کمی تفت داده و مقداری آب و نمک هم اضافه می‌کنند تا به جوش آید. در ظرفی ماست و تخم مرغ را با هم زده و مخلوط می‌کنند تا کاملا یک دست شود و بعد آن را به آب پیازی یا آب پیازک اضافه می‌کنند و می‌گذارند تا جا بیفتد. این غذا را با نان سنگک و ترشی نیز میل می‌کنند. طرز پخت آب پیازی یا آب پیازک در استان فارس به این روش معمول است و به همین خاطر به آن "اشکنه شیرازی" هم می‌گویند. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم یک عدد موز نصف پیمانه چیپس شکلات یک قاشق چایخوری روغن نارگیل دو عدد بیسکوئیت خرد شده یک چهارم پیمانه مارشمالو طرز تهیه موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید. بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید. چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند.٫ کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید. سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید. روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند. در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌰🍫🌰🍫🌰🍫🌰
در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید و سپس آبکش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۲۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر قند(اختیاری) ۱۰۰ گرم پنیر‌ ماسکارپونه ۶۰ گرم کره سرد ۱ تخم مرغ سرد وانیل ۱۲-۱۴ عدد توت فرنگی یا میوه دیگر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری شکر - آرد، پودر قند، وانیل، کره و پنیر رو با چنگال ترکیب کنید بعد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصفش رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه.خمیر به دست میچسبه و نباید این خمیر رو ورز بدین. همینکه یکدست باشه، کافیه. بعد داخل سلفون گذاشته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. خمیر رو روی کاغذ نسوز باز کنید و نشاسته ذرت بریزین وسطش تا آب توت فرنگی ها خمیرش نکنه بعد توت فرنگی هارو بچینید و روی توت فرنگی ها هم نشاسته ذرت و شکر بریزید و کناره های خمیر رو بصورت نامرتب، روی تعدادی از توت فرنگی ها تا کنید و بقیه تخم مرغ زده شده رو روی خمیر بمالین و پرک بادام بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه. پنیر ماسکارپونه سوپرمارکت ها موجوده. این دستور خمیرش شیرین نیس ولی میتونین چند قاشق غذاخوری پودر قند بزنین. خیلی نه تا سفت نشه خمیر. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
مواد لازم: هلو یك عدد خرمالو یك عدد شیر یك فنجان یخ 5 مكعب شكر یك قاشق مرباخوری طرزتهیه خرمالو را از پوست خارج كنید. همچنین هسته هلو را جدا كرده و همراه شیر، شكر و یخ در پارچ مخلوط‌كن بریزید و به مدت فقط 20 ثانیه با سرعت پایین مخلوط كنید. به همین سادگی كه گفته شد. فوت آشپزی: مواد را حتما به مدت كمی مخلوط كنید تا تكه‌های خرمالو و هلو را زیر دندان‌تان احساس كنید و لذت ببرید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم. ۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده. حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥