eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
26.6هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(خوشمزه وراحت) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
چندتا پیازدرشت رو خلالی میکنیم ودر ظرف میریزیم وبا کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم ودارچین وچند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم ودوباره چند تاپیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم ویک استکان آب اضافه میکنیم ودر ظرف رو میبندیم وبه مدت سه الی چهار ساعت در فرقرارمیدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم ویک تکون میدیم واگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران ونمک وفلفل اضافه میکنیم ونیم ساعت بعد امادس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🍖🥩🍖🥩🍖🥩
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سیبزمینی نمک نیم کیلو گوشت چرخ کرده پیاز فلفل دلمه ای فلفل سیاه و فلفل قرمز رب گوجه یک قاشق طرز تهیه سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر خوب قاطی میکنیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🌯🥔🌯🥔🌯🥔
۱ لیتر شیر ۴ ق م آرد ۳ غ ق پودر کاکائو ۱ لیوان شکر ۵۰ گرم شکلات تلخ ۱ ق غ کره ۱ لیوان آب شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سه عدد سيب زميني بزرگ پخته خامه ترش نصف فنجان پيازچه يک چهارم فنجان ژامبون خرد شده يک چهارم فنجان نمک يک قاشق چايخوري فلفل نصف قاشق چايخوري ساير مواد مورد استفاده: پنير چدار آرد تخم مرغ پودر نان یاآردسوخاری روغ زيتون نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
میوهای مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. نکته میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم قارچ فلفل دلمه ای رنگهای مختلف گوشت پخته مرغ/ماهی/گوسفند به دلخواه فلفل چیلی ادویه تخم مرغ سس قرمز روغن زیتون نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍳🍖🍳🍖🍳🍖🍳