#ایده
تزیین کیک پرتقالی کاری از فاطمه زارعی عزیز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_پاچینی_مرغ
طرزتهیه
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید.
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب:
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ژله_لیوانی_چند_رنگ
برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه).
یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکناس هزارتومنی جدید
مراقب باشید به عنوان دههزاری بهتون ندن
🔰عجیب اما واقعی
@AJAEBJAHA 🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در آخرین چهار شنبه آذر ماه
🍂ازخـدا مـیـخـوام
🌸بـرکت بیشترینش
🍂محبت گرمترینش
🌸مهربانی شیرینترینش
🍂شــادی بـی دلـیـلـش و
🌸معجزه خدا جاریترینش
🍂نـصـیـبـتـون بــشــه
🌸انــدوهـت را به برگها بسپار
🍂واپسین لحظات پاییزت بخیر
🌸دوست چـهـار فـصـل مـن
🍂یـلـداتـون پر از مـهـربـانـی
.
﹝@Jomlax ﹞
#پودینگ_هندوانه
آب هندوانه نیم لیتر
شکر 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
ابتدا نشاسته ذرت، شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا یکدست شود.
سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. میتوانید به صورت لیوانی هم سرد کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍉🍣🍉🍣🍉🍣🍉
#ژله_میان_تهی_طرح_اقیانوش
#ژله_اقیانوس
روش کار:
ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه
بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه
دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده
وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره
وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لیته
طرزتهیه
موادلازم:
۱_بادمجان(میتونید قبلش با سرکه بپزید یا کبابی کنید)
۲_هویج
۳_سیر
۴_فلفل تند
۵_سبزیجات معطر(خشک وتازه)
۶_ادویه ترشی(نمک_ گلپر_زردچوبه_سیاده دونه)
۷_سرکه
طرزتهیه
همه ی مواد رو چرخ کنید.(میتونید رنده کنید یا ریز خرد کنید)در آخر یکم سبزیجات معطر تازه بزنید(من از نعنا و ریحان تازه استفاده کردم)بعد هم ادویه هارو بزنید و سرکه بریزید.سرکه در حدی باشه که روی مواد رو بگیره.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#لیته_بادمجان
طرزتهیه
بادمجان هارو بشورید وپوست بگیرید سپس داخل قابلمه ریخته روش دو لیوان ابجوش ویه لیوان سرکه ریخته میذارم جوش بیاد ده دقیقه بپزه تانرم بشن ومیذاریم خنک بشه ...
سپس همراه سیروفلفل تندسبز وهویچ حلقه شده وفلفل دلمه ایی رنگی ویه مشت نعنا وریحون سبز تازه داخل خردکن ریخته تا ریز بشه یا از چرخگوشت ردکنید..داخل کاسه ایی موادو میریزیم نمک وتخم گشنیزوکمی پودر گلپرمیریزیم همه رو مخلوط کرده وسرکه روش میریزیم چند ساعتی بمونه اگر سرکه کم بود اضافه کنیدوداخل ظرف ترشی بریزین وسرشو محکم کیپ کنید یه هفته تا ده روزاماده میشه نسبت مواد برای دوکیلوبادمجون(دوحبه سیر بزرگ(۱۵عدد)،سه عدد فلفل تندسبز،فلفل دلمه ایی رنگی(زردوقرمزونارنجی از هرکدام نصفی)،هویچ سه عدد.نعناوریحون تازه یک مشت پر،نمک دو ق غ،پودرگشنیزوگلپر یک ق غ.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_مرغ
مواد لازم
فیله_مرغ 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب)
شوید _ 2تا3 شاخه
سیر -1 حبه
آرد -1 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا- 50 گرم
روغن برای سرخ کردن
نمک - به میزان لازم
طرز تهیه :
فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید
به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید.
1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲
طرف کوکو سرخ و طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗