eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود. فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
طرز تهیه میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای۴ نفر ⁦تخم مرغ 2عدد میگو 500گرم اب لیمو ترش 2قاشق غذاخوری پودر سیر 1ق غذاخوری آرد 1پیمانه نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرزتهیه ۱- ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب آب لیموترش،پودر سیر،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. ۲- تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید .آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا داخل دو ظرف مختلف بریزید. ۳- پس از مدت ۱ الی ۲ ساعت میگوها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، ۴- میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید. نکته به جای پودر سیر میتوانید از ۲ حبه سیر استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با شکلات اب شده و پودر نارگیل یه تزیین ساده و شیک برای کیکهاتون یاد بگیرید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله آش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج دلمه:شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز سبزي پلو؛تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مواد لازم دانه انار 1.5 لیوان لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط آب انار ۲ تا ۳ لیوان سرکه ۱/۴ لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم. باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کیک یزدی کاری از خانم جمالی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
تخم مرغ ۳عدد آرد یک ونیم پیمانه شکر یک لیوان سرخالی روغن یک لیوان سرخالی بکینگ ۲ق.چ وانیل نصف ق.م پودر کرم کارامل ۱بسته شیرولرم ۱لیوان ابتدا آرد بکینگ سه بار الک کن بزار کنار تخم مرغ وانیل با همزن برقی تا کشدار شدن وکرم شدن بزن شکر(دانه ریز)با پودر کرم کارامل وروغن وشیر هم بزن شکر باید کامل حل بشه پودر کردن شکر بهتره حالا یه لیوان از مخلوط بردارکنار بزار به بقیه تخم مرغ وآرد رو در چن مرحله اضافه کن وبا لیسک دورانی بزن حالا اون یه لیوان که برداشتی بهش سس کنار پودر کرم کارامل رو بزن وترکیب کن فر ۱۸۰گازی ۱۷۰برقی ۳۰تا۴۰دقیقه قالب۲۲ مناسبه بعد در آوردن از قالب دوباره برگردون تو قالب وسس رو همون یه لیوان که با سس پاکتی قاطی کردی رو بریز وبزار ۱ساعتی جذب بشه سس تافی کره ۵۰گرم خامه۲۰۰گرم شکر۱لیوان خامه بن ماری کن بعد شکر رو تو ماهی تابه با حرارت خیلی کم حال پاشیدن بریز وبزار اب بشه بعد کره نرم وبعد خامه رو حل کن وبزار غلیظ بشه بعد خاموش کردن غلیظتر میشه این سس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
کیک از سعیده جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست شیرین،ى ق غ خورى شكر،یه ق چ نمك،نصف ق مربا خ جوش شيرين،یه ق چ بكينگپودر مخلوط كنيد و چهارليوان ارد رو كه الك كرديد كم كم اضافه كنيد تا خميری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشید‌ويك ساعت استراحت بدید... بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید. براى داخل پيراشكى مى تونيد هرموادی که دوست داریداستفاده كنيد، من از گوشت چرخ شده،پياز،فلفل دلمه،قارچ و پنير و نمک و فلفل و آویشن استفاده كردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
کیک خامه از عالمه جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
مواد لازم : تخم مرغ 3عدد سيب زميني 1عدد متوسط نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم روغن مايع بميزان لازم طرز تهیه: ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم . در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥚🥔🥚🥔🥚🥔🥚