فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت اول
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت دوم
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_کلوچه_گل
#ویژه_عید_نوروز
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_گل_خیار
فقط يادتون نره كه گلهاي خيارو به مدت يك الي دو ساعت تو آب كاملا سرد قرار بدين كه كامل باز بشن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_صبحونه_جذاب_ومتفاوت
مواد لازم
گوجه
فلفل دلمه
تخم مرغ
نمک و فلفل
پنیر پیتزا
ژامبون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_عید_بدون_همزن
سلام دوستای گلم برای این شیرینی خوشمزه وراحت احتیاج داریم
کره یا مارگارین ....حدود 15گرم
پنیر مثلثی....یه دونه میتونید نریزید
تخم مرغ ...یک عدد
روغن مایع ....نصف پیمانه
شکر.....نصف پیمانه
نشاسته ذرت.... یک قاشق غذاخوری
وانیل ....نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری
ارد.... به میزان لازم تا خمیری لطیف یما بدهد
طرز تهیه..... کره وپنیر و شکر ووانیل را با نوک انگشت مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنیدبعد نشاسته ذرت را اضافه ومخلوط کنید ودراخر بیکینگ پودر وارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد نیازی به استراحت نداره خمیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_سالاد_شاورما
مواد لازم
کاهو
خیارشور
سیب زمینی
فیله یا سینه مرغ
روغن زیتون
پیاز بنفش
سماق
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
🌷دوشنبه شاد و بینظیر
💗امروز از خدا
🌷برای تک تک تون
💗اینگونه دعا کردم
🌷الهی امروز
💗پنجره آرزوهاتون
🌷باز بشه به سمت باغ اِجابت
💗و دلتون غرق در شادی بشه
🌷حالتون خوب خوب
💗دلتون شاد شاد
🌷کسب و کارتون پر رونق پر رونق و در
💗زندگی خوشبخت خوشبخت باشید
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_اموزش_ایده_پیچیدن خمیر کوکی و کلوچه و انواع شیرینی بدون قالب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_سالاد_سزار_رستورانی
دستور اصلیه سالاد سزار ترکیبی از کاهو، سینه مرغ و نون تست پنیر پارمسان هست، میتونید گوجه گیلاسی یا زیتون هم داخلش بریزید. من که نمیریزم
سس سالاد سزار چند مدل هست که من خودم این مدلشو از همه بیشتر دوست دارم. اکثر رستوران های خوب هم همین سس رو میزنن به سالادشون.
برای سس:
آب لیمو تازه : ۲ عدد
سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذا خوری
سیر : ۲ یا ۳ حبه
تخم مرغ آب پز : ۱ عدد سالم + ۱ عدد زرده
پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
مایونز : ۳ قاشق غذا خوری
قند (یا شکر) : ۲ حبه
برای نون تست مثل فیلم نون باگت رو برش بدید، بهش سس سزار، شوید و کنجد بزنید و ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ گریل کنید.
مرغ سالاد رو هم مثل فیلم خوب بکوبید که نازک بشه، اگه از استیک کوب من ندارید از گوشت کوب استفاده کنید. یادتون باشه حتماً بزارید تو فریزر تا خودشو بگیره و باز نشه. به جای ترتیلا از آرد سوخاری هم میتونید استفاده کنید. راستی اگه بخواید میتونید مرغ رو کبابی کنید. اون هم خیلی خوشمزه هست.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیراشکی حبوبات🥐•
قراره عاشقش بشید و پایه ثابت خونتون بشه🥳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ رژیمی😋•
کافیه یکبار امتحان کنی تا عاشقش بشی🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قهوه ترک☕️•
مخصوص قهوه خورا🥰
~❤️نکات مهم:
-از جذوه مسی استاندارد استفاده کنید.
-نسبت ۱:۱۰ حتما رعایت کنید:
(یعنی برای ۱۰ گرم قهوه ۱۰۰ گرم آب سرد لازم داریم)
-شعله باید ملایم باشه..
قهوه رو داخل آب سرد بریزید و انقدر هم بزنید تا قهوه توی آب حل بشه بعد بزارید روی حرارت و دیگه هم نزنید..
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳