eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا سیب بپزه حدود یک ساعت الی دو ساعت زمان میبره که سیب بپزه و شهد قوام بیاد توجه کنید شعله خیلی کم باشه بعد از این مدت سیب پخته و شهد داره قوام میاد یک سوم استکان گلاب بزنید. اگر میخواید رنگ مربا زرد رنگ باشه گاز رو خاموش کنیداگررررر میخواید مقل من رنگ مربا به قرمزی بزنه دم کنی بزارید شعله گاز خییییلی کم بزارید یکساعت دیگه با همون دم کنی رو گاز باشه توجه کنید شعله خیییلی کم باشه وگرنه مربا زیادی قوام میاد. بعد از یکساعت مربا قرمز خوش رنگ میشه گاز رو خاموش کنید بزارید با همون دم کنی مربا تو قابلمه سرد بشه شعله گاز خیییلی کم باشه مثل وقتیکه برنج دم میکشه اگر دیدید که سیب هنوز قرمز نشده و شهد غلیظ شده یک استکان آبجوش بریزید .دوباره دم کنی بزارید. آگه شعله زیاد باشه شربت زود قوام میاد وسیب نپخته است کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال بعداز سردشده نعلبکی رو تو دست به صورت دایره وار بچرخونید آگه شهد به آرامی حرکت کرد قوام اومد بعد از سرد شدن تو شیشه بریزید وبزارید یخچال این مربا تا دوسال تو یخچال ماندگاری داره فریزیر نمیخواد به شرطی که خوب قوام اومده باشه غیر اینصورت کپک میزنه وترش میشه پارت2 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه ورز بدین به این صورت قلقلی کنین با کمی روغن داخل قابلمه سرخشون کنین بعد از قابلمه خارج کنین یک عدد پیاز خرد شده بریزین و تفت بدین دو حبه سیر خرد شده نمک، زرد چوبه، فلفل قرمز و آویشن یک عدد هویج حلقه شده یک قاشق غذاخوری رب گوجه بریزین و تفت بدین دو عدد گوجه فرنگی پوره شده اضافه و مخلوط کنین ۱۵۰ گرم نخود فرنگی گوشت های قلقلی دو لیوان آب جوش بریزین و درشو ببندین ده دقیقه که جوشید، ماکارونی رو بریزین و هم بزنین دوباره درشو بذارین بیست دقیقه بعد آماده است، داخل ظرف بکشین حرف نداره از طعم متفاوت و دلچسبش لذت ببرین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرهای لیوانی هم خوشگلن هم بی دردسر!نه نیاز به فر داره نه هیچی ، تازه هرکدومش تو ۵ الی ۱۰ دقیقه حاضر میشه واسه وقتایی که مهمون داریو میخوای یه دسر خاص و راحت درست کنی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ نسبتا بزرگ سه عدد شکر دو سوم لیوان حدود ۱۸۰ گرم ماست سفت وشیرین سه چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد شیرینی پزی دو لیوان پر کشمش یک استکان گردو مقداری بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری از هر قالبی میتونید استفاده کنید بیست در سی قالب رو چرب وارد پاشی کنید بهتره کف قالب دو عدد کاغذ روغنی بندازید. قابلمه رویی ویا چدن(استیل ویا تفلون نمیشه) بزارید رو گاز با حرارت متوسط رو به پایین تا گرم بشه ومثل فر عمل کنه کشمش رو حدود نیم ساعتی تو آب سرد خیس کنید تا نرم بشه سپس تو آبکش بریزید. گردو رو خرد کنید کشمش وگردو رو مخلوط کنید یک قاشق آرد روش بریزید تکون بدید تا به آرد آغشته بشه آرد اضافه رو دور بریزید. تخم مرغ ووانیل و شکر رو با سرعت بالای همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه. سپس ماست رو اضافه کنید یک دقیقه بزنید سپس روغن مایع اضافه کنید در حد مخلوط کردن بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر که قبلا الک شده در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر با سرعت کند همزن بزنید تا یکدست بشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین. من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم ولی برای رنگ‌قرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر برنج: ۳ پیمانه هویج: سیصد گرم شکر: یک قاشق غذاخوری لیمو ترش: یک عدد زعفران: به مقدار دلخواه خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری خلال پسته: یک قاشق غذاخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد مرغ خرد شده: سیصد گرم زعفران به مقدار دلخواه زرشک: سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری. و برای لایه ی ته چین تخم مرغ: یک عدد نصف لیمو ترش زعفران غلیظ به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا آب آن کاملا برود. روغن و کره را به گوشت اضافه می‌کنیم. نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می‌دهیم. تخم مرغ‌های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ‌ها درست شوند به هم زدن ادامه می‌دهیم نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ پیمانه عدس خیس شده رو داخل آب بریزید تا بپزه وقتی پخت داخل کاسه بریزید اجازه بدین سرد بشه ۳ عدد تخم مرغ اضافه و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنید ( از گوشتکوب دستی هم میتونید استفاده کنید ) نصف لیوان آرد سفید ( همه کاره یا سه صفر ) ۳ ق جعفری خرد شده ۱ عدد متوسط پیاز ساتوری شده اودیه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هرکدام ۱ ق چ سر پر ) اضافه و مخلوط کنید به کمک قاشق داخل روغن سرخشون کنید ( داخل تابه یه تیکه هم میتونید بریزید ) این کوکو ترد و مقویه ( جذب روغن پایینی هم داره ) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر سرد یه لیتر نشاسته چهار قاشق غذا خوری ارد سه قاشق غذا خوری رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام هم‌بزنید تا قوامش غلیظ بشه وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
موادلازم شير:١،١/٣ پيمانه خامه ٣٥٪؜:٢/٣ پيمانه كره :٢/٥قاشق سوپ خوري آب ليمو:٢ قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت:٤ قاشق سوپ خوري شكر قهوه اي:٧ قاشق سوپ خوري دارچين:١/٢ قاشق چاي خوري جوز هندي:١/٨ قاشق چاي خوري ميخك:١/٤ قاشق چاي خوري زرده تخم مرغ:٢ عدد پوره كدو حلوايي:١پيمانه طرز تهیه شير،نشاسته ذرت را مخلوط مي كنيم.پوره ي كدو حلوايي،خامه،زرده ي تخم مرغ را اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار مي دهيم. شكر ،ابليمو،ادويه ها،كره مدام هم ميزنيم تا پخته و غليظ شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم ۳ عدد لبو متوسط ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۲ حبه سیر رنده‌ شده ۲ ق غ پنیر لبنه ۲ ق غ سس مایونز ۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده) نمک شوید برای تزیین ترشی بیبی کرن سیب زمینی ها را نگینی و کوچک خرد کرده و‌سرخ کنید لبو ها را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خرما ۲ لیوان گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره ) ۱ لیوان شکلات تلخ پودر نارگیل ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کانال جدید افتتاح شد 👇 https://eitaa.com/joinchat/1278083150C6ac30b84c9 https://eitaa.com/joinchat/1278083150C6ac30b84c9 جوین شید بخندید😂😂👆👆💦💦 🔴❌😂❌💦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن. مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه. روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین . وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته. در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه. تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین. میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خمیر پف پاستری یا هزارلا شیر ( برای خیس کردن) رشته کنافه به مقدار لازم سس : شیر عسلی نصف پیمانه پنیر خامه ای ۳ ق غ (یا سه حبه پنیر کیبی) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست به تعداد لازم قارچ (400 گرم ۱ عدد پیاز نیم کیلوگرم سینه مرغ فلفل دلمه ای یک عدد فلفل سبز ۲ عدد نمک و فلفل سیاه روغن مایع سس بشامل کره ۲ قاشق غ خ ۲.۵ لیوان شیر ۳ قاشق غ خ آرد برای موارد فوق پنیر چدار ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮