eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یک صبحانه انگلیسی ساده اما خوشمزه روش دوم اول سه تا سیب زمینی متوسط رو پوست بگیرید و و رنده کنید** اونارو تو آب سرد بریزید تا نشاسته شون کاملا بره از صافی رد کنید و فشار بدیدو آبش رو کاملا بگیرید حالا چهار قاشق آرد سفید،چهارقاشق پنیر رنده شده، یک تخم مرغ بزرگ ، یک عدد پیاز کوچک رنده شده، یک قاشق سیر رنده شه، یک قاشق گشنیز خرد شده، مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه رو باهم ترکیب کنید حالا تابه رو روی حرارت متوسط بزارید و چهار قاشق روغن مایع رو داخلش بریزید و بزارید داغ بشه ترکیب اماده شده ربه شکل دلخواهتون توی تابه قرار بدید و بزارید دو طرفش سرخ شه بعد از برشته شدن هر دو طرف و ترد شدن سیب زمینی هامون روی دستمال کاغذی بذارینشون تا روغن اضافیشون بره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم سیر.....۱ عدد پیاز.... ۲عدد فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره) جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر کاغذ روغنی و سیخ چوبی طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هش براون یک صبحانه ساده ولی خوشمزه و معروف آمریکایی که در کنارش خوراک لوبیا خامه ترش، سوسیس و همینطور تخم مرغ سرو میشه‌ و به دو روش پخته میشه روش اول که من به این روش درست کردم: مواد لازم : برای دو نفر یک عدد سیب زمینی متوسط دو عدد تخم مرغ سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سبزیجات معطر به میزان اندک( جعفری،تره،تلخون مرزه) کره ۳۰ گرم خامه دو قاشق شیر نصف لیوان گوشت در صورت تمایل سیب زمینی را ا آب پز کرده و رنده کنید در تابه کره را ذوب کنید و سیب زمینی‌ها را در آن تفت دهید سپس شیر و خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شیر به خورد سیب زمینی‌ها برود در آخر نمک فلفل و سبزیجات معطر را اضافه کرده و کنار بگذارید تخم مرغ و سوسیس ها را سرخ کنید و همراه هش براون ( مخلوط سیب زمینی) در ظرف سرو بچینید در صورت تمایل گوشت یا همبرگر هم سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
این نان ساده که در تابه تهیه می شود بسیار لذیذ وخوشمزه است ومیتوان به عنوان یک وعده غذایی سبک تهیه اش کرد . مواد خمیر: ارد ۱کیلو نمک ۲قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱قاشق چایخوری شکر ۱قاشق غذاخوری روغن ۴قاشق غذاخوری ماست ۴قاشق غذاخوری جوش شیرین ۱قاشق چایخوری شیر۳پیمانه . موادمیانی: سیب زمینی ابپز ۳عدد پیاز ریز خرد شده و تفت داده شده ۲عدد سیر له شده ۲حبه گشنیز وجعفری خرد شده ا پیمانه ادویه کاری .تخم گشنیز ساییده ،نمک وفلفل وزردچوبه به دلخواه . رومال:۳زرده تخم مرغ + ۲قاشق غذاخوری شیر وکمی نمک 📝 همه مواد را مخلوط کنید وشیر را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید ،ورز دهید تا خمیری یکدست به دست اید .یک ساعت در ظرف در بسته استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود . پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید .هر چانه را با وردنه باز کنیداز مواد میانی قرار دهید ،بپیچیدوبا وردنه مجددا باز کنید .روی نانها را رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنید وکنجد بپاشید ودر تابه داغ هر طرف را برای دو دقیقه بپزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه: سيب زميني ٤ عدد درشت جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه پياز ٢ عدد متوسط پنير پيتزا ١ پيمانه نان لواش ٥ عدد نمك ١ قاشق غ فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ اويشن ١ ق چ فلفل تازه به دلخواه . نكته : شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا قرمز با اب لبو یا پودر لبو_ زولبیا قهوهایی با کاکائو یا پودر کاکائو_ زولبیا زرد با رنگ زعفران زولبیا سفید چیزی به ان اضافه نشده- زولبیا سبز با رنگ خوارکی خیلی کم درست کنید نوش جان 💖 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کاری از عاطفه محمدی یه بسته خمیر باقلوای اماده 200 گرم کره 200 گرم گردوی ریز شده برای شربت 2لیوان اب نصف لیوان شیر 3 لیوان شکر ابلیمو کره رو ذوب میکنیم بعد یه لایه از خمیرو برمیداریم توش کره میریزیم وگردو بعد با وردنه خ نازک رول میکنیم وازدوطرف ب خمیر فشارمیدیم چین بیوفته بعد بادست نگه میداریم و وردنه رو درمیاریم ب همین روال ادامه میدیم تا تموم بشن بعدمیزاریم توی فر برای تهیه ی شربتش هم ابو شکرو میزاریم بجوشه وسطای پخت بهش چندقطره ابلیمو میزنیم وقتی قوام اومد خاموش میکنیم وبهش اروم اروم شیرو میریزم ویک سره هم میزنیم ک شیر نبره وقتی باقلواازفردراومد همون لحظه شربت داغو اروم اروم میریزم ومیزاریم سرد شه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
‌ ‌اسنک از اون میان وعده‌ها و فست‌فودهای کوچیک و خوشمزه‌ایه که با انواع مواد می‌شه درستش کرد و خیلی‌ها هم با سلیقه خودشون می‌تونن ترکیب‌های خلاقانه خاص خودشون رو باهاش درست کنند. ‌ اما یکی از پرطرفدارترین انواع اسنک‌ها، اسنک پیتزاییه. با این روشی که ما تو این دستورپخت آموزش میدیم، می‌تونین یه اسنک پیتزایی عالی و خوشمزه داشته باشین. ‌ برای درست کردن اسنک پیتزایی به این مواد احتیاج دارین: نان تست سوسیس فلفل دلمه‌ای قارچ پیاز ذرت کره مایونز کچاپ دیپ یا ورق پنیر چدار پنیر پیتزا آویشن پاپریکا پودر سیر نمک فلفل ‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم بادمجان: 5 عدد گوشت چرخ کرده: نیم کیلو پیاز :1 عدد تخم مرغ :2عدد جعفری: 100 گرم نمک .فلفل به مقدار لازم دستور پخت: بادمجان هارو رنده میکنید و نمک میزنیم بهش که تلخ نشه در این فاصله گوشت چرخ کرده رو نمک فلفل و تخم مرغ میزنیم و پیاز رنده شدرو آبش و میگیریم و داخل گوشت چرخ کرده میریزیم و سبزی جعفری خورده شده بهش اضافه میکنیم و در آخر بادمجان هارو اضافه میکنیم و در ماهی تابه نسوز یه مقدار روغن کم میریزیم و مانند کوکو قشنگ داخل ماهی تابه میریزیم از طعمش نگم براتون عالیه و خوشمزه میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
ماست سفت 60 گرم بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری آرد 40 گرم تخم مرغ 3 عدد رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4قاشق چیخوری شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم: دو ليوان شير ۱ ليوان بستنی زعفرونی ٤ قاشق گلاب ۲ قاشق نشاسته نیم قاشق وانيل ۵ قاشق شكر زرده تخم مرغ ٢ قاشق پودر ژلاتين ٢ قاشق خامه طرز تهیه ابتدا نشاسته را با مقداری از شير حل ميكنيم. سپس همه مواد رو به جز ژلاتين داخل قابلمه ريخته روی حرارت ملايم ميزاريم و مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه. بعد ژلاتين رو با نصف ليوان آب بن ماری ميكنيم تا شفاف بشه و وقتی غلیظ شد؛ به بقيه موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. میتونید داخلش يه ق زعفران بریزید تازرد خوشرنگ بشه. سپس داخل قالب ريخته و بگذارید يخچال تا ببنده. بعد براحتي از قالب جدا ميشه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍟🥔🍟🥔🍟🥔🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کرپ: 3 عدد تخم مرغ شیر 380 میلی لیتر 22 گرم شکر آرد 135 گرم 20 گرم کاکائو کره ذوب شده 25 گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری مواد لازم خامه سفید: 400 میلی لیتر خامه قنادی مواد لازم خامه قرمز: 150 میلی لیتر خامه قنادی پودر تمشک 20 گرم رنگ خوداکی قرمز مقدار کافی توت فرنگی برای تزئین روی کیک خمیر کرپ را درست کنید تمام مواد خمیر را در یک کاسه مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده خمیر را بگذارید 2 ساعت در یخچال استراحت کند. خمیر کرپ را نازک در یک ماهیتابه بریزید و خمیر را بپزید. هنگامی که یک طرف پخت، آنرا برعکس کنید تا زرف دیگر هم بپزد. وقتی همه کرپ‌ها پخته و خنک شد ، مواد خامه سفید و خامه قرمز را جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
4-6 عدد سیب زمینی، آب پز شده اسفناج چند قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده 1 پیاز 2 حبه سیر نمک، فلفل سیاه و قرمز روغن مایع پنیرپیتزا یا موزارلا برای سس: نیم پیمانه الی 1 پیمانه شیر 1 تخم مرغ جوز هندی رنده شده خیلی کم نمک نزدیک 1 پیمانه پنیرپیتزا رنده شده پیاز و حبه های سیر رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، اسفناج هارم اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین، در آخر ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید. برای سس، همه موادو مخلوط کنین.لایه ها به این صورت خواهد بود، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا. در آخر هم روش سس بریزین و کلی پنیر بریزین روش و در فر گرم شده 190-200 درجه بپزین تا پنیرهاش سرخ بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم سینه مرغ۱عدد پیاز ۱عدد سیب زمینی ۱عدد زرشک گردو زعفران دم کرده ۲ق غ تخم مرغ ۵عدد هویج پخته ۱عدد پکینگ پودر ۱ق م طرز تهیه سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم وبا پیاز تفت داده وهویج پخته و خورد شده وسیبزمینی ابپز رنده شده وزعفران ونمک وادویه وتخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه وسرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
ماست سفت 60 گرم بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری آرد 40 گرم تخم مرغ 3 عدد رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4قاشق چیخوری شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 عدد تخم مرغ یک چهارم قاشق غذاخوری نمک قند 130 گرم روغن 50 میلی لیتر شیر 70 میلی لیتر آرد 150 گرم پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق چ وانیل آب لیمو 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: زرده های تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ ها جدا کنید. نمک ، شکر ، روغن ، شیر ، وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آرد الک شده رو بریزید در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حجیم شه سپس آب لیمو ریخته، دو مخلوط را با هم ترکیب کنید و سپس آن را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را در یکی از آنها اضافه کنید.در قالب یک لیوان آب بذارین، داخل سینی فر اب بریزید و قالب رو قرار داده و دقت کنید مخلوط را یک به یک به قابلمه آماده اضافه کنید و با خلال دندان به آرامی شکل بدین . در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده چهل دقیقه قرار بدین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنیم که سیاه نشود . توی این ویدئو چهار روش برای نگهداری قارچ برای مدت طولانی در فریزر و همچنین نگهداری قارچ برای مدت کوتاه در یخچال توضیح داده شده . همچنین گفته شده چطور به شکل درست قارچ را بشوییم و اینکه چرا شستن قارچ با آب و نمک درست نیست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آردقنادی و آردنانوایی: با هم ۱ کیلوگرم روغن مایع: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم آب: به مقدار لازم (حدود ۲ لیوان) نمک: ۱ قاشق مرباخوری سیاه دانه: ۱ قاشق مرباخوری مایه خمیر: ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم حل می کنیم. وسط آرد را باز کرده، روغن مایع، نمک، سیاه دانه و مایه خمیر را می ریزیم و شکر حل شده در آب، کم کم‌ اضافه و ورز می دهیم، ورز دادن را آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم برای دو تا سه ساعت کنار می گذاریم. بعد از گرفتن پف خمیر، از خمیر چونه هایی به اندازه های مختلف برداشته و با وردنه پهن و نازک می کنیم، پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانی که کف دادچه ها طلایی شود‌ نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
۲عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک سوم لیوان شیر ۲لیوان آرد قنادی یک ق غ پودر کاکائو ۳ق غ روغن مایع کمی وانیل/ی ق چ بکینگ پودر کره و پودر قند و وانیل رو حدود ۵دیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیمو یک دیقه دیگ میزنیم.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هرکدوم رو ۳۰ثانیه میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم‌.در اخر مخلوط آرد پودرکاکائو بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.کشمش و گردو هم اضافه میکنیم. مواد میریزیم تو قیف و با فاصله تو سینی فر میذاریم و میره تو فر ۱۸۰ درجه ک از یک ربع قبل گرم شده.بعد یک ربع چک میکنیم اگ کوکی از کف قالب ک شعله پخش کن رو میذاریم داغ بشه و بعد تابه رو یک ربع بذارین روش تا گرم بشه و بعد بقیه مراحل بالا. اگر روی کوکی ها بعد پخت یکم شله مهم نیست چون خنک بشه درست میشه و کوکیارو وقتی خنک شد بذارین داخل ظرف در بسته تا تازه بمونه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
کیک هویج کاری از زهره جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؟ ممکن است تا به حال چندین بار با این شرایط مواجه شده باشید شما چند پیاز یا چند تا سیر تازه را به خانه می آورید؛ و یک یا دو هفته بعد شما به سراغ آنها می روید و متوجه می شوید که یک یا دوتا از آنها ریشه در آوردند و جوانه سبز زدند. اما حالا باید با پیاز و سیر جوانه زده چه کنیم؟ اگر در پیاز و سیر جوانه زده، جوانه ها و ریشه ها کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب هستند. فقط آنها را جدا کنید پیاز یا سیر میخکی را نصف کنید و باقیمانده ی جوانه ها را جدا کنید. البته شما باید حواستان به کپک زدگی و پوسیدگی آنها باشد، مخصوصا اگر بیشتر از یک هفته در جای سرد و تاریک باشند. اگر فقط بخش کوچکی از آنها پوسیده شده، آن را جدا کنید و مابقی را استفاده کنید. اگر پیاز یا سیر میخکی سیاه یا لهیده به نظر می رسدانرابیرون بیاندازید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🥔🧄🧅🥔🧄🧅