فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتو توت فرنگی🍓•
جیگرت و حال میاره دهنتم مزه توتفرنگی میگیره😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•اسنک سه سوته🥪•
خوبیش اینه پلک بزنی اماده شده خیلی هم خوشمزس😁
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک عشق ایرانی🍰•
~💓مواد لازم:
شکر دانه ریز ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط ۵ عدد
روغن مایع ١/٢ پيمانه
گلاب ١/۴ پیمانه
زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•آیس موکا🧋•
غیرممکنه قهوه دوست باشی و اینو امتحان نکرده باشی😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موهیتو ایرانی🍋•
موهیتو سه سوته و خوشمزه🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سوسیس شکم پر🌭•
فقط تو شکمشو ببین اخه 🤤
.
مواد لازم :
-سوسیس چاقالو
-پنیر گودا یا چدار
-تخم مرغ
-ماست چکیده
-پودر سوخاری
-نمک فلفل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بادمجون شکم پر😍•
ترکیب بادمجون با هرچیزی عالیه 🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کیک_کارپرزپسته_جذاب_ایتالیایی
(برای تابه ۲۰ سانتی)
۳عدد تخم مرغ
۲۰۰گرم پودر پسته
۳۰گرم کره پسته
۱۰۰گرم شکلات سفید
۱۰۰گرم کره
۱۰۰گرم شکر دانه ریز یا پودر شکر
۵۰گرم نشاسته ذرت
و یک قاشق چای خوری نمک
.
شکر را با تخم مرغ ها بزنید و سپس کره و شکلات سفید و کره پسته را اضافه و به خوبی مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت و پودر پسته را نیز اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا یک دست بشن و داخل قالب بریزین و بزارین در درمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ درجه بپزن
ارزش تست خلال دندان را دارد اما به یاد داشته باشید که کیکی است که همیشه کمی مرطوب می ماند و درون آن ذوب می شود.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_پیراشکی_میگو
چیا نیازه واسه ۱۵ تا !؟
سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز یک عدد بزرگ
ميگو ٢٠٠ گرم
ذرت پخته
نخود فرنگی
سس فلفل دو ق غ
مخلوط ادویه ها شامل:
پودر تخم گشنیز نصف ق چ
نمک
فلفل سیاه نصف ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
زنجبیل نصف ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر کاری نصف ق چ
زردچوبه یک ق چ
پنیر موزارلا یا گودا به دلخواه
خمیر پیراشکی ۱۵ عدد
بعد از اینکه پیراشکی ها رو پیچیدین، میتونین بلافاصله سرخشون کنید یا توی فر بذارید و یا مثل من توی هواپز بذارید و بدون روغن سرخشون کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_دسر_نسکافه_ای
مواد لازم
خامه قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه فوری ۲ بسته (من یک بسته و نصفی ریختم )
بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم (بستگی به ظرفتون داره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#آموزش_مربای_هلو
مواد لازم
۲ کیلو گرم هلو (ترجیحا هلو سفت باشد)
۱/۵ کیلو گرم شکر
۱ ق م جوهر لیمو
۱ ق غ کره (برای جلوگیری از کف کردن زیاد)
.
طرز تهیه
هلوها را پوست کنده و هسته اش را جدا کنید و خرد کنید
به ترتیب لایه لایه شکر و هلو را داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و یک شب داخل یخچال بگذارید تا هلو داخل شکر بماند و آب بیاندازد.
روز بعد هلوهای آب انداخته را روی حرارت بگذارید.
دوستان مربا هلو خیلی زیاد کف میکند و وقتی شروع به کف کردن کرد یک ق غ کره اضافه کنید و حتما کف سطح مربا را تند تند جمع کنید
نکته مهم وقتی مربا شروع به جوشیدن کرد هلوها را با کفگیر خارج کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید شربت مربا ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود
و بعد از غلیظش شدن شربت دو مرتبه هلوها را داخلش بریزید و یک ق م جوهر لیمو هم اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا تغییر رنگ دهد و به غلظت دلخواهتان برسد
و بعد مربا را به همین شکل که داغ است داخل شیشه های تمیز و خشک پر کنید و در شیشه را ببندید و سرو ته کنید و یک شب به همین شکل بماند تا وکیوم شود و روز بعد داخل یخچال بگذارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑