eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فیله_مرغ 400 گرم تخم مرغ 1 عدد خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب) شوید _ 2تا3 شاخه سیر -1 حبه آرد -1 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا- 50 گرم روغن برای سرخ کردن نمک - به میزان لازم طرز تهیه : فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید. 1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲ طرف کوکو سرخ و طلایی شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل در فيلم مشخصه،فقط من مواد اوليه رو مينويسم براتون: دو ليوان سيب زميني+يدونه تخم مرغ+دو ق غ آرد+دو ق غ پنير پارمزان+نمك و فلفل سياه+سه ق غ شير ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم شکر1پیمانه ۲۰۰گرم روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم شیر1پیمانه ۲۵۰گرم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترين نكته كيوي اينه كه حتما بايد سفت و گرد باشه تا گل قشنگي داشته باشين ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته فنجون راچرب کنیم هرتخم مرغ راداخل یک فنجون میریزیم داخل تابه میزاریم نصف تابه آب میکنیم درتابه رامیبندیم بمدت20دقیقه بجوشه کره راجدا آب کرده همراه نمک وپاپریکا روی تخم مرغ میریزیم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد سیبزمینی آبپز نصف فنجان شیر ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ نمک و فلفل قرمز ۳ ق غ آرد ذرت ظرف سس خالی ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت رو مخلوط میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم برای سس نصف فنجان ماست نصف فنجان آب لیمو ۲ ق غ سس مایونز شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ ۱ عدد سیر تمام مواد سس رو مخلوط کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ آردی زعفرانی یه تهدیگ ترد و مجلسی هست که خیلی طرفدار داره. طرز تهیه این تهدیگ خیلی راحته فقط چند تا نکته مهم داره که اگر رعایت کنید تهدیگ ترد و کرانچی خواهید داشت. . مواد لازم برای قابلمه قطر ۲۰ الی ۲۵ سانتی آرد: سه ق س نمک: یک سوم ق چ زعفران دم کرده: نصف لیوان روغن مایع سه الی چهار ق س نکته مهم ۱_حرارت موقع دم دادن برنج خیلی پایین نباشه (متوسط رو به کم) ۲_ وقتی پلو دم کشید و حرارت و خاموش کردید سریع پلو رو داخل دیس برگردونید در غیر اینصورت تهدیگ نرم میشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم آرد 2 پیمانه کره 2 ق غ روغن یک چهارم پیمانه نمک نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ شیر به مقدار لازم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(یک دقیقه‌ای) فوری واسه وقتایی که دلت کیک خونگی میخواد ولی تایم نداری مواد لازم آرد ۵ قاشق سرخالی پودر کاکائو ۲ ق غ شیر یا آب ۸ ق غ شکر ۳ ق غ روغن ۳ ق غ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ مواد رو با هم ترکیب کنید و تو یه ماگ یا لیوان نشکن بریزید و بزارین ۱ دقیقه داخل‌ ماکروفر تا پف کنه همیین به همین سرعت و جذابی ⁦ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پیاز نگینی را تفت میدیم تا زمانی که اب بشه سپس میذاریم کنار تا سرد بشه تره رو ریز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم . مقدار تره باید بیشتر از مقدار پیازها باشه و بعد از اون پنیر مایع رو اضافه میکنیم ‌ پنیر مایع دو بسته کوچک به اضافه دو الی سه قاشق پنیر شور . حالا خمیر رو درست میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر قرار میدیم اول از پایین بعد از بالا .به اندازه ای که خمیر طلایی میشه و سپس نوش جان کنید.‌ ‌ ‌ طرز تهیه خمیر یه قاشق و نصفی خمیر مایه‌ یک فنجان شیر خشک ‌ نصف فنجان شکر ‌ یک فنجان روغن ‌ دو فنجان آرد ‌ یک لیوان آب ‌ مقداری نمک ‌ همه مواد رو مخلوط میکنیم سپس آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و بمدت هفت دقیقه هم میزنیم و بعد بمدت نیم ساعت کنار میزاریم تا تخمیر بشه. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم شیر شکلات: ۳۵۰ گرم کره بادام زمینی: ۱۰۰ گرم کره: یک قاشق غذاخوری پودر شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ‎یک چهارم قاشق غذاخوری قالب های کاپ کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید. به وسیله یک قیف شیر شکلات (شکلات آب شده) را داخل قالب ها بریزید به حدی کف قالب پر شود سپس حدود ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید. در یک کاسه کره بادام زمینی و کره و پودر شکر و نمک را بریزید و آن قدر هم بزنید تا یکدست شوند. مواد را داخل قیف بریزید. قالب را از فریزر خارج کرده و مقداری از ترکیب کره بادام زمینی را روی مرکز هر کدام از کاپ های شکلات پیپ کنید و بعد روی آن را با شیر شکلات بپوشانید. مواد را حدود ۱۵ دقیقه یا تا هر زمان که میل داشتید داخل فریزر بگذارید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم و اما برای سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس که البته من ماست شو بيشتر زدم با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميک زدم مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم وگذاشتم یخچال بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
موادلازم گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عدد روغن 2-3 ق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 1 عدد نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری طرز تهیه در تمام انواع اشکنه‌ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می‌شود و سپس دیگر مواد به آن افزوده می‌شود. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیازها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید. وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رنده‌شده را به ان‌ اضافه کنید. گوجه پیازها را خوب باهم سرخ کنید. در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرد و تفت دهید. حالا موقع اضافه کردن سیب زمینی‌هاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف بریزید. مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد. نیم ساعت قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
سینه مرغ ١عدد پیاز ١عدد متوسط زعفران ب میزان لازم نمک و فلفل کمی ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم بعد با پیاز رنده شده نمک و فلفل و زعفران خوب مخلوط میکنیم تا منسجم بشه. مواد رو نیم ساعت استراحت میدیم تا مزه ها به خرد هم برن. کف تابه کمی روغن میریزیم از مواد به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل کباب فرم میدیم و داخل تابه می چینیم. روی کبابها کمی سماق می پاشیم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم پخته بشن اواخر پخت کمی زعفرون و کره روی کبابها می مالیم. وقتی دو طرف کبابها سرخ شد کوبیده ما آمادست. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
اسنک یکی از بهترین ساندویچ ها برای تغذیه بچه های مدرسه ای است. یکی از بهترین انواع اسنک ها، اسنک ذرت است. این اسنک را به عنوان یک تغذیه عالی برای کودک مدرسه ای تان درست کنید. مواد لازم برای اسنک ذرت : پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه کره 3 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه پیاز خرد شده یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد ذرت پخته یک پیمانه سیر رنده شده یک حبه نمک و فلفل به اندازه کافی نان لواش 3 عدد روغن کمی طرز تهیه اسنک ذرت : مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید. به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
موادلازم شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ طرزتهیه ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید.. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم بچه بلال: یک کیلوگرم فلفل: 50 گرم سیر خرد شده: 30 گرم سرکه سفید: 800 گرم نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم آب: یک و نیم پیمانه طرز تهیه آب و سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید، پس از جوش آمدن بچه بلال‌ها را داخل آن ریخته و پنج دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلال‌هایی که مرتب دور تا دور چیده شده‌اند، همراه با سیر، تکه‌های فلفل، نمک و پودر فلفل پر می‌کنیم و در آخر مخلوط سرکه و آب را که سرد شده است، روی مواد ترشی می‌ریزیم و در شیشه را کاملا محکم می‌بندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و مصرف می‌کنیم. نکات بلالها به جذب هوا حساس بوده و به محض شل بودن در شیشه، هوا میکشند و رنگ آنها تغییر میکند، پس بهتر است در شیشه محکم باشد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه، آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد. اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد. پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد. من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم. بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳