9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#ترفند_تهیه_چهـــــار_مدل_مختلف_لیموناد
لیموناد نعنایی
لیوناد تمشک و هلو
لیموناد توت فرنگی
لیموناد انبه و آناناس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#مرغ_درسته_درفر
برای مزه دار کردنش من از
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه،پیاز،سیر، فلفل دلمه ،آب لیموترش تازه و در آخر روغن زیتون یا اگر نبود روغن مایع استفاده کردم
بعد از ۲۴ ساعت که ادویه ها به خرد مرغ رفت برای پختش میتونید از انواع سبزیجات در دسترس تون استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_مارپیچ
مواد لازم :
۶۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده معادل ۳ عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد تخم مرغ درشت
نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار دلخواه
نشاسته ذرت ۲۰ گرم حدود یک و نیم قاشق غ خ
یک سوم لیوان شیر ولرم معادل ۷۰گرم
طرز تهیه :
سیب زمینی های اب پز که کاملا داغه را با گوشتکوب یا چنگال حسابی بکوبید تا کاملا نرم شوند
ادویه ها و تخم مرغ و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید و حسابی ورز دهید
باید مایه خیلی خیلی نرم باشه و اصلا گلوله گلوله نباشه
میتونید داخل غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید یا از الک رد کنید
اگر مایه ،سفت بود کمی تخم مرغ همزده اضافه کنید و اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید.
داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نیم سانت برش بزنید.نباید قطر برش زیادی پهن باشه چون ترد نمیشن.
داخل روغن داااااغ نواری بزنید و سرخ کنید
روی دستمال بگذارید تا کاملا روغن آنها کشیده و خنک شوند
روی هم نگذارید چون نرم میشوند
با سس دلخواه سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشت_چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له)
و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم
میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه
بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش پنیرپیتزا ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم
یعنی به شکل نیم دایره در بیاد
و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پفکی
1 زرده تخم مرغ برای رومال
1 فنجان ماست (100 میلی لیتر)
1 لیوان روغن بیکینگ پودر ۱ ق چ
1 قاشق چایخوری نمک
جعفری و پنیر فتا 1 کاسه
2 فنجان آرد
همه مواد را طبق کلیپ باهم مخلوط میکنیمتا خمیر ما آماده شود. سپس گلوله های کوچک برمیداریم و در سینی فر قرار میدهیم تا زپانی که روی نان ها طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#تست_مرغ_کنجدی
مواد لازم
سینه کامل مرغ ۱ عدد ، ران مرغ ۱ عدد ، پیاز بزرگ ۱ عدد ، سیر ۲ حبه ، فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد ، جعفری خورد شده ۳ ق غ ، هویج رنده شده ۱ عدد ، کنجد به میزان لازم ، نان تست به میزان لازم ، فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
طرز تهیه
ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#بادمجون_سوخاری
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#بستنی_میوه_ای یا #بستنی_یخی
طرز تهیه
طرح پاکسازی یخچال انجام شد و هرچی میوه که شامل توت فرنگی، هندوانه، هویج، پرتغال، طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی و بعضی درلیوانهای یکبار مصرف شد (البته بعضی شون با بستنی وانیلی مخلوط شد) و در فریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون و ازقالب درمیاریم.
برای خارج کردن بستنی؛ لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت با یک برش چاقو پاره میکنیم و بستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦