هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
داستانی کاملا واقعی🔞
دختر بچه ای روز اول مدرسه همین که میره تو حیاط شروع میکنه به گریه دورش را میگیرن که ساکتش کنند ولی بی فایده است فکر میکنن شاید روز اوله و ترسیده و پدر و مادرش را میخواد زنگ میزنن به پدرش که دخترتون خودش کشت از گریه و بیاین ببینین چشه؟؟!! پدرش میاد مدرسه و میگه چته؟؟ چرا گریه می کنی؟؟؟ دختر به پدرش میگه........😨😨🔞
https://eitaa.com/joinchat/271253528Cc79451e89d
صحنه داستان وحشت ناک و عجیب بود 🔞واقعا عجیب بود بزن رو لینک تا ادامه داستان رو بخونی از دست نده که پشیمون میشی😰😰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سمبوسه گوشت😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کله پاچه خونگی🤫
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خوراک بندری😎
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بادمجان شکم پر🤓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#فراپه_هویج_پرتقال
مواد لازم
آب هویج : 2/3 پیمانه
آب پرتقال :2/3 پیمانه
بستنی وانیلی: 2/3 پیمانه
آب لیمو:چند قطره
طرز تهیه
آب هویج و آب پرتقال را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس میتوانید بستنی و آب لیمو را به مواد اضافه کرده و با مخلوط کن بهم بزنید، یا اینکه به صورت چند اسکوپ بستنی داخل لیوان به آب هویج و پرتقال اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🥕🍊🥕🍊🥕🍊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_كاپ_كيك_شكلاتى
١ پيمانه نوتلا، ده ق غ آرد و دو عدد تخم مرغ
همه با هم مخلوط بشه و با دماي ١٧٥ درجه ٢٠-٣٠ دقيقه بپزه
بعد از ٢٠ دقيقه حتما با خلال دندون چك بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
#مسقطی_شیرخوشمزه
مواد لازم
۱ ليوان شير
۱ لیوان نشاسته
۲ لیوان شکر
۵۰ گرم کره
۱/۲ لیوان گلاب
نوک ق چ وانیل
۴ عدد دانه هاى هل
طرز تهیه
براى تهیه این مسقطی ابتدا نشاسته را در شیر حل کنید و از صافی رد کنید.
بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و با شعله ى كم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید (من شكر كمترى استفاده كردم). بعد گلاب و وانیل و هل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه كنيد. پس از چند دقیقه كه غليظ شد از روی حرارت بردارید و در ظرفى بریزید و درون يخچال قرار دهيد. بعد كه كاملا بست و سفت شد با چاقو برش بزنيد و روی آن را با خلال بادام و پسته و...مى تونيد تزئینش كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سیب_زمینی_پیتزایی
مرحله اول طبق فیلم سیب زمینیها رو کمی روغن مالیده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدین بعد سس کچاب رو به آویشن وکمی روغن آغشته کنید مواد دلخواهتون رو اضافه کنید دوباره ۱۵ الی ۲۰ دقیه در دمای ۲۰۰ درجه بزارین داخل فر تا آماده بشه
نوش جان ♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍟🍕🍟🍕🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_باقلوا_کیکی
موادلازم باقلوا
خمير باقلوا یک بسته
کره 200 گرم آب کرده
موادلازم کیک
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک لیوان
گردوی خرد شده یک لیوان
پکینگ پودر1ق چ
وانیل نصف ق چ
آرد یک لیوان +3 ق غ
اسفناج پخته و پوره شده 1 استکان
خمير باقلوا را به اندازه قالب برش بزنید لایه لایه بچینید و بینشون کره بمالید
تا نصف بعد مواد لازم کیک را مخلوط کرده و روی لایه ها بریزید بقیه خمیرهارو دوباره بهمان صورت بچینید و کره بزنید تا تمام بشه بعد برش بزنید و نصف استکان روغن مایع روی سطحش بریزید
در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود نیم ساعت
موادلازم شربت
شکر یک کیلو
آب 850 گرم
آب نصف لیمو
آب و شکر را روی حرارت 20 دقیقه بجوشانید آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد خاموش کنید
شربت داغ را روی باقلوای خنک بریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#كاسترد_كرامیل_بالفرن
سهچهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرفها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخممرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سهچهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرفها روي شكر كارامليشده بريزيد. اين دسر را به روش بنماري در حرارت 180 درجه سانتيگراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لقمه_مرغ_شکم_پر
پیشنهاد هیجان انگیز ناهار امروز
مـــــرغ شکـــــم پر با سس پستو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#کیک_هلو
تخم مرغها و شكر و وانيل را پنج دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود سپس روغن را به دستور افزوده و هم بزنيد ، بعد ماست رو اضافه و مخلوط كنيد و پس از آن آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه قبلا سه بار الك كردين رو داخل دستور ريخته و با ليسك آرد رو بصورت دورانى مخلوط نماييد ، مايع كيك رو داخل قالبى كه قبلا روغنى و آرد پاشى كردين بريزين ، روى كيك قطعات خرد شده هلو رو بچينيید ، بعد روى هلوها كمى شكر بپاشين
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍰🍑🍰🍑🍰🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_وانپن_تست
پنیر ورقهای تست رامک ۱ورق
کره محلی رامک نصف بسته
تخممرغ ۲عدد
نان تست ۲عدد
ژامبون ۱ورق
کاهو ۱برگ
زیتون ۲ تا ۳عدد
سس کچاب و مایونز به میزان دلخواه
نمک، فلفل وکنجد به میزان دلخواه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#ژله_لیمو
طرز تهیه
طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم.
یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو.
وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش.
طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال
طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🥮🍋🥮🍋🥮🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_سیب_زمینی_و_بیف_سر_خکرده
با سس مخلوط ماست، خامه، سیر رنده شده، نمک، فلفل (حتما از گوشت مخصوص بیف استفاده کنید)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
🌺✨سه شنبه تون عالی
💓✨دوستان امروزتان
🌺✨پراز حس خوشبختی
💓✨عشق و محبت
🌺✨نشان لبخند خدا
💓✨در زندگی هاست
🌺✨امیدوارم زندگیتون
💓✨پراز لبخند و نگاه
🌺✨خـدا باشـه
💓✨دلتون همیشه شاد
🌺✨و غصه از شما دور دور
💓✨روزتون زیبا و در پناه خدا
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_لوکوم_نارنگی
مواد لازم :
آب نارنگی تازه 3 لیوان
شکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل
طرز تهیه :
آب نارنگی و شکر و نشاسته رو داخل ظرف ریخته و روی حرارت بذارید تا وقتی که بجوش اومد زیرشو کم کنید و 3 دقیقه دیگه بپزید بعد زیر اجاق رو خاموش کنید.اگر دوست داشتید وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب بشه.داخل ظرف مورد نظر بریزید و 3_4 ساعت و یا یه شب داخل یخچال نگهدارید تا کامل خودشو بگیره.وقتی کامل غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون بیارید و برای اینکه از قالب راحت دربیاد دور تا دور شو با چاقو جدا کنید بعد برش بدید و داخل ظرفی پودر نارگیل ریخته و لوکوم ها رو بغلتونید ب طوری که تمام اطرافشو پودر نارگیل بپوشونه بعد اگه دوست داشتین با پودر پسته تزیین کنین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
#پيتزا_مارگاريتا
يك پيتزا راحت وخوشمزه
#خمير_جادويي از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم وهم روش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#تهیه_رول_مرغ_و_ژامبون
مواد_لازم
برای 2 نفر (4 عدد رول)
حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ)
4 ورق ژامبون (پاستیرما)
نصف کاسه اسفناج
نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای
1 سفیده تخم مرغ
نصف کاسه آرد
نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری
10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک
طرز_تهيه
سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شام_خوشمزه
مواد مورد نیاز
8 ورق نان تست
16 ورقه پنیر موزارلا
8 ورق ژامبون
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شیر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
کره
طرز تهیه
1. گوشه های اضافی نان را بریده یک ورقه پنیر موزارلا، یک ورق ژامبون و یک ورقه دیگر پنیر روی نان قرار دهید.
2. یک عدد نان دیگر روی پنیر قرارا داده و پرس کنید سپس با استفاده از انگشتان دستتان گوشه های نان را به هم بچسبانید.
3. داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را به همراه شیر، نمک و فلفل ترکیب کنید و خوب هم بزنید
4. ساندویچ ها را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید.
5. کره را داخل تابه روی شعله متوسط آب کرده، بعد از آب شدن کره نان ها را داخل تابه قرار داده و تا زمانی که هر دو طرف آن به رنگ طلایی شود سرخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آش_کلم_برگ_تبریز
مواد لازم
0.5 پیمانه نخود
0.5 پیمانه لوبیا چیتی
0.66 پیمانه عدس
200 گرم کلم برگ (خرد شده)
2 قاشق سوپخوری پیاز داغ
2 قاشق سوپخوری سیر داغ
3 عدد هویج نگینی (خرد شده)
50 گرم برگ کرفس
200 گرم رشته آش
0.5 پیمانه کشک
طرز تهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_تزيين_متفاوت_پيتزا
واس من که خیلی جالب بود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕