7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کیک_کهکشانی_بدون_تخم_مرغ
کیک اسفجنی با بافت بسیار پف و پنبه ای رو اینمدلی درست کنید که عالیه
مواد تشکیل دهنده
3 عدد تخم مرغ
کمی نمک
12 قاشق غذاخوری شکر
با همزن بزنید
12 قاشق غذاخوری روغن نباتی
12 قاشق غذاخوری شیر
آب 1/2
لیمو 1/2 لیمو
را پوست بگیرید و رنده بزنید و خوب مخلوط کنید
12 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر (7 گرم)
یک ظرف پخت (20-22 سانتی متر)
را با روغن نباتی چرب کنید
به مدت 25-30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید با پودر قند بپاشید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#ساندویچ_چیز_استیک
مواد لازم
کره 5 ق غ
اسلایس های نازک گوشت 500گرم
سس ورسچستر مقداری
پیاز زرد حلقه شده 1 عدد
فلفل سبز حلقه شده 1 عدد
فلفل قرمز حلقه شده 1 عدد
فلفل سیاه نصف ق چ
سس پنیر 250 گرم
نان به میزان لازم
طرز تهیه
2 ق غ کره را درون تابه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید گوشت ها را کف تابه چیده یک طرفشان که کباب شد برگردانید و کمی سس ورسچستراضافه کنید و طبخ که کامل شد از روی حرارت بردارید .
در تابه ای دیگر 2 ق غ کره اضافه کرده پیاز و فلفل را حدود 8 – 10 دقیقه طبخ نمایید .
فلفل سیاه را به س پنیر اضافه کرده و مطابق دستور پشت بسته در مایکروفر بگذارید تا آماده شده .
نان ها را که از وسط برش زده اید قسمت برش زده را در تابه ای که 2 قاش روغن در آن ریخته اید تست کنید سپس بین نان ها گوشت گاو گذاشته رویش سس پنیر بکشید و مخلوط پیاز و فلفل گذاشته دوباره سس پنیر بکشید و نیمه ی دیگر نان را رویش قرار داده و میل نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_قیمه_نثار
گوشت گوساله:۳۰۰گرم
پیاز یک عدد متوسط
خلال پسته:۴ق غ
خلال بادام:۴ق غ
ادویه شامل زردچوبه؛ دارچین ومیخک و جوزهندی زعفران و پودر هل
گلاب:۱ق غ
رب:۲ق غ
خلال پوست پرتقال
برای تهیه این غذای خوشمزه پیاز سرخ کرده ادویه را اضافه کنید بعد گوشتی که ریز خورد کرده اید را اضافه کرده سرخ کنید دراخر رب را تفت دهید و آب بریزید و به مدت ۲ساعت بزارید گوشت خوب پخته شده و آبش کاملا کشیده شود درحد یک استکان آب بماند و بعد دوساعت نمک و گلاب را اضافه کرده دراخر نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
ببینید 1کیلو مرغ سوخاری چقدر روغن داره
خواهش میکنم این سم رو نخورید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_حلوا_سوهان
شیرخشک ۱/۵ پ
آرد سفید ۱ پ
نشاسته ذرت نصف پ
کره و روغن با هم حدودا ۱ الی ۱/۵ پ (من ۵۰ گرم کره زدم و باقیش رو روغن
مواد لازم برای شهد:
شکر ۱/۵ پ
آب ۱ پ
گلاب نصف پ
زعفران ۱ ق چ
هل ۱ ق چ پُر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#شربت_سکنجبین_ساده
سرکه انگور ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
شکر ۵ لیوان
نعناع خشک ۱ مشت
روش تهیه
یک لیوان سرکه انگور خانگی را با پنج لیوان شکر و پنج لیوان آب مخلوط کرده، جوشانده تا به قوام شربت برسد، زمانی که شربت سرد شد، یک دسته کوچک نعناع خشک به این ترکیب اضافه کرده و تا ۲۴ ساعت صبر کنید، سپس شربت را صاف کنید.
سکنجبین بسیار مؤثر در رفع انواع تشنگی است، همچنین تسکین دهنده حرارت، خلط خون و خلط صفرا است. بهترین زمان مصرف سکنجبین فصل بهار و تابستان است.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_لقمه_گوشت
مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
6 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک
2 گرم (1 قاشق چایخوری) فلفل قرمز
فلفل سیاه به مزه
15 گرم (1 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی
1 عدد پیاز (100 گرم / 0.4 فنجان)
2 عدد فلفل قرمز (200 گرم / 1.7 فنجان)
1 بسته تورتیلا یا نان لواش (300 گرم)
سالاد:
سیب زمینی سرخ کرده
سس مایونز
ماست
طرز تهیه
پیاز و فلفل دلمه قرمز را خورد کنید ، به گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کنید.
حسابی ورز بدید بزارید داخل یخچال خودشو بگیره بیارید بیرون دوباره ورز بدید و به سیخ چوبی بکشید
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود (40 دقیقه) ، بالا و پایین.
پیشنهاد :در تورتیلا یا نان لواش، همراه با سالاد ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس مایونز و ماست نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#خوراک_غاز_یا_مرغابی
مواد لازم
مرغابی یک عدد
پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
پیاز دوعدد
هویج یک عدد
ساقه کرفس یک عدد
چوب دارچین یک تکه
سیر دوحبه
گوجه دوعدد
رب گوجه دوقاشق غذاخوری
فلفل قرمز وزردچوبه یک قاشق مرباخوری
زعفران به دلخواه
پلو در صورت دلخواه
طرز تهیه
ابتدا مرغابی را سرخ کنید وبعد پیاز داغ را بریزید توی قابلمه و توی یک کاسه بزرگ چهار لیوان آب را با رب وادویه ها قاطی کنید و هویج را حلقه حلقه کنید وساقه کرفس وچوب دارچین وسیر را توی یک توری قرار دهید وبا نخ ببندید و مایع رب را روی مرغابی بریزید و توری واون دوتا پیاز وگوجه ها را هم از وسط قاچ بزنید وبزارید توی قابلمه وبزارید آرام آرام بپزه وتقریبا چهار ساعت به پخت نیاز داره وتقریبا آخرای پخت زعفران را هم اضافه کنید وبعد می توانید با پلو نوش جان بکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد🥙•
اگه دنبال اینی که یه سالاد همه چیز تموم داشته باشی، این رسپی رو از دست نده😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی ترد🍟•
یکبارم که سده اینجوری درست کنید تا عاشقش بشید🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳