eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز سه شنبه تون عالی و بینظیر امروزتون زیباتر از گل و لحظه هاتون به زیبایی تابلوی طبیعت آرزومندم دلی آرام همراه با مهربانی قدمی استوار و محکم و روزی پراز سلامتی و دلخوشی داشته باشید روزتون زیبا و در پناه خدا ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر) پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر) آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان) پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر رنگ خورا‌کی دلخواه برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه نشاسته ذرت به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم ‌ شیر ۲ لیوان نوتلا یا شکلات آب شده شیرین ۳ قاشق سر پر وقتی ریختید تو قالبها بذارید یه ذره تو فریزر خودشو بگیره بعد چوب بستنی هارو هم بهش اضافه کنید ، بعدش ۳ ساعت باید تو فریزر بمونه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گندم هارو یک روز خیس کنید سپس داخل آبکش و پارچه نخی بریزید و بمدت سه روز داخل پارچه نگهدارید و هرروز پارچه رو نم کنید و هرروز گندم هاکه ریشه دادن رواز هم جدا کنید که بهم نچسبن بعد چهارروز تنگ راپر آب کنیدویک آبکش پلاستیکی که اندازه ش جوری باشه که تهش بره توتنگ ولبه هاش روی لبه تنگ بمونه بعد گندم های جوانه زده شده داخل آبکشی که روی تنگ قراردادیم میزاریم بمدت یک روز روی جوانه ها نایلون میکشیم و چندجاشو سوراخ کنید بعد از یک روز نایلون برمیداریم روزی یکبارآب تنگ راعوض میکنیم کم کم ریشه میزنه ریشه ها بلندشد دیگه نیازی نیست تنگ را لبالب پر آب کنیم چندسانت ازسرتنگ خالی میزاریم توفیلم مشخصه. بعد اینکه سبزه تون کامل شد دورش باباسلیقه خودتون تزیین کنید که لبه های آبکش مشخص نباشه پ.ن ترجیحا ازآبکش سفیداستفاده کنید این سبزه 10 روز زمان نیاز داره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☘️🍀☘️🍀☘️🍀☘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤🥀 ✋🖤 از آن روز که شنیدیم در وصیّت خود فرمودید: «یاعلی! سلام مرا تا روز قیامت به فرزندانم برسان!» به این مهرِ مادری دلبسته‌تر شدی اکنون، و از ورای قرون...جوابِ سلام «مادرانه»تان را پاسخ می‌دهیم و با فرزندتان امام عصر و زمان علیه السلام «عهد» می‌بندیم که پایِ کار شما هستیم! 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج) 🌷 💚 🖤🖤🖤🥀🥀🥀
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ) بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ زنجبیل ١ ق غ(من پودر هل زدم) تخم مرغ ٣ تا بزرگ شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ) روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ) وانیل ١ ق چ شکلات و پودر پسته برای تزیین دمای ١٧٠ سانتیگراد مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغنروبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
موادلازم سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند 500 گرم لوبیا قرمز 1 پیمانه لیمو عمانی 4 عدد پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 2 عدد ماست ساده پر چرب مقداری زردچوبه مقداری فلفل مقداری نمک مقداری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود. 2. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته‌ های آن را بیرون می‌ آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ ریزیم. 3. در پایان پس از پختن مواد، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه می‌ شکنیم و در غذا مخلوط می‌ کنیم و داخل ظرف می‌ ریزیم و هم می‌ زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم گل کلم درشت 1عدد تخم مرغ 2 عدد شیر 1 لیتر آرد 3 قاشق روغن 2 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا 1 بسته نمک و فلفل به مقدار لازم آب 1 لیوان طرز تهیه گراتن گل کلم گل کلم را تکه تکه کرده می شوییم و با آب می گذاریم بپزد تا خوب نرم شود. آرد را در روغن تفت می دهیم و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به جوش آید و غلیظ شود سپس به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. گل کلم ها را با چنگال له می کنیم و در ظرف پیرکسی که کمی چرب شده می ریزیم و روی آن سس سفیدی که درست کردیم را اضافه می کنیم بعد تخم مرغ ها را با چنگال زدا زوی مواد می دهیم و بعد روی همه مواد را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و برای نیم ساعت در دمای 200 درجه قرار می دهیم تا روی آن طلایی گردد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
آب نارنگی 1/5لیوان ژلاتین 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3عدد خامه 1پیمانه شکر 1پیمانه رنده پوست لیمو 1قاشق چایخوری ابتدا ژلاتین را با آب نارنگی بن ماری کنید سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شودو بعد خامه را اضافه کرده و در آخر ژلاتین بن ماری شده و کمی هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد دسر را ریخته و در یخچال قرار داده تا دسر بسته شود. میتوانید میزان خامه را به نصف کاهش داد و بجای آن از شیر استفاده کرد. میتوانید در صورت نداشتن رنده پوست لیمو از وانیل استفاده کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
موادلازم 1 کاسه کوچک برنج آب پز شده (به شکل آب پز شده 1 کاسه باشد) 1 عدد کدو متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج کوچک 1 عدد پیاز متوسط 1 مشت جعفری و شوید 1 قاشق مربا خوری نعناع 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق آرد سوخاری 3 قاشق آرد نمک به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا 5_4 قاشق برنج را آب پز کنید. بعد از آب پز شدن حدود 1 کاسه کوچک میشود. و یا از برنج مانده میتوانید استفاده کنید. کدو ، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب هر سه را کاملا بگیرید. شوید و جعفری را ریز خرد کنید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید آرد ، آرد سوخاری ، نمک ، تخم مرغ و نعناع را اضافه کنید و با دست هم بزنید. داخل قابلمه مناسب و یا ماهیتابه روغن بریزید و کمی گرم کنید و 1 قاشق از مواد داخل روغن بریزید و پشت و رو سرخ کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش سیب زمینی نو ۹۰۰ گرم خامه ترش سه چهارم فنجان پیازچه خرد شدهنصف فنجانشوید خرد شده۱ قاشق غذاخوری سر پرسرکه سیبیک سوم فنجاننمک۲ قاشق چایخوریفلفل سیاهنصف قاشق چایخوری طرز تهیه سیب زمینی ها را با پوست داخل یک قابلمه بگذارید. آب را اضافه کرده طوری که به اندازه ۲٫۵ سانتی متر روی سیب زمینی ها را بگیرد. بگذارید جوش بیاید و بعد حرارت را کم کرده تا آرام بجوشد. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی ها فرو برود. حالا آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و بگذارید کنار تا خنک شوند. در یک کاسه متوسط خامه ترش، پیازچه، شوید، سرکه ، نمک و فلفل سیاه را خوب مخلوط کنید. این سس باید حسابی طعم دار شود (چون سیب زمینی به آن نیاز دارد!) سیب زمینی های سرد شده را نصف کرده و سس را به آن اضافه کنید. حالا آن ها را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سیب زمینی ها سس را جذب کنند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
نخود فرنگی را باغلاف بپزیدبعد ازپختن نخود فرنگی ازغلاف جدا میشودو روی آب می آید درضمن نخودفرنگی طعم بهتری می گیرد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
روغن زیتون درجه دود پایینی دارد و در دمای بالا ترکیبات سرطانزا تولیدمیکند از آن فقط بصورت خام یا برای تفت كوتاه استفاده كنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک سه رنگ🍰• این کیک با طعم نوستالژی ، اما قرتی طور به شما تقدیم میشود🥰، ~🩶مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شیر ۶۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱۲۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ کره ۱۸۵ گرم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کرامبل🍪• اینقدر خوشمزس که اگه درستش نکنی به خودت ظلم کردی🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
😂اینقدر بخند تا روده بررررر شی 😂 غم و غصه ❌❌فقط شاد باش 🤣😇 🔸کلیب های سرنا پریسا و فاطی🥴 🔹کلیب های حسن ریوندی 🤗 🔸انواع لطیفه و جوک های با حال🤌 کانال مخصوص اخموها 🤪😆🙎‍♀🙎⏪💁‍♀💁‍♂ بزن رو لینک زیر و بیا کانال 😜😉👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3402826213Cdd19014ad8 💢قول میدم کلی بخندی اگه نخندیدی لفت بده 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ پارمزان🍗• غذایی لذیذ و خوشمزه، کافیه یبار درستش کنی متوجه طعم جذابش میشی😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•املت پیاز🍳• ولی املت یجوریه که با هرچی ترکیب شه فقط خوشمزه تر میشه:)))😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پنکیک آلمانی🥞• با‌میوه نوتلا یا خامه میتونید سرو‌کنید😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پاستا گوجه ای‌🍅• فقط بگم که من انقدر خوشم اومد که حاضرم هر روز درستش کنم😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک ساده🍰• طعم و‌ بوی بهشت میده با نارگیل این کیک دیونه کنندست🤤 ~💙مواد لازم: نارگیل ارد۱۸۰‌گرم تخم مرغ ۶ عدد بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری روغن ۳/۴ پیمانه شکر ۲۲۰ گرم ‌پودر نارگیل ۷۰ گرم کرمفیل نارگیلی به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا قیفی🍕• اصن خوشمزه تر و پر طرفدا ‌ر تر از پیتزا نداریم😍 (🧂ادویه:نمک فلفل،سیاه،پولبیبر،پاپریکا ) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کوکو لوبیا سبز🤩• یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست😋 ~💜موادی که لازم داریم: لوبیا سبز نگینی شده: ۴۰۰ گر🫛 سیب زمینی بزرگ: ۱عدد🥔 هویج متوسط: ۲عدد🥕 پیاز بزرگ: ۱عدد🧅 فلفل دلمه ای کوچک: ۱عدد🫑 گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم🥩 تخم مرغ: ۵عدد🥚 روغن مایع: بمقدار لازم🧈 ادویه: نمک/زردچوبه/فلفل سیاه🧂 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ سوخاری🍗• ترد و پفکی میشه و واقعا خوشمزس🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لاته اسپانیایی🧋• قهوه دوستا حتما امتحانش کنید 😌 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کرپ شکلاتی🍫• ~💛مواد لازم برای ۴ کرپ: ۵۵ گرم آرد ساده ۵ گرم پودر کاکائو ۱۲۵ میلی لیتر شیر ۱ تخم مرغ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم بادمجان پنج عدد برنج پخته شده نصف پيمانه پنير پارمزان نصف پيمانه گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم تخم‌ مرغ دو عدد پياز رنده شده يک عدد نمک ، فلفل به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم طرز تهيه بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم. روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده. تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم. کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆