eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•اسنک سه سوته🥪• خوبیش اینه پلک بزنی اماده شده خیلی هم خوشمزس😁 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک عشق ایرانی🍰• ~💓مواد لازم: شکر دانه ریز ۱ و ۱/۲ پیمانه تخم مرغ هم دمای محیط ۵ عدد روغن مایع ١/٢ پيمانه گلاب ١/۴ پیمانه زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•آیس موکا🧋• غیرممکنه قهوه دوست باشی و اینو امتحان نکرده باشی😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موهیتو ایرانی🍋• موهیتو سه سوته و خوشمزه🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سوسیس شکم پر🌭• فقط تو شکمشو ببین اخه 🤤 . مواد لازم : -سوسیس چاقالو -پنیر گودا یا چدار -تخم مرغ -ماست چکیده -پودر سوخاری -نمک فلفل ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بادمجون شکم پر😍• ترکیب بادمجون با هرچیزی عالیه 🤌🏻 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(برای تابه ۲۰ سانتی) ۳عدد تخم مرغ ۲۰۰گرم پودر پسته ۳۰گرم‌ کره پسته ۱۰۰گرم شکلات سفید ۱۰۰گرم کره ۱۰۰گرم شکر دانه ریز یا پودر شکر ۵۰گرم نشاسته ذرت و یک قاشق چای خوری نمک . شکر را با تخم مرغ ها بزنید و سپس کره و شکلات سفید و کره پسته را اضافه و به خوبی مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت و پودر پسته را نیز اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا یک دست بشن و داخل قالب بریزین و بزارین در درمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ درجه بپزن ارزش تست خلال دندان را دارد اما به یاد داشته باشید که کیکی است که همیشه کمی مرطوب می ماند و درون آن ذوب می شود. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیا نیازه واسه ۱۵ تا !؟ سیب زمینی دو عدد متوسط پیاز یک عدد بزرگ ميگو ٢٠٠ گرم ذرت پخته نخود فرنگی سس فلفل دو ق غ مخلوط ادویه ها شامل: پودر تخم گشنیز نصف ق چ نمک فلفل سیاه نصف ق چ فلفل قرمز نصف ق چ زنجبیل نصف ق چ پودر سیر یک ق چ پودر کاری نصف ق چ زردچوبه یک ق چ پنیر موزارلا یا گودا به دلخواه خمیر پیراشکی ۱۵ عدد بعد از اینکه پیراشکی ها رو پیچیدین، میتونین بلافاصله سرخشون کنید یا توی فر بذارید و یا مثل من توی هواپز بذارید و بدون روغن سرخشون کنید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم خامه قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری پودر نسکافه فوری ۲ بسته (من یک بسته و نصفی ریختم ) بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم (بستگی به ظرفتون داره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
مواد لازم ۲ کیلو گرم هلو (ترجیحا هلو سفت باشد) ۱/۵ کیلو گرم شکر ۱ ق م جوهر لیمو ۱ ق غ کره (برای جلوگیری از کف کردن زیاد) . طرز تهیه هلوها را پوست کنده و هسته اش را جدا کنید و خرد کنید به ترتیب لایه لایه شکر و هلو را داخل قابلمه بریزید و ‌در قابلمه را ببندید و یک شب داخل یخچال بگذارید تا هلو داخل شکر بماند و آب بیاندازد. روز بعد هلوهای آب انداخته را روی حرارت بگذارید. دوستان مربا هلو خیلی زیاد کف میکند و وقتی شروع به کف کردن کرد یک ق غ کره اضافه کنید و حتما کف سطح مربا را تند تند جمع کنید نکته مهم وقتی مربا شروع به جوشیدن کرد هلوها را با کفگیر خارج کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید شربت مربا ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود و بعد از غلیظش شدن شربت دو مرتبه هلوها را داخلش بریزید و یک ق م جوهر لیمو‌ هم اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا تغییر رنگ دهد و به غلظت دلخواهتان برسد و بعد مربا را به همین شکل که داغ است داخل شیشه های تمیز و خشک پر کنید و در شیشه را ببندید و سرو ته کنید‌ و یک شب به همین شکل بماند تا وکیوم شود و روز بعد داخل یخچال بگذارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆