#املت_سیب_زمینی
مواد لازم :
تخم مرغ 3عدد
سيب زميني 1عدد متوسط
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
روغن مايع بميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم .
در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده
توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🥔🥚🥔🥚🥔🥚
#ایده
تزیین کیک پرتقالی کاری از فاطمه زارعی عزیز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_پاچینی_مرغ
طرزتهیه
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید.
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب:
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ژله_لیوانی_چند_رنگ
برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه).
یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکناس هزارتومنی جدید
مراقب باشید به عنوان دههزاری بهتون ندن
🔰عجیب اما واقعی
@AJAEBJAHA 🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در آخرین چهار شنبه آذر ماه
🍂ازخـدا مـیـخـوام
🌸بـرکت بیشترینش
🍂محبت گرمترینش
🌸مهربانی شیرینترینش
🍂شــادی بـی دلـیـلـش و
🌸معجزه خدا جاریترینش
🍂نـصـیـبـتـون بــشــه
🌸انــدوهـت را به برگها بسپار
🍂واپسین لحظات پاییزت بخیر
🌸دوست چـهـار فـصـل مـن
🍂یـلـداتـون پر از مـهـربـانـی
.
﹝@Jomlax ﹞
#پودینگ_هندوانه
آب هندوانه نیم لیتر
شکر 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
ابتدا نشاسته ذرت، شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا یکدست شود.
سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. میتوانید به صورت لیوانی هم سرد کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍉🍣🍉🍣🍉🍣🍉
#ژله_میان_تهی_طرح_اقیانوش
#ژله_اقیانوس
روش کار:
ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه
بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه
دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده
وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره
وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لیته
طرزتهیه
موادلازم:
۱_بادمجان(میتونید قبلش با سرکه بپزید یا کبابی کنید)
۲_هویج
۳_سیر
۴_فلفل تند
۵_سبزیجات معطر(خشک وتازه)
۶_ادویه ترشی(نمک_ گلپر_زردچوبه_سیاده دونه)
۷_سرکه
طرزتهیه
همه ی مواد رو چرخ کنید.(میتونید رنده کنید یا ریز خرد کنید)در آخر یکم سبزیجات معطر تازه بزنید(من از نعنا و ریحان تازه استفاده کردم)بعد هم ادویه هارو بزنید و سرکه بریزید.سرکه در حدی باشه که روی مواد رو بگیره.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#لیته_بادمجان
طرزتهیه
بادمجان هارو بشورید وپوست بگیرید سپس داخل قابلمه ریخته روش دو لیوان ابجوش ویه لیوان سرکه ریخته میذارم جوش بیاد ده دقیقه بپزه تانرم بشن ومیذاریم خنک بشه ...
سپس همراه سیروفلفل تندسبز وهویچ حلقه شده وفلفل دلمه ایی رنگی ویه مشت نعنا وریحون سبز تازه داخل خردکن ریخته تا ریز بشه یا از چرخگوشت ردکنید..داخل کاسه ایی موادو میریزیم نمک وتخم گشنیزوکمی پودر گلپرمیریزیم همه رو مخلوط کرده وسرکه روش میریزیم چند ساعتی بمونه اگر سرکه کم بود اضافه کنیدوداخل ظرف ترشی بریزین وسرشو محکم کیپ کنید یه هفته تا ده روزاماده میشه نسبت مواد برای دوکیلوبادمجون(دوحبه سیر بزرگ(۱۵عدد)،سه عدد فلفل تندسبز،فلفل دلمه ایی رنگی(زردوقرمزونارنجی از هرکدام نصفی)،هویچ سه عدد.نعناوریحون تازه یک مشت پر،نمک دو ق غ،پودرگشنیزوگلپر یک ق غ.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_مرغ
مواد لازم
فیله_مرغ 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب)
شوید _ 2تا3 شاخه
سیر -1 حبه
آرد -1 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا- 50 گرم
روغن برای سرخ کردن
نمک - به میزان لازم
طرز تهیه :
فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید
به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید.
1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲
طرف کوکو سرخ و طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#کیک_موز_و_گردو
آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
مارگارین یا کره 2/3 فنجان
شکر 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
موز کاملا رسیده بزرگ 2 عدد
گردو بو داده خرد شده 1 فنجان
طرز تهیه
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم و قالب را حاضر کنید.
موزها را به کمک چنگال در یک ظرف له کنید. در کاسه ای دیگر آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍌🍰🍌🍰🍌🍰
#مگنولیا_لیمویی
شیر ۵لیوان
آرد گندم ۳ق غ پر
نشاسته ذرت ۴ق غ پر
زرده تخم مرغ ۵عدد
خامه صبحانه یک بسته
پودر قند ۱لیوان
رنده پوست دو عدد لیمو ترش
آب لیمو نصف لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
بیسکوییت پتی بور خورد شده دو بسته
شیر سرد رو و با تمام مواد به غیر از خامه و آبلیمو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی مواد و هم میزنیم وقتی جوش اومد زیر مواد و کم میکنیم اجازه میدیم تا آرد بپزه به مدت ده دقیقه در این مدت هم زدن فراموش نشه بعد خامه رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد شعله رو خاموش کرده و بلافاصله آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
کمی که از حرارت افتاد یه لایه از دسر بعد یه لایه از بیسکوییت تو ظرف میریزیم واین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#مربا_به_رنده_شده
مواد لازم و طرز تهیه:
به 1کیلو
شکر 900گرم
جوهر لیمو 1ق م
آب حدود3 پيمانه
دانه هل تعدادی
به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم و با رنده رنده می کنیم.
سپس به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد).
سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود.
وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند.
وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه
3 نان لواش
گوشت چرخ کرده 600-700 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1-2 عدد
نمک
فلفل
پنیر پیتزا
برای سس:
شیر 200 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوفله_سیب_زمینی
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سیبزمینی: ۵ عدد
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه✍
۱. سیبزمینیها را آبپز کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و حلقهحلقه کنید.
۲. پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. سیرها را هم خرد و به همراه پیاز تفت دهید.
سیر اختیاری هستش ادویه ها هم بنا به ذائقه تون می تونید استفاده کنید....
۳. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید. ادویهها و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد بیفزایید. مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. در صورت نیاز، کمی آب جوشیده را به مایه اضافه کنید تا مواد کاملاً بپزد.
۵. سیبزمینیها را در ظرف پیرکس بچینید و مقداری از مایه گوشتی را روی آنها بریزید. پنیر را هم روی مواد پخش کنید. در صورت تمایل، این کار را به صورت لایهلایه انجام دهید. حالا ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. وقتی روی پنیر طلایی شد، ظرف را از فر خارج کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوپ_جعفری
برنج و لپه و آب گوشت رو همراه با نمک و زردچوبه وکره میزاریم خوب بپزه و برنج دونه هاش باز شه.و میریم سراغ کارای دیگه مون بعد اواخر پخت جعفری خورد شده رو به سوپ اضافه میکنیم.این سوپ چون با برنج نیم دونه س زود میپزه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#کیک_تیرامیسو
۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#ایده
حلوای دورنگ کاری ار خانم صالحی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا🍕•
راحت ترین پیتزا یی که میشه تو خونه درست کرد همین پیتزاست🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳