فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودل_قارچ_باسس_الفردو
نودلیت هر بسته برای یک نفر(داخل آب جوش سه دقیقه بجوشه)، قارچ یا مرغ خرد شده نصف لیوان برای هر نفر(میتونین کم و زیادش کنین)، خامه دو قاشق برای هر بسته، شیر یک سوم لیوان برای هر نفر، آویشن و ادویه ی داخل نودل
قارچ ها رو با کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین و همزمان نودل رو داخل آبجوش بریزین
قارچ که تفت خورد خامه رو اضافه کنین و تفت بدین بعد هم ادویه رو اضافه کنین. شیر رو اضافه کنین حالا نودل رو آبکش کنین و به موادتون اضافه کنین(من ذرتم زدم که قابل حذفه)
دو دقیقه مواد رو روی خرارت مخلوط کنین تا طعم مواد به خورد هم بره(بمونه خیلی سفت میشه)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_شیرینی_پادرازی
۱۳۰گرم روغن جامد معادل نصف لیوان
۱۰۰گرم پودرقندالک شده معادل ۳/۴لیوان
آردالک شده۲۲۰گرم معادل دولیوان سرخالی
وانیل یا پودرهل نصف قاشق چای خوری
زعفران غلیظ ۱قاشق غذاخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودل_بامیگو
مواد لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
سیر : ۳ حبه
پیازچه : ۶ عدد
سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
نودل ( با طعم گوجه ) : ۱ بسته
پنیر پارمسان : بدلخواه
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پولبیبر ، پاپریکا: به میزان لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍤🍜🍤🍜🍤🍜
#بارک_شکلاتی_سفید
موادلازم
شکلات سفید 450 گرم
آلبالو خشک ½1 پیمانه
مغز پسته ¼1 پیمانه
روغن مایع ½1 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلاتها آب شده اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلاتها هم آب شوند.
دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می شود.
دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه دارید.
یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری که ضخامت آن حدود 1.5 سانتی متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید.
سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت تر شود.
سپس آن را به تکه های زاویه دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#ترفند_آشپزی
#آسانترین_راه_برای_تشخیص_قهوه_اصل
در 1لیوان «آب سرد» یک قاشق قهوه بریزید
اگر پودر قهوه روی سطح آب شناور ماند، اصل است و اگر ته نشین شده و رنگ آب به سرعت سیاه شد، قهوه تقلبی است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#ترفنده_خانه_داری
چـگونه بفهمیم برنجی که استفاده میکنیم باکیفیته؟
مقداری برنج رادرظرف دربسته چندروزدرمجاورت نـورخـورشیدقراردهیداگرکپک زدبرنج طبـیعی است
اگرسالم ماند برنج تـقلبی است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_دسر_خوشمزه_آسون
کیک بیسکویت
مواد کاستارد:
شیر 1 لیتر
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 ق چ خ وانیل
3 بسته بیسکویت کاکائویی
مواد سس شکلات:
1 بسته خامه 200 میلی لیتری
160 گرم شکلات شیری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#حریره_سیر
سیر ۱ کیلو
روغن مایع یا کنجد یا زیتون ۱ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه حریره سیر
ابتدا سیر ها را پوست بگیرید و خوب بشورید و بگذارید تا خشک خشک شود نباید اصلا مرطوب باشد برای بهتر خشک شدن یک دستمال نم گیر پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا خشک شوند.
برای پوره کردن سیر به غذاساز یا یک دستگاه خرد کن نیاز دارید سیر ها را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا پوره پوره شود.
وقتی سیرها پوره شدند آنها را داخل کاسه ای ریخته و روغن مایع را افزوده و هم بزنید تا به یک مخلوط نه خیلی سفت نه خیلی شل برسید باید غلظت مواد آن شبیه پوره باشد پس یکباره روغن را اضافه نکنید تا شل نشود.
وقتی روغن را اضافه کردید باید نمک را اضافه کنید مقدار نمک حریره باید خوش نمک باشد نه خیلی شور نه خیلی بی نمک باشد. نمک را به حریره سیر اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را داخل شیشه تمیز که خشک کردید بریزید و مقداری روغن روی آن ریخته تا خشک نشود سپس در یخچال نگهداری کنید و برای انواع غذاها استفاده کنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
#رول_سبزیجات
مواد لازم
نخودفرنگى،ذرت،قارچ،سيب زمينى،هويج (لوبيابدلخواه) از هر كدوم يك ليوان. (همشون بايد آبپز و پخته بشن)
ماست سون چهار ق غ پُر ، آب مرغ يك ليوان،پودر ژلاتين 25 گرم،پنيرخامه دو بسته.
طرزتهیه:
ابتدا سبزيجات رو آبپز كنيد، سيب زمينى رو نگينى خورد كنيدقارچ رو هم پخته ، پودر ژلاتين رو هم بايك استكان آب بن مارى ميكنيم اگه خيلى غليظ بود كمى ديگه آب ميريزيم پنير خامه و ماست وژلاتين و آب مرغ رو با همزن ميزنيم.
سبزيجات پخته شده رو ميريزيم داخل مايه و كمى از مواد رو كف قالب ميريزيم بعد تخم مرغ آبپز رو روى مواد ميچينيم و بقيه مواد رو روى تخم مرغ ميريزيم تا روى تخم مرغ رو بگيره بعد هم ميزاريم يخچال. بعداز سه تا چهار ساعت از يخچال در آورده و داخل ظرف بر ميگردونيم.
ميتونيد كمى سس مايونز هم استفاده كنيد مثل الويه ميشه.
اگه آب مرغ نبود نصف قرص مرغ استفاده كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#کوکو_میگو
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🥪🍤🥪🍤🥪🍤
#ادویه_آب_گوشت
خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#رولت_مرغ_پر_شده_با_اسفناج
برای تهیه ی این غذا به مقداری فیله ی مرغ، ۱ فنجان برگ اسفناج، ۱ پیاز زرد خرد شده، ۱ فنجان پنیر فتا، ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک نیاز دارید. فیله را گرد کنید، سپس ۴ الی ۵ دقیقه پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید، اسفناج و سپس پنیر، فلفل و نمک را اضافه کنید.
همه آن ها را در فیله مرغ بپیچید و سپس با یک خلال دندان محکمش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودالیت_باسس_مخصوص
برای دوتا سه نودالیت.
توی تابه دوقاشق روغن بریزید دوقاشق پررب بزیزید وتفت دهید بعد رب انار دوقاشق ودونیم لیوان ابجوش واسه دوتا نودالیت بریزید و سیب زمینی سرخ شده واب نصف لیموی تازه ونودالیت دوبسته با طعم دلخواه
را اضافه کنیدوچاشنی نودالیت که توی بسته است را بریزید تا رشته نودل باز بشه وبا سس مخلوط کنید تا سس بخورد نودل بره درتابه را بذارید وحرارت را کم کنید تا جا بیفته بین 5تا10دقیقه. همراه با مرغ سرو کنید
طعم دار کردن مرغ. سینه مرغ را بصورت نواری در اورید با پودر سیر وپودرپیاز وپودرپاپریکاو فلفل سیاه ونمک طعم دار کنید بعد کمی ابلیموی تازه وروغن زیتون برنید ویه استراحت یک ساعته بهش بدین وتوی تابه تفت دهید تا طلایی بشه حواستون باشه مرغ را خشک نکنید
یه پیاز را خلالی وتفت دهید سبک که شد فلفلهای دلمه ای رنگی را اضافه وتفت دهید قارچ را اضافه وتفت دهیددزردچوبه وفلفل سیاه وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرسیر بزنید وتفت دهید دراخر مرغ تفت خورده را اضافه ویه تفت مختصری بدین واماده است میتونید با نودالیت سرو کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پیتزا_سیب_زمینی_خوشمزه
(این مواد تقریبا برای 6 نفر است، شما می توانید مواد تشکیل دهنده را نصف کنید)
مواد لازم:
2 سیب زمینی
روغن نباتی
4 تخم مرغ
نمک، فلفل
برش های سوسیس
تکه های چدار
گوجه فرنگی
برش فلفل
آماده سازی؛
سیب زمینی ها را پوست گرفته ورقه ورقه برش بزنید.
مقداری روغن در تابه ریخته و سیب زمینی را به آرامی اضافه کنید هردوطرف سرخ بشن.
در ظرفی نمک،فلفل و تخم مرغ را مخلوط کرده خوب هم بزنید به سیب زمینی ها اضافه کنید.
روی مواد سوسیس،فلفل،پنیر چدار و گوجه فرنگی قرار داده و طبخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اینجانری ضرر کردی😱
جِررررر میخوری از خنده😂😂😂🔥
╔═.🍃🌸.═════╗
😂😂😂😂😂😂
╚═════.🍃💕.═╝
╔═.🍃🌸.═════╗
😂😂😂😂😂😂
╚═════.🍃💕.═╝
وای ترڪیدم به مولا🤣🤣🔥❌
╔═.🍃🌸.═════╗
😂😂😂😂😂😂
╚═════.🍃💕.═╝
╔═.🍃🌸.═════╗
😂😂😂😂😂😂
╚═════.🍃💕.═╝
#کاچی
برای درست کردنش اول دو لیوان آرد رو با 4 قاشق روغن جامد یا روغن حیوانی سرخ میکنیم تا زمانی رنگ آرد تیره بشه و زمانی که ارد .
تیره شد سه قاشق زعفران دم کرده و یه لیوان شکر و یک قاشق دارچین و سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که .
کاچی قوام پیدا کنه . .
بعد داخل کاچی پسته و گردو و بادام از قبل آسیاب شده هم می ریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_یه_معجون_خوشمزه
من از موز
گردو
پسته
شکلات خرد شده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨