فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سبزه_گندم_داخل_تنگ_آب
گندم هارو یک روز خیس کنید سپس داخل آبکش و پارچه نخی بریزید و بمدت سه روز داخل پارچه نگهدارید و هرروز پارچه رو نم کنید و هرروز گندم هاکه ریشه دادن رواز هم جدا کنید که بهم نچسبن
بعد چهارروز تنگ راپر آب کنیدویک آبکش پلاستیکی که اندازه ش جوری باشه که تهش بره توتنگ ولبه هاش روی لبه تنگ بمونه بعد گندم های جوانه زده شده داخل آبکشی که روی تنگ قراردادیم میزاریم
بمدت یک روز روی جوانه ها نایلون میکشیم و چندجاشو سوراخ کنید بعد از یک روز نایلون برمیداریم
روزی یکبارآب تنگ راعوض میکنیم
کم کم ریشه میزنه ریشه ها بلندشد
دیگه نیازی نیست تنگ را لبالب پر آب کنیم چندسانت ازسرتنگ خالی میزاریم توفیلم مشخصه.
بعد اینکه سبزه تون کامل شد دورش باباسلیقه خودتون تزیین کنید که لبه های آبکش مشخص نباشه
پ.ن ترجیحا ازآبکش سفیداستفاده کنید
این سبزه 10 روز زمان نیاز داره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☘️🍀☘️🍀☘️🍀☘️
#ابگوشت_قرمه_سبزی_همدان
موادلازم
سبزی قورمه 250 گرم
گوشت گوسفند 500 گرم
لوبیا قرمز 1 پیمانه
لیمو عمانی 4 عدد
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
ماست ساده پر چرب مقداری
زردچوبه مقداری
فلفل مقداری
نمک مقداری
طرز تهیه
1. ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ میکنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود.
2. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم.
3. در پایان پس از پختن مواد، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش میکنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد_میکس
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_دسر_ژاپنی
مواد لازم
آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر)
پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر)
آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان)
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر
رنگ خوراکی دلخواه
برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه
نشاسته ذرت به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یخی_نوتلا
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
نوتلا یا شکلات آب شده شیرین ۳ قاشق سر پر
وقتی ریختید تو قالبها بذارید یه ذره تو فریزر خودشو بگیره بعد چوب بستنی هارو هم بهش اضافه کنید ، بعدش ۳ ساعت باید تو فریزر بمونه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#اسموتی_هندوانه_طالبی_ملون
میوه های دلخواهتون رو تیکه کنید بزارین فریزر کمی یخ بزنه بعد داخل مخلوط کن ریخته.مقداری عسل یا شکر و خیلی کم آب (یا شیر)بهش اضافه کرده و اگر خواستین خیلی خوشمزه تر بشه بستنی هم بهش اضافه میکنید چند دقیقه با مخلوط کن مخلوطش میکنید بعدم نوش جان کنید.برای اسموتی هندوانه کمی آبلیمو هم اضافه کنید طعمش خاص میشه ولی دیگه بستنی بهش نزنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍈🍸🍈🍸🍈🍸🍈
#قرابیه_شکلاتی_خیس
مواد لازم
ارد دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
کاکائو دو ق غ
ب پ یک ق غ سرخالی
وانیل یک ق م
روغن جامد یا کره هفتاد گرم
مواد لازم برای شربت
شکر یک دوم پیمانه
آب یک دوم پیمانه
طرز تهیه
شکرو اب رو روی حرارت میزارین تا فقط شکر حل شه,لازم نیس غلیظ شه. بزارید کنار تا کامل خنک شه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی میزنین ,بعد روغن و کمی دیگه هم بزنید,بعد ب پ و کاکائو و کم کم ارد تا خمیر بدست بیاد ,فقط در حد جمع شدن خمیر هم بزنید. گلوله گلوله تو سینی بچینید و در فر صدو هشتاد درجه,بیست دقیقه بپزید. پنج دقیقه بعد از اینکه از فر دراوردید,به مدت ده ثانیه تو شیره بغلطونید. بعد روش شکلات بنماری بریزید و پودر پسته بپاشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#لیدی_فینگر_کرم_پسته_ای
موادلازم
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر
1/2 پیمانه شیر
برای کرم:
200 میلی لیتر خامه
150-180 گرم شکلات سفید
50 گرم پودر پسته
1 قاشق غذاخوری کره
طرزتهیه
خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین.
بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#بستنى_میوه_ای_شکلاتی
توت فرنگی یخ زده درشت 6 عدد
توت سیاه یخ زده 6 عدد
تمشک یخ زده 6 عدد
موز یخ زده نصف 1 عدد
شیر 8 یا 9 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 6 تکه
ابتدا میوه های یخ زده رو توی مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب میزنیم، شیر و عسل رو هم اضافه کرده و میکس میکنیم. در آخر شکلات رو کمی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. مواد بستنی رو توی قالب های دلخواه ریخته و حداقل دو ساعت توی فریزر میذاریم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
#کباب_سرداشی
مواد لازم
گوشت گوسفند 700 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
فلفل سبز به مقدار لازم البته در صورت تمایل
نمک و ادویه به میزان لازم
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
سیب زمینی ورقه شده برای روی کباب
طرز تهیه
1. ابتدا گوشت و سیب زمینی خام و پیاز را چرخ می کنیم و بعد از این که چرخ شد خوب ورز می دهیم به طوری که جسبندگی آن کم شده باشد. مواد را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی یک سطح صاف مثل سینی یا تخته پهن می کنیم و گوجه فرنگی ها را ورقه کرده و همراه سیب زمینی های ورقه شده روی کباب پهن می کنیم.
2. برای طبخ این غذا از تنور نانوایی سنگکی استفاده می شده که به اصطلاح آن را سر داشی یعنی طبخ شده بر روی سنگ می گویند.
3. مواد آماده را درون فر با درجه حرارت 140 و به مدت زمان 1 تا 2 ساعت قرار می دهیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#اب_پیازی
موادلازم
پیاز،
روغن،
ماست،
تخم مرغ،
شنبلیله ساطوری،
نعناع خشک،
نمک و زردچوبه
طرزتهیه
به این شکل که ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خلال میکنند. وقتی که پیازها طلایی شدند زردچوبهرا اضافه میکنند. بعد سبزیها را اضافه کرده و کمی تفت داده و مقداری آب و نمک هم اضافه میکنند تا به جوش آید. در ظرفی ماست و تخم مرغ را با هم زده و مخلوط میکنند تا کاملا یک دست شود و بعد آن را به آب پیازی یا آب پیازک اضافه میکنند و میگذارند تا جا بیفتد. این غذا را با نان سنگک و ترشی نیز میل میکنند.
طرز پخت آب پیازی یا آب پیازک در استان فارس به این روش معمول است و به همین خاطر به آن "اشکنه شیرازی" هم میگویند.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#لقمه_های_شکلاتی_خوشمزه
مواد لازم
یک عدد موز
نصف پیمانه چیپس شکلات
یک قاشق چایخوری روغن نارگیل
دو عدد بیسکوئیت خرد شده
یک چهارم پیمانه مارشمالو
طرز تهیه
موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید.
بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید.
چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند.٫
کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید.
روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند.
در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌰🍫🌰🍫🌰🍫🌰
#سفید_کردن_برنج
در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید و سپس آبکش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گلت_توت_فرنگی
۱۲۰ گرم آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر قند(اختیاری)
۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم کره سرد
۱ تخم مرغ سرد
وانیل
۱۲-۱۴ عدد توت فرنگی یا میوه دیگر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری شکر
-
آرد، پودر قند، وانیل، کره و پنیر رو با چنگال ترکیب کنید بعد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصفش رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه.خمیر به دست میچسبه و نباید این خمیر رو ورز بدین. همینکه یکدست باشه، کافیه. بعد داخل سلفون گذاشته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. خمیر رو روی کاغذ نسوز باز کنید و نشاسته ذرت بریزین وسطش تا آب توت فرنگی ها خمیرش نکنه بعد توت فرنگی هارو بچینید و روی توت فرنگی ها هم نشاسته ذرت و شکر بریزید و کناره های خمیر رو بصورت نامرتب، روی تعدادی از توت فرنگی ها تا کنید و بقیه تخم مرغ زده شده رو روی خمیر بمالین و پرک بادام بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه.
پنیر ماسکارپونه سوپرمارکت ها موجوده.
این دستور خمیرش شیرین نیس ولی میتونین چند قاشق غذاخوری پودر قند بزنین. خیلی نه تا سفت نشه خمیر.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
#نگهداری_پنیر
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#شیر_خرمالو
مواد لازم:
هلو یك عدد
خرمالو یك عدد
شیر یك فنجان
یخ 5 مكعب
شكر یك قاشق مرباخوری
طرزتهیه
خرمالو را از پوست خارج كنید. همچنین هسته هلو را جدا كرده و همراه شیر، شكر و یخ در پارچ مخلوطكن بریزید و به مدت فقط 20 ثانیه با سرعت پایین مخلوط كنید. به همین سادگی كه گفته شد.
فوت آشپزی:
مواد را حتما به مدت كمی مخلوط كنید تا تكههای خرمالو و هلو را زیر دندانتان احساس كنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزس_ماست_قالبی
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم.
۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده.
حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#نودل_خوشمزه
نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍜🍝🍜🍝🍜🍝
#یخمه_ترش
مواد لازم
آلو :200 گرم
پر زرد آلو :200 گرم
به (خرد شده) :2 عدد
گوشت گوسفندی :250 گرم
برنج :یک پیمانه
شکر :1/2 استکان
زردچوبه :یک قاشقق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#ترفنده_خانه_داری
چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟
خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید
دیگه کپکی دیده نمیشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
#سالاد_الویه
مواد لازم
خیارشور
سینه مرغ
کالباس
هویج بخارپز
نخود سبز
سیب زمینی آبپز
تخم مرغ آبپز
ماست
سس مایونز
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم میکنم ک اون دلخواه هست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#سوپ_سیر
اب مرغ 4 لیوان ,
سیر 10 عدد ,
کره 25 گرم ,
پیاز 1 عدد ,
روغن 1 قاشق غذاخوری ,
ارد 3 قاشق غذاخوری ,
سرکه 1 قاشق غذاخوری ,
زرده تخم مرغ 2 عدد ,
نمک مقدار لازم
طرز تهیه :
کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.
پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘