فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مینی_پیتزا_چوبی
خمیر پیتزا، پنیر موتزارلا، سس کچاپ، پپرونی - زرده تخم مرغ ، پونه کوهی ، پنیر پارمزان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_خورشت_آلوچه_مرغ
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن .
برای ۳ نفر
تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد
قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست .
نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه .
هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم .
آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم .
بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن .
اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#فیلم_مینی_پیتزا
قبل هر کاری یه خمیر هیجان انگیز درست کردم با این رسپی
مواد لازم خمیر
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۲ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پودر سیر: ۱/۳ق غ
مواد لازم برای پیتزا
کوکتل یا ژامبون به میزان لازم
فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم
پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه
شیر ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید . میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و از خمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزارید و بعد کمی پهنش کنید و مرکزش رو با کمک ته استکان یا هر چیز دیگه ای حفره ایجاد کنید.کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل و قارچ و فلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کاناپس_قارچ
یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده!
مواد لازم
کره: ۵۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد: دو قاشق سوپخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
طرزتهیه
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت میدهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم میزنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.
* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش میکنیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_تاس_کباب_سنگی
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز
6-7 عدد گوجه فرنگی
سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم
1 قاشق رب گوجه فرنگی
1 فنجان روغن
یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کوکوی_مرغ
مواد لازم
فیله_مرغ 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب)
شوید _ 2تا3 شاخه
سیر -1 حبه
آرد -1 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا- 50 گرم
روغن برای سرخ کردن
نمک - به میزان لازم
طرز تهیه :
فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید
به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید.
1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲
طرف کوکو سرخ و طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_سیب_زمینی_حلزونی
مراحل در فيلم مشخصه،فقط من مواد اوليه رو مينويسم براتون: دو ليوان سيب زميني+يدونه تخم مرغ+دو ق غ آرد+دو ق غ پنير پارمزان+نمك و فلفل سياه+سه ق غ شير
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_پیمانه_وقاشق_اندازه_گیری_سوال_کرده_بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
مهمترين نكته كيوي اينه كه حتما بايد سفت و گرد باشه تا گل قشنگي داشته باشين
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_تخم_مرغ_فنجونی
ته فنجون راچرب کنیم
هرتخم مرغ راداخل یک فنجون میریزیم
داخل تابه میزاریم نصف تابه آب میکنیم
درتابه رامیبندیم بمدت20دقیقه بجوشه
کره راجدا آب کرده همراه نمک وپاپریکا
روی تخم مرغ میریزیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_بیف_استراگانف
اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد
و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه.
مواد لازم
سیب زمینی: 4 عدد
سینه مرغ: 500 الی 600 گرم
قارچ: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 4 الی 5 حبه
شیر: 700 سی سی
خامه: 150 گرم
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
اورگانو: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق
آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کرانچی
۲ عدد سیبزمینی آبپز
نصف فنجان شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ نمک و فلفل قرمز
۳ ق غ آرد ذرت
ظرف سس خالی
ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت رو مخلوط
میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم
برای سس
نصف فنجان ماست
نصف فنجان آب لیمو
۲ ق غ سس مایونز
شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ
۱ عدد سیر
تمام مواد سس رو مخلوط کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_تهدیگ_آردی_مجلسی
تهدیگ آردی زعفرانی یه تهدیگ ترد و مجلسی هست که خیلی طرفدار داره.
طرز تهیه این تهدیگ خیلی راحته فقط چند تا نکته مهم داره که اگر رعایت کنید تهدیگ ترد و کرانچی خواهید داشت.
.
مواد لازم برای قابلمه قطر ۲۰ الی ۲۵ سانتی
آرد: سه ق س
نمک: یک سوم ق چ
زعفران دم کرده: نصف لیوان
روغن مایع سه الی چهار ق س
نکته مهم
۱_حرارت موقع دم دادن برنج خیلی پایین نباشه (متوسط رو به کم)
۲_ وقتی پلو دم کشید و حرارت و خاموش کردید سریع پلو رو داخل دیس برگردونید در غیر اینصورت تهدیگ نرم میشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی_پیراشکی_با_خمیر_فوری
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
کره 2 ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
نمک نصف ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
شیر به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماگ_کیک_شکلاتی (یک دقیقهای) فوری واسه وقتایی که دلت کیک خونگی میخواد ولی تایم نداری
مواد لازم
آرد ۵ قاشق سرخالی
پودر کاکائو ۲ ق غ
شیر یا آب ۸ ق غ
شکر ۳ ق غ
روغن ۳ ق غ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
مواد رو با هم ترکیب کنید و تو یه ماگ یا لیوان نشکن بریزید و بزارین ۱ دقیقه داخل ماکروفر تا پف کنه
همیین به همین سرعت و جذابی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#_پیراشکی_تره
طرز تهیه
پیاز نگینی را تفت میدیم تا زمانی که اب بشه سپس میذاریم کنار تا سرد بشه تره رو ریز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم . مقدار تره باید بیشتر از مقدار پیازها باشه و بعد از اون پنیر مایع رو اضافه میکنیم پنیر مایع دو بسته کوچک به اضافه دو الی سه قاشق پنیر شور . حالا خمیر رو درست میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر قرار میدیم اول از پایین بعد از بالا .به اندازه ای که خمیر طلایی میشه و سپس نوش جان کنید.
طرز تهیه خمیر
یه قاشق و نصفی خمیر مایه یک فنجان شیر خشک نصف فنجان شکر یک فنجان روغن دو فنجان آرد یک لیوان آب مقداری نمک همه مواد رو مخلوط میکنیم سپس آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و بمدت هفت دقیقه هم میزنیم و بعد بمدت نیم ساعت کنار میزاریم تا تخمیر بشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کاپ_کره_بادام_زمینی
مواد لازم
شیر شکلات: ۳۵۰ گرم
کره بادام زمینی: ۱۰۰ گرم
کره: یک قاشق غذاخوری
پودر شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری
قالب های کاپ کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
به وسیله یک قیف شیر شکلات (شکلات آب شده) را داخل قالب ها بریزید به حدی کف قالب پر شود سپس حدود ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
در یک کاسه کره بادام زمینی و کره و پودر شکر و نمک را بریزید و آن قدر هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد را داخل قیف بریزید. قالب را از فریزر خارج کرده و مقداری از ترکیب کره بادام زمینی را روی مرکز هر کدام از کاپ های شکلات
پیپ کنید و بعد روی آن را با شیر شکلات بپوشانید.
مواد را حدود ۱۵ دقیقه یا تا هر زمان که میل داشتید داخل فریزر بگذارید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سالاد_شويد
چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم
كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم و اما برای سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس که البته من ماست شو بيشتر زدم با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميک زدم
مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم وگذاشتم یخچال بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#اشکنه_گوجه_فرنگی
موادلازم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
روغن 2-3 ق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
طرز تهیه
در تمام انواع اشکنهها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ میشود و سپس دیگر مواد به آن افزوده میشود. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیازها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رندهشده را به ان اضافه کنید.
گوجه پیازها را خوب باهم سرخ کنید.
در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرد و تفت دهید.
حالا موقع اضافه کردن سیب زمینیهاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف بریزید.
مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
نیم ساعت قبل از سرو، تخممرغها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳