#سمبوسه_آبادانی
چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم .
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ژله_ی_حوض_ماهی
مواد لازم و طرز تهیه
هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری هم بزنین و بعد از اینکه ژله کاملا سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین
(مثلا 3 بسته ژله بلوبری رو با 3 لیوان اب جوش حل کنین و بعد سرد شدن 1 و نیم لیوان شیر بهش اضافه کنین)
برای ژله آلوئه ورا ی مرحله ی آخر هم نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین
ژله بلوبری رو تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه
ژله سبز با طعم دلخواه رو تو ظرف چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال سفت بشه بعد با چاقو به شکل گیاه برش بزنین
تو قالب ماهی چرب شده، کمی ژله بریزین و بذارین نیمبند بشه و بعد ژله با رنگ متفاوت بریزین و بذارین تو یخچال
(اگه اول کمی ژله سفید ریختین، لایه دوم ژله قرمز یا نارنجی بریزین)
ژله آبی رو از قالب خارج کنین و تو ظرف سرو قرار بدین
ژله های سبز رو که برش زده بودین توی ژله حوض بچینین و ماهی ها رو هم از قالب خارج کنین و تو ژله ی حوض بچینین
با قلمو و رنگ خوراکی واسه ماهیا چشم بکشین
در نهایت کمی ژله الوئه ورا ی خنک بریزین و بذارین تو یخچال ببنده.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#مربای_پوست_پرتقال
شکر نیم کیلو
پوست پرتقال 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
آب دو لیوان
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
#بادمجان_پيتزايي
بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆
🌸سـلام
🌸امـروز نه آغـاز و
❤️🩹نه پایان جهان است
🌸ای بس غم و شادی
❤️🩹که پس پرده نهان است
🌸شـروع روزتون زیبـا
❤️🩹و پایانش زیبـاتـــر
🌸صبح تون عااااااااالی
◍⃟⚘🍃࿐ྀུ༅࿇༅═
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_سوپ_گوجه_فرنگی_کبابی
۶ عدد گوجه فرنگی،
پیاز ۱ عدد
۱عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد سیر کامل
۱/۵ فنجان آب سبزیجات بدون نمک
خامه ۱/۵ فنجان
۳-۴ برگ ریحان
نمک و فلفل
برش هایی از نان مورد علاقه شما
پنیر موزارلا
پنیر چدار
کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
اگه حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش کردن معده میشه ، میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده. درنهایت در ظرف سرو بکشید و کمی روغن روش بدید و با دارچین و کنجد تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫕🫕🫕🫕🫕🫕🫕
#کیک_لیمو_پنبه_ای
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد لیمو(زست)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال.
زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم
خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.
سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم
سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی میان ته خوبه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍰🍋🍰🍋🍰🍋
#سس_آلو
طرز تهیه
آلوها را میشوریم کمی نمک روی آنها می پاشیم میگذاریم بپزد تا هسته وپوست آنها جدا وله بشوند بعد از صافی رد میکنیم اگر آلو ها ترش بودند کمی شکر میریزیم ودوباره میگذاریم باشعله کم بجوشد وسفت شود اگر رب آلو میخواهیم باید بیشتر بجوشد ودر نتیجه رنگش تیره تر میشود و این سس برای مزه دار کردن وچاشنی انواع خوراک و غذاها می باشد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫
#سالاد_چوپان
روغن زیتون.1 قاشق مرباخوری- گوجه 2 عدد- خیار 2 عدد- فلفل 2 عدد- پیاز(در صورت تمایل)1عدد- نعنا خشک1 قاشق غذاخوری- لیمو 2 عدد- پنیر سفید 60 گرم- نان تست 2 عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
تمام مواد رادر اندازه دلخواه برش داده و مخلوط کنید سپس نان ها را با دست به قطعات کوچک خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#ژله_تخم_مرغی_چند_لایه
می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. در این صورت نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ژلی_کافی
ژله ها
۱) ژله قهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات آب سرد
.
۲) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات شیر
.
۳) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۱ شات اسپرسو + ۲ شات شیر
.
نوشیدنی
یک قاشق چایخوری قهوه فوری یا ۱ شات اسپرسو + ۱ قاشق چایخوری شکر+ ۲شات شیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#_شکلات_پشمکی
طرزتهیه
برای درست کردن این خوشمزه ها اول شکلات روخورد کردم بن ماری کردم تا حل بشه اگه دیدین روان نیست 1تا2قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین
شکلات روداخل قالب سیلیکونی میریزیم باکمک قاشق دیواره هاشم شکلاتی میکنیم ب مدت10دیقه داخل فریزرمیزاریم تاسفت بشه بعدش پشمک روداخل قالب میزاریم باقاشق فشارمیدیم تاکامل فشرده بشه دوباره روش شکلات میریزم وب مدت نیم ساعت داخل فریزرقرارمیدیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نوشیدنی
انار
نعناع
لیمو ترش
شکر قهوه ای یا استویا یا عسل
یخ
اب گازدار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#بعد_غذا_دوغ_بخوریم_یانه
فردی که کم خون است
10دقیقه بعد از غذا مصرف کند تا هم آهن غذا جذب بدن شود هم آهن دوغ
با این نوع مصرف بدن رو به تحلیل نمی رود
اگر درغذا گوشت هست دوغ نخورید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خوراک_عدس_اسپانيايی_با_چوریتزو
این نوع خوراک عدس از غذاهای شمال اسپانیا و منطقه باسک هست. میتوان به عنوان مزه و یا ناهار و شام به همراه یک تکه نان سرو بشه. ودر روزهایی که هوا کمی خنک هست کلی میچسبه. .
زمان تهیه : حدود پنجاه دقیقه .
مواد لازم برای چهار نفر :
عدس سه پیمانه کوچک/ یک بسته سوسيس اسپانيايي (چوريتزو) در صورت نبودن میتوانید از سوسیس تند و دودی استفاده کنید/ هويج دو عدد / پیاز يك عدد/ سیر يك حبه خرد شده / آرد يك قاشق براي لعاب دادن/ رب گوجه يك قاشق / كره و آبليمو برای چاشني و طعم / روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ادویه ها: پودر پاپریکا شیرین و دودی ، نمک، فلفل، پودر زیره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#توپک_کدو_و_نخود
3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
2 لیوان نخود پخته
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
1 لیوان آرد
1ونیم قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 حبه سیر
1 پیمانه شوید تازه
برای سرخ کردن روغن مایع
در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید.
سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید.
در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ
کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ پیتزا🍕•
پیتزا همه مدلی خوشمزس حتی ساندویچش😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
✅بلغم همون سردیِ بدنهِ
وقتی بلغم در هر عضوی بالا میره شما دچار بیماری میشین:
✅در روده باعث: #یبوست
✅در معده باعث: #نفخ
✅در مفاصل باعث: #روماتیسم و...
✅در رحم باعث #تنبلی_تخمدان ،کم شدن میل جنسی، ترشحات سفید و نازایی
❇️۴راز محرمانه ای
ک پزشکان متخصص کاهش وزن
خودشون از آن استفاده میکنند فاش شد
✳️جوین شو تا بهت بگم 👇
برای دیدن نتایج و آشنایی با راه رفع بلغم و لاغری بر اساس طب سنتی روی لینک زیر بزنید❤️🌹👇
https://eitaa.com/joinchat/1571160361Ca7dd11ebae
#دسر_ایبیزا
مواد لازم
بیسکویت
برای کاستارد:
۴ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
۱ زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری نشاسته
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۷ قاشق غذاخوری پودر خامه زده شده
برای گاناش:
۱ بسته خامه مایع ۲۰۰ میلی لیتر
۸۰ گرم شکلات های تیره و شیری
برای درون کار:
موز
آماده سازی:
بیسکویت هارادرمخلوط کن خردکنیدوروی یک سینی مستطیل شکل پهن کنیدازطرف دیگرخامه و شکلات ها رابدون جوشاندن روی اجاق ذوب کرده وخنک کنیدبادقت شکلات خنک شده رابه طوریکنواخت روی بیسکویت ها بریزید وهمه چیزرا بپوشانید. آن رادریخچال قراردهید تاشکلات سفت شود. کاستاردراآماده کنید. همه موادبجزخامه فرم گرفته ،کره ووانیل رادرقابلمه بریزیدوروی اجاق گازبپزیدتاغلیظ شود. بعدازخنک شدن کاستارد،سایرموادرااضافه کنید وباهمزن بزنیدتایکدست شود. سپس پودینگ خنک شده راکم کم روی شکلات اضافه کرده وروی آن رابپوشانید. بعد از ۲-۳ ساعت استراحت در یخچال، یک موز رادر وسط قراردهیدوآن را درفواصل مختلف برش دهیدکه،هر بار چاقو خودراپاک کرده ومرطوب کنیدتاراحتتر برش یابد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🫔🥮🫔🥮🫔🥮
#کتلت_عدس
۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه.
دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه
عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد
مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم)
٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه
مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه
کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید
اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#فرنچ_تست_دارچيني
دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد.
فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_فینگرفود_معرکه
۳ عدد سیب زمینی آب پز رنده شده
۲ عدد سوسیس رنده شده
۳ شاخه پیازچه خرد شده
نصف فلفل دلمه نگینی شده
۶ ق غ پنیر پیتزا
یک ق چ نمک و نصف ق چ فلفل سیاه
داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید
مواد رو روی نان لواش پخش و صاف کنید
نان رو رول کنید
و به ابعاد دلخواه برش بزنید
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
۳ ق غ آرد
۴ ق غ ماست
۳ ق غ پنیر پیتزا
داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید
رول های برش خورده رو داخل مواد بغلطونید
و توی روغن داغ همه طرفش رو برشته کنید.
با سس فرانسوی و پیازچه خرد شده تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮