eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹تاثیر بالای ۸۰ درصدی تذکر حجاب در  متروی چهارراه ولیعصر 🔺 یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد، گزارش دوربین‌های نظارتی متروی چهارراه ولیعصر به عنوان یکی از مناطق پرتردد جوانان در تهران شاهد حدود ۲۰ درصد کشف حجاب بوده، اکنون پس از گذشت حدود ۲ ماه از اجرای طرح تذکر زبانی در مقابله با برهنگی و کشف حجاب،  این آمار به زیر ۴ درصد کاهش یافته است. 🔺 این‌ گزارش حاکی است بیش از ۸۰ درصد تذکرات گروه‌های مردمی در  متروی چهارراه ولیعصر موثر واقع می‌شود.
جوانه نخود، بمب انرژی نخود آنچنان که باید در غذاهای ایرانیان مورد استفاده قرار نمی گیرد و متاسفانه جوانه ی آن نیز ناشناخته است، اما باید بدانید این جوانه ی انرژی بخش، ضدعفونی کننده، محرک ادرار، مفید برای معده و کرمزدا است. همچنین جوانه ی نخود انرژی بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است. مواد معدنی موجود در دانه ی نخود هنگام جوانه زدن به حداقل پنج برابر افزایش می یابد و هر جوانه ی کوچک به یک بمب ویتامین های C,B تبدیل می شود که بسیار انرژی زاست. این جوانه سرشار از پروتئین استو در برخی غذاهای خاورمیانه ، مدیرترانه ای و... استفاده می شود. نخود هنگام جوانه زدن، نرم تر و قابل هضم تر است و می توان آن را به شکل خام یا بخارپز استفاده کرد. برای بخارپز کردن نباید مدت پخت آن بیش از ۱۵ دقیقه باشد. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کیک جشن اسم کاری از مهساجون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آب: سیصد گرم شکر:سیصد گرم گلوکز:سیصد گرم شکلات سفید:سیصد گرم رنگ خوراکی:بمقدار لازم خامه‏ صبحانه:دویست گرم ژلاتین سفت:صد گرم طرز تهیه: ابتدا شکر ،گلوگز و آب را باهم مخلوط و روی شعله میگذاریم تا داغ شود.ولی نباید بجوشد.وقتی دور ظرف حباب زد از روی حرارت برمی داریم.شکلات سفید خرد شده را داخل مخلوط می ریزیم تا با حرارت آن آب شودبعد خامه را هم افزوده و دو دقیقه با دور تند هم می زنیم.ژلاتین بسته شده را تکه تکه کرده و اضافه می کنیم،به آرامی هم می زنیم تا حل شود،اما حباب ایجاد نشود. حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم می زنیم تا حل شود اما حباب ایجاد نشود.می توانیم از چند قطره رنگ خوراکی برای تغییر رنگ سس استفاده بکنیم. کیک خامه کشی شده را یک و نیم تا دو ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا سطح آن منجمد بشود.بعد با سس آینه ای کاور می کنیم. نکته:ژلاتین سفت ترکیب پنجاه گرم‌پور ژلاتین با دویست و پنجاه گرم آب که باید روز قبل آماده بشه تا کاملا خودشو گرفته باشه. . نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
چیز کیک کاری از اکرم جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ، بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكيو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره . .بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم .نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
1 لیوان شیر 1 عدد موز 1 قاشق عسل 1 قاشق پودر پسته همه را در مخلوط کن ریخته و هرروز یک لیوان برای میان وعده میل کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
پودينگ توت فرنگى _ يك بسته پودر ژلاتين _ يك ق غ شير __ سه پيمانه كيك تى تاپ ____ به ميزان لازم پودينگ و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده و شير سرد را به آن اضافه كرده روى حرارت ملايم مدام هم زده تا مواد به جوش بيايد سه الى پنج دقيقه كه جوشيد و كمى غلظت پودينگ بيشتر شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيد تا كمى خنك تر شود ( هر از گاهى هم بزنيد تا رويه نبندد) قالب مورد نظرتون را كه بايد ساده باشد و ديواره ى صافى داشته باشد را خيس كنيد سپس يك كيسه فريزر يا سلفون بيندازيد (اگه از قالب كمربندى استفاده ميكنيد نيازى به اين كار نيست ) تى تاپ ها را برش يك سانتى زده و داخل قالب بصورت ايستاده كنار هم بچينيد كف قالب را نيز با برشهاى تى تاپ بصورت فشرده پر كنيد ( عكس سوم ) سپس پودينگ خنك شده را ريخته و براى دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد به كمك نايلون دسر را از قالب خارج كرده و به ظرف سروتون منتقل كنيد . تزيين با توت فرنگى و بريلوى توت فرنگى اگر پودينگ را داغ داخل شارلوت بريزيد باعث خيس و خميرى شدن تى تاپها ميشه و ممكنه موقع خارج كردن از قالب منهدم بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم: گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم سیب زمینی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد لپه: ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی: ۴-۳ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۴ عدد زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زعفران دمکرده و آب غوره: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را نگینی ریز می کنیم همراه با روغن داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از کمی سبک شدن پیازها گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بده، به ترتیب لپه، رب گوجه و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم. چهار لیوان آب جوش و لیموعمانی ها را اضافه کرده، بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. پس از پختن گوشت و جا افتادن خورشت نمک، آبغوره و زعفران دمکرده را ریخته، بعد از ده دقیقه جوشیدن، خورشت ما آماده هست. سیب زمینی ها را خلالی ریز کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. و همراه با خورشت سرو کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️برای امروزتان ☕️شادی دم کرده ام ❄️بخند... ☕️روزتان آرام وشاد ❄️صبحتان سرشار از خوشبختی ☕️روزگارتان پراز عشق و آرامش و ❄️کاشانه تون لبریز از محبت ﹝@Jomlax
کیک شکلاتی برای روزمرد کاری از خانم گلدوست ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد لازم شیر ٤ لیوان موز ٤ عدد تخم شربتی ٤ ق غ عسل ١ تا ٢ ق غ طرز تهیه موزها را ٤ ساعت جلوتر در فریزر گذاشتم تا یخ بزند تخم شربتی را هم ٤ ساعت جلوتر در ١ لیوان شیر خیس کردم تا لعاب کند بعد ٤ ساعت موزها را از فریزر بیرون اوردم و پوست انها را گرفتم و با ٣ لیوان شیر و ١ ق غ عسل در مخلوط کن ریختم و دستگاه را روشن کرپم تا اسموتی اماده شود و در اخر مخلوط شیر و تخم شربتی را به ان اضافه کردم نکته اگر موز یخ زده نیست ٥ تا ٦ مکعب یخ در مخلوط کن بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍌🍸🍌🍸🍌🍸
سعیده پز مواد لازم : آرد سه صفر 2 لیوان بزرگ شکر 1 لیوان ماست دو سوم لیوان روغن مایع دو سوم لیوان تخم مرغ 3 عدد وانیل خیلی کم نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری (سیب 3عدد شکر 2 قاشق غذاخوری و دارچین 1قاشق چایخوری ) طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کرده کمی دیگر میزنیم و و بعد ماست رو اضافه میکنیم و کمی میزنیپ و همزن رو ممیذاریم کنار .. بعد آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و سه بار الک کردیم در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه بعد قالب مورد نظر رو چرب کرده مواد رو در قالب میریزیم و سیب ها رو که با دو قاشق شکر و دارچین مخلوط کردیم روی مایه کیک مچینیم داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میپزیم و در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روی کیک طلایی بشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍎🥧🍎🥧🍎🥧🍎🥧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: یک و نیم لیوان شکر یک چهارم لیوان آب جوش نصف لیوان روغن مایع یک عدد لیمو ترش یک لیوان پودر نشاسته گل یا ذرت فرقی نداره یک لیوان آرد یک ق غ بکینگ پودر نصف ق چ وانیل قالب هم سایز ۲۵ یا ۳۰ دمای ۱۸۰ درجه باشه برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه روی حرارت بزارید از کنارها بجوشه بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ایی داخلش آب کنید بعد روی کیک بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
طرز تهیه دو عدد پياز رنده شده رو تفت ميديم ،سپس دو عدد سينه مرغ رو نگيني كرده تفت ميديم ،بعد ادويه ايتاليايي تفت ميديم ، دو عدد گوجه پوره شده رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس يك ق غ رب گوجه و سس كچاپ رو اضافه ميكنيم و باز هم تفت ميديم بعد نصف استكان آب اضافه ميكنيم مرغها که پخته بشد نمك میزنیم دو عدد فلفل دلمه اي كبابي ميكنيم و بعد پوستش رو جدا ميكنيم و بصورت نگيني خرد ميكنيم اضافه ميكنيم و بعد تفت ميديم بعد ماهي تابه رو از روي اجاق بر ميداريم و بعد پنير خامه اي و پنير موزارلا اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم ، موادمون آماده شد نون باگتها رو خالي ميكنيم و پر از مواد ميكنيم بعد روي نون باگتها با سس مخصوص بوسيله برس رومال ميكنيم اين سس شامل كره ذوب شده و جعفري و پنير پارمسان و يك حبه سير رنده شده و بعد نونها رو توي فر ميذاريم تا برشته و طلايي بشه مواد لازم جعفري خشك ١/٢ ق غ گياه مريم گلي آسياب شده ١/٢ ق چ رزماري خشك شده يك ق غ ريحان خشك يك ق غ اورگانو دو ق غ گياه مرزنگوش (مرزنجوش) يك ق غ آويشن ١ ١/٢ ق چ پودر سير يك ق چ پودر فلفل سياه ١/٢ ق چ نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞
١/٤پیمانه ماست یونانی، ١.٥ق.چ دارچین و یک ق.چ وانیل رو ترکیب کردم. ٢عدد هلو درشت رو از وسط نصف کردم و بعد اونارو گریل کردم. وبعد باسسى كه درست كردمو عسل سرو كردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
طرز تهیه پیاز داغ فرااااوون با دوحبه سیر خام رو یه تفت دادم اسفناج رو بهش اضافه کردم ابش که کشیده شد یه تفت خورد مرغ پخته شده بهش اضافه کردم با ۲.۳قاشق رب انار وادویه و۲قاشق گرده غوره همرو با هم مخلوط کردم یه تفت که خورد زیرشو خاموش کردم. برنج رو آبکش کردم داخ یه کاسه ریختم مقداری زعفران آب کرده بهش زدم و مخلوطش کردم .که قابلمه روغن داغ کردم سیب زمینیارو رشته کردم ریختم توش بعد نصف برنج رو اضافه کردم بعد همه مواد اسفنام رو ریختم وسطش خوب پهنش کردم ودر آخر بقیه برنج رو ریختم کمی با دست فشرده کردم.دمش که بالا اومد دم کنی گذاشتم به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم پخت. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
سینه مرغ چرخ شده_۱عدد کامل نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،زنجبیل،دارچین_به میزان لازم،پوره سیر_نوک ق چ،پودرنان_۲ ق غ همه مواد وباهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم وبرای ۱ساعت داخل یخچال قرارمیدیم.بعده ۱ساعت اندازه نارنگی کوچیک برداشته وکف دست گردش میکنیم وبعد داخل آرد میغلطونیم وبعد داخل تخم مرغ ودرآخر داخل پودرسوخاری بغلطونید ودر روغن داغ باحرارت کم سرخ کنید.بعده سرخ شدن هرطورکه دوست داشتیدسروکنید.من،ازباگت،پیازقرمز،گوجه،کاهو،خیارشور،پنیرگودا استفاده کردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔