13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیز کیک ژاپنی🍰•
نکته مهمش اندازه گیری دقیق مواد هست:
آرد ۷۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱۰۰ میلی لیتر(من از ۳ قاشق ماست استفاده کردم)
وانیل یک قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_کادایف_گردویی_کرم
ابتدا ۱۰۰گرم کادایف رو در ۵۰گرم کره بهمراه ۴ق غ شیرعسلی و مقداری گردو پودر هل تفت دادم و گذاشتم کنار،سپس ۱/۵لیوان شیر و سه ق غ نشاسته ذرت و چهار ق هم شکر و یکونیم ق غ پودر کاکائو اضافه کردم تا وقتی خودشو گرفت سپس شعله رو خاموش کردم و مقداری وانیل و دو الی سه ق غ هم خامه صبحانه ریختم ،سپس در ظرف مورد نظر لایه لایه ریختم و گذاشتم در یخچال تا خنک بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودل
ذرت ۹۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
یک ورق پنیر چدار
پنیر پیتزا ۴۰ گرم
دوعدد نودل همراه با ادویه مخصوص همراه نودل
کنجد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_نودل_قارچ_باسس_الفردو
نودلیت هر بسته برای یک نفر(داخل آب جوش سه دقیقه بجوشه)، قارچ یا مرغ خرد شده نصف لیوان برای هر نفر(میتونین کم و زیادش کنین)، خامه دو قاشق برای هر بسته، شیر یک سوم لیوان برای هر نفر، آویشن و ادویه ی داخل نودل
قارچ ها رو با کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین و همزمان نودل رو داخل آبجوش بریزین
قارچ که تفت خورد خامه رو اضافه کنین و تفت بدین بعد هم ادویه رو اضافه کنین. شیر رو اضافه کنین حالا نودل رو آبکش کنین و به موادتون اضافه کنین(من ذرتم زدم که قابل حذفه)
دو دقیقه مواد رو روی خرارت مخلوط کنین تا طعم مواد به خورد هم بره(بمونه خیلی سفت میشه)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_شیرینی_پادرازی
۱۳۰گرم روغن جامد معادل نصف لیوان
۱۰۰گرم پودرقندالک شده معادل ۳/۴لیوان
آردالک شده۲۲۰گرم معادل دولیوان سرخالی
وانیل یا پودرهل نصف قاشق چای خوری
زعفران غلیظ ۱قاشق غذاخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_نودل_بامیگو
مواد لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
سیر : ۳ حبه
پیازچه : ۶ عدد
سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
نودل ( با طعم گوجه ) : ۱ بسته
پنیر پارمسان : بدلخواه
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پولبیبر ، پاپریکا: به میزان لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍤🍜🍤🍜🍤🍜
#بارک_شکلاتی_سفید
موادلازم
شکلات سفید 450 گرم
آلبالو خشک ½1 پیمانه
مغز پسته ¼1 پیمانه
روغن مایع ½1 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلاتها آب شده اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلاتها هم آب شوند.
دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می شود.
دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه دارید.
یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری که ضخامت آن حدود 1.5 سانتی متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید.
سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت تر شود.
سپس آن را به تکه های زاویه دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟