eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعم‌دار کردن مرغ است برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم. پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍱🍗🍱🍗🍱🍗
پر خاصیت،حاوی ویتامین c مواد لازم لیمو ترش عسل چوب دارچین نعناء تازه لیموهارو 24 ساعت داخل آب سرد گذاشتم تا تلخلیش گرفته بشه(سه چهار بار آبشو عوض کردم) بعد حلقه ای برشش دادم و هسته هاشو جدا کردم داخل ظرف شیشه ای یک لایه لیمو حلقه شده یک تکه چوب دارچین چند برگ نعناء و دو قاشق عسل ریختم و ادامه دادم تا ظرف پر شد داخل یخچال گذاشتم دوسه روز بعد کاملا آب انداخت و آماده مصرف شد من برای دو کیلو لیمو یک کیلو عسل استفاده کردم میتونید با آب مخلوط کنید و نوش جان کنید این نوشیدنی برای سرما خوردگی عاااالیه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍯🍋🍯🍋🍯🍋
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده ،دوتا سه قاشق گردو سابیده ،کمی جعفری خشک ،یک قاشق رب انار ،یک پیاز رنده و اب گرفته و یک عددتخم مرغ و نمک فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم حسابی ورز ومخلوط میکنید.کوفته ها رو به اندازه دلخواه در بیارید و یک ساعت بزارید یخچال روش سلفون بکشید.برای سس ی پیاز تفت بدید کمی سبک شد یک قاشق رب اضافه کمی تفت خورد یک قاشق رب انار بهش بزنید و بعد ۳لیوان اب انار اضافه بزارید بجوشه،کوفته ها رو هم تو روغن سرخ کنید و بعد سس که جوش اومد توش بندازید و بزارید مزه دار بشه و سس غلیظ بشه کمی شکر هم میتونید به سس اضافه کنید اگر طعم ملس دوست دارید نیم ساعت اخر یک مشت انار دون شده هم به کوفته و سس اضافه کنید (اگر دونه انار تو غذا نمیپسندید همون رب انار هم کافیه ) نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای درست کردن این ۴ تا ظرف دسر، ۴ قاشق غذاخوری چیاسید، وانیل، شیرین کننده اختیاری (عسل، شیره، ...) و دارچین رو در یک لیوان (۲۰۰ میلی لیتر) شیر حل کنید و اجازه بدید حداقل ۵ ساعت یا در طول شب، تو یخچال بمونه تا دانه ها کاملاً باز بشن. بعد به دلخواه با میوه های تازه، مارملادو انواع مغزها تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
،باخمیر جادویی وگوشت چرخ کرده ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
شیر ولرم 2لیوان تخم مرغ 2عدد شکر 6قاشق سوپخوری پودر خمیرمایه 1پاکت نمک 1قاشق سوپخوری روغن مایع 12قاشق غذاخوری آرد 7لیوان طرز تهیه: خمیرمایه ، شکر،شیر ولرم را مخلوط میکنیم.تخم مرغ و نمک، روغن را اضافه بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست آید .1ساعت استراحت میدهیم.بعد به شکل دلخواه درسینی فر گذاشته.180 درجه به مدت نیم ساعت نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبـ☀️ـح باشکوه‌ترین لحظه زندگیست یک نفس عمیق بکش و با امید به خدا گام‌هایت را استوار بردار 🌸و بهترین روز زندگی‌ات را بساز 🌸🍂زندگی هدیه‌ای از طرف معبود است روزی نو و زندگی نو امروز همه چیز محیای زیستن است لبخند بزن بر این روز زیبا و بگو من شادم من هستم من زندگی را دوست دارم🌸🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است. لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
3 عدد تخم مرغ 2 لیوان آرد نصف لیوان روغن یک لیوان سرخالی ماست 2 عدد سیب کمی وانیل یک لیوان شکر نصف ق چ بیکینگ پودر دارچین 3 ق غ تخم مرغ شکر وانیل حدود 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد روغن رو ریختم و یک دقیقه هم زدم بعدم ماست رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم آرد و بیکینگ پودر و یک ق غ از دارچین رو که 3 بار الک کرده بودم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا کامل مخلوط شه سیب های اسلایس شده رو با بقیه پودر دارچین مخلوط کردم نصف مایه کیک رو ریختم تو قالب روش سیب چیدم بعد بقیه مواد رو ریختم و دوباره روش سیب گذاشتم.قالب رو 3 بار به سطح کار کوبیدم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه پیمانم لیوان دسته دار فرانسویه ز ماست شیرین و بدون اب استفاده کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍎🍰🍏🍰🍎🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد تخم مرغ 20 گرم خامه صبحانه 2 گرم نمک 6 گرم شکر 2 برش ژامبون پخته شده 4 برش پنیر کره آماده سازی زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ را با خامه بزنید. سفیده تخم مرغ را با کمی نمک و شکر ضرب کنید تا حالت کف پیدا کنه . زرده ها را با سفیده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. در قابلمه کمی کره ذوب کنید و مخلوط تخم مرغ را بپزید. با درب بپوشانید. برش های ژامبون و پنیر را بگذارید. بگذارید تا بپزد تا پنیر ذوب شود. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
مواد لازم برای تهیه پفک هندی: 1 بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دومرو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار لازم سس تند در صورت دلخواه دستور تهیه پفک هندی : در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
مواد لازم فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم پیاز کوچک : ۲عدد یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل طرز تهيه: ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم. سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه مواد لازم: ۲۰۰ میلی لیتر شیر گرم ۲ قاشق غذاخوری شکر مخمر ۷ گرم ۱/۲قاشق چایخوری نمک ۱ عدد تخم مرغ ۴۰۰ گرم آرد ۴۰ گرم کره روغن شکر دستور تهیه: همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل یک کره درآورید. هر کدام از قسمتها را پهن کنید و مثل ویدیو یک دونات درست کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند. در مقدار زیادی روغن سرخ کنید. روی آنها شکر بپاشید و نوش جان کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
نصف لیوان خامه مایع (یا خامه صبحانه) نصف لیوان پودر قند 2 لیوان پودر نارگیل 1 پاکت بیسکوییت کرم دار برای روی توپک: 80 گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ پودر پسته طرز تهیه خامه و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و با دست ورز بدهید. قوام مواد را کنترل کنید، ممکن است مقدار پودر نارگیل یک قاشق کم و یا زیاد شود. قوام مواد سفت نباشد وقتی قابل شکل دادن شد یعنی قوام مواد خوب است. از مواد تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید. بیسکویت کرم دار را از وسط نصف کنید. توپک نارگیلی را روی قسمت کرم دار بیسکویت بچسبانید و روی توپک را صاف کنید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. ممکن است توپک کمی از هم بپاشد اشکال ندارد کاملا نرمال است با حرکت های آرام شکل بدید و روی بیسکوییت بچسبانید. شکلات را به روش بن ماری آب کنید. توپک ها را در شکلات بزنید. سپس در پودر پسته بزنید میتوانید به جای پودر پسته از فندق یا مغزهای دیگه استفاده کنید. می تونید هم ساده داخل ظرف بچینید. با این مقدار مواد یک بشقاب پر می شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
مواد لازم قیصی ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر نارگیل ۱/۲پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ ق م پودر زنجبیل ۱/۴ ق م گلاب ۱ ق غ عسل ۱ ق غ پودر نارگیل اضافه ۲ تا ۳ ق غ قیصی هارو همراه با گلاب و عسل در مخلوط کن میکس کنید بعد پودر نارگیل و ژلاتین ، رنده پوست پرتقال ، پودر زنجبیل رو اضافه و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیاد. از خمیر مقداری جدا کنید و توی دستتون گوله کنید وتوی پودر نارگیل بغلتونید . ژلاتین هیچ نقشی توی بافتش نداره و فقط برای افزودن ارزش غذایی و اینکه از هر سه گروه اصلی مواد غذایی توش باشه بهش اضافه شده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
برای ترشی باید از کیوی های سفت استفاده کنید. کیوی ها رو پوست گرفته و حلقه حلقه کردم(حلقه باید کمی ضخیم باشن) بعد توی شیشه چیدمشون. . روشون نمک پاشیدم و تا نصف شیشه سرکه ریختم...بقیه شیشه رو هم با آب جوش پر کردم (نکته: جوش بودن آب باعث میشه ترشی کپک نزنه) . در شیشه رو محکم بستم و گذاشتم یک هفته الی ده روز تو دمای محیط بمونه. بعد از اون آماده مصرفه..میتونید نوش جان کنید و توی یخچال نگهداریش کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
ژله قرمز رو غلیظ درست کنید و اون رو داخل سینی بریزید و بعد از سفت شدن با قالب های قلب قالب بزنید و کنار لیوان بچسبونید ..سپس یا نوشیدنی مثل شیر رو داخلش بریزید و یا پودینگ وانیلی رو که کمی خنک شده باشه رو داخل لیوان ها بریزید و دوباره داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.حالا با عشق میل کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣💖🍣💖🍣💖🍣
چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️