فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مافین🤤•
بلند شو قربونت ، بلند شو یه صبحونه لاکچری بزن 😂👐🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•میان وعده خفن😋•
این میان وعده بیرونش ترد و داخلش نرمه🥰
(مواد داخلش و به دلخواه میتونید تغییر بدید🧡)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•زرشک پلو با مرغ 🥘•
ولی کافیه یکبار به این روش درست کنی تا عاشقش بشی:)))🩷
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مارشمالو🍡•
دیگه از بیرون نخر خودت راحت درستش کن🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• آیس موکا🧋•
چیا لازم داریم؟
+ قهوه فوری
+ سس شکلات
+شیر فوم گیری شده
+ یخ
+ خامه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک خیس ترکیه ایی🥮•
با بافتی نرم ولطیف وسس وفوق العاده خوشمزززززه🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•انچيلاداي مرغ🤤•
ي غذاي مكزيكي اسون و خوشمزست كه انتخاب خيلي خوبي براي ناهار و شام😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ زعفرونی🍗•
دیگه مرغ تکراری درست نکن😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌺🍃سلام صبح تون پر نشـــــــاط
"براتون
دنیایــــے به زیبایـــــی
آنچه که زیبایــش میدانــید
آرزو میڪنـــــــم"
🍃🌺دنیایتان
🍃🌺به زیبایے
🍃🌺تمام آرزوهایتان.
﹝@Jomlax ﹞
16.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•راز خوشمزگي ماكاروني🍝•
ادویه ها:
(نمک ،ادویه مخلوط،زرچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،آویشن)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک کیک بستنی🧋•
یک عصرونه خوشمزه و خنک😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه😋•
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی قِرتی😋•
قول میدم فینگرفود به این خوشمزگی تا حالا نه دیدی و نه چشیدی🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قارچ سوخاری😋•
کافیه یکبار امتحانش کنی تا عاشقش بشی🫠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیپس و پنیر🤤•
ولی این خیلی خوشمزه بود من دیگه nmt🤪
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماکتیل گرین بلک🍾•
اصن یجوری خنک و خوش طعم که فقط باید امتحانش کنی بفهمی چی میگم 🤌🏻🥲
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ذرت مکزیکی🌽•
رو دستش نیست اینقدر که خوشمزس😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیش_غذای_لذیذ
مواد لازم
کدو سبز
بادمجان
۴ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
روغن زیتون
½ پیاز رنده شده
هویج رنده شده
۲۰۰ گرم کرم ریکوتا
پیازچه
گوجه گیلاسی
دستوالعمل:
بادمجان و کدو سبز را مانند ویدئو برش دهید.
قالب مافین را چرب کرده و برش ها را در هر قالب قرار دهید.
بادمجان و کدو سبز باقیمانده را مربع های کوچک برش دهید.
۴ عدد تخم مرغ را بزنید، نمک ، فلفل، پیاز رنده شده و هویج رنده شده، کرم ریکوتا را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کدو سبز ، بادمجان ، پیازچه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط را در هر مافین بریزید ، سپس بالای هر مافین نصف گوجه گیلاس اضافه کنید.
به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) بپزید.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک شکلاتی🍫•
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه😋•
این نوشیدنی جذاب و خوشمزه واسه عاشقانه بستنی🍦🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ویفر پرتقالی🍊•
باپول یدونه ویفر خودت ده تا ویفر درست کن😁
مواد لازم :
آرد قنادی:۱نیم پیمانه یا لیوان فرانسوی
پودر قند:۳/۴پیمانه
روغن مایع:۱پیمانه یا لیوان تقریبی شاید بیشتر بخواد
اسانس پرتقال:۵قطره بیشتر نزنید که تلخ میشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک توتفرنگی🍓•
راحترین و خوشمزهترین کیک توت فرنگی همینه🥲❤️
برای کیک:
5 عدد تخم مرغ جدا شده
یک فنجان شکر = 200 گرم
3/4 فنجان آب پرتقال = 135 گرم
روغن نصف پیمانه = 100 گرم
آرد یک و نیم پیمانه = ۲۱۰ گرم
یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای کرم ماسکارپونه:
خامه فرم گرفته 500 میلی لیتر
پنیر ماسکارپونه 250 میلی لیتر
پودر قند 1/2 پیمانه = 60 گرم
چوب وانیل/یک قاشق چایخوری پوره وانیل
برای شربت :
نصف لیوان شکر
لیوان آب
پوست پرتقال
برای وسط کیک:
400 گرم توت فرنگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تست سه سوته🥪•
برای وقتایی که دلت غذای خوشمزه میخواداینو درست کن😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سوپ_سیب_زمینی_ایرلندی
سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
- آب مرغ چهار پیمانه
- پیاز خرد شده دو عدد
- تره ساطوری هشت برگ
- برگ کرفس سه شاخه
- سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چایخوری
- برگ بو یک پر
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر دو پیمانه
- خامه یک پیمانه
- کره دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد. سیبزمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکههای سیبزمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید. ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه🍨•
سه سوته این خوشمزه رو درست کنید🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_ساندویج_گل_پیراشکی_و_ساندویچ هاتون رو با این روش بپیچیدو نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدو_حلوایی_عدس
از زمان های دور در ایران طرفدار داشته البته این روزها داره به فراموشی سپرده میشه برای همین با خودم گفتم این پست رو درست کنم تا دوباره از این ترکیب که به مرهم گلو معروف بوده به سفره ها برگرده
برای درست کردن این مرهم نیاز به کدو حلوایی، عدس و پیاز داغ داریم. ادویه ها هم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه هستند
کدو ها را همونجور که تو ویدیو دیدید خرد کنید و با کمی روغن تفت بدین و بعد بهش پیاز داغ ها رو اضافه کنید میتونید پیاز تازه رو خرد کنید بعد که سرخ شد کدو ها رو بهش اضافه کنید
بعد از اون کمی آب (خیلی کم) بهش اضافه کنید و درب ظرف و ببندید تا کدوها کمی نرم بشه
عدس ها رو کمی خیس کنید و بعد بزارید تا بپزه وقتی پخت و آبش تموم شد به ترکیبمون اضافه اش کنید
میتونید این ترکیب رو هم بکوبید و مثل سوپ استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_نارنگی
نارنگی 1 کیلو
3.5 فنجان شکر دانه ریز
1 لیوان آب نارنگی
آب نصف لیمو 1 ترش
یک قاشق چای خوری کره
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
#ته_چین_مجلسی_تکنفره
موادلازم
معادل هر پیمانه برنج خام
ماست چکیده ترش ۷۰ گرم ( ۲الی۳ق غ)
تخم مرغ کامل نصف (هر دو پیمانه برنج ۱ عدد تخم مرغ)
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ ق س
آبلیموی تازه ۱ ق س (اگرماست ترش نبود )
نمک وفلفل بمیران لازم
روغن مایع ۲ ق
ابتدا همه موادرو بجز برنج خوب مخلوط و سپس برنج از قبل آبکش شده رو اضافه و خوب با مواد همزده وداخل قالب که من کمی چرب کردم ریخته وباپشت قاشق خوب منسجم کرده وداخل فر بادرجه ۱۷۵ ۵۰ دقیقه گذاشت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱