eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
👌یه کانال‌ ناب‌ و احساسی ویژه محرم🏴 🖤💔عکس و‌ دلنوشته مذهبی پروفایل و استیکر و استوری 🖤💔مداحی جدید و فوق العاده👌 📲 ❤️👇🏿 http://eitaa.com/joinchat/120324100Ccddffa591e http://eitaa.com/joinchat/120324100Ccddffa591e
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
استوری محرم و صفر میخوای؟ 🏴♥️ مداحی مخصوص محرم و صفر میخوای؟ 💿 همش همینجاس🖤🏴👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/120324100Ccddffa591e🖤 http://eitaa.com/joinchat/120324100Ccddffa591e🖤
موادلازم 1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار) نیم کیلو فلفل سبز 1 کیلو هویج 1 کیلو خیار محلی 2 بوته سیر 2 لیوان سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه 1 بسته جعفری (بسته کوچک) طرز تهیه تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هدایت شده از گسترده زمرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی های جذاب، محرمی تو از اینجا وردار🥀😖👇🏼: 🖤🏴 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤🏴 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 +حرف دلتو به امام حسین بامداحی بزن♡☝️🏼 آهنگاش عجیب به میشینن🥀🖤 ‌
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
14717712024332.mp3
393.6K
🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 برای دانلود ڪلیڪ ڪن🏃‍♂😍👆🏾
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 بسته بیسکویت بلغور جو دوسر(ساقه طلایی) 2 کیسه خامه فرم گرفته 1.5 فنجان شیر 1 فنجان نارگیل برای سس شکلات 5 فنجان شیر 5 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق سوپ قاشق کاکائو 1 لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری کره اول از همه ، سایر مواد سس به جز کره را درون قابلمه بریزیم ، آن را خوب هم بزنیم ، سپس آن آن را با حرارت ملایم بپزیم تا غلیظ شود ، آن را از اجاق برداریم ، کره را اضافه کرده و کنار آن بزنیم و بگذاریم با هم زدن های گاه به گاه خنک شود. سپس شیر خامه زده و نارگیل را با کمک همزن زده و آنها را در کیسه فشرده قرار داده و بیسکویت ها را با شیر خیس کرده و از مخلوط منتقل کرده و مانند تصویر در 3 لایه انتقال داده و سس خنک شده را روی آنها منتقل می کنیم ، می توانید به دلخواه تزئین و سرو کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم 750 گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار دو ق غ دونه فلفل سیاه طرز تهیه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید. اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم بادمجون ۳ الی ۴ عدد درشت پیاز دو عدد متوسط برنج ابکش شده (نرم برش دارین) نصف پیمانه جعفری ساطوری شده پنج ق غ گوشت چرخکرده به میزان لازم رب دو الی سه ق غ فلفل دلمه ای نصف یک عدد گوجه سه عدد متوسط ادویه شامل نمک زردچوبه پودرسیر پابریکا فلفل سیاه به میزان لازم ادویه پولبیبر (اختیاری)نصف ق چ نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذاے ڪامل میتونید سرو ڪنید. ابتدا بامجونو پوست میڪنیم شڪمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میڪنیم و ڪنار میگذاریم. در تابه اے سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه اے و پیاز رو اضافه میڪنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میڪنیم و اضافه میڪنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریڪا و پونه ڪوهے اضافه میڪنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شڪم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو ڪمے از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میڪنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دماے 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد میل کنید نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘