فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دنت شکلاتی😋•
طعم خاصی که همه دوسش دارن🫠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیراشکی شکلاتی🍫•
پیراشکی های تپلی با مغز پر از شکلات😍🍩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترفند_آشپزی
براى اينكه خورشت_قيمه_بادمجان خوشمزه تر شود
بادمجان هاى سرخ شده رو بيست دقيقه قبل از اينكه خورشت كامل پخته شود و جا بيوفتد به غذا اضافه و شعله را كم كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍂بر گِل نشسته ایم بدونِ حضورتان
🍂ای ناخُـدای کشتی طوفان زده بیا...
ولادت باسعادت امام رئوف ثامن الحجج(ع) بر همه شیعیانجهان و مخاطبان کانال خبر فوری سراسری مبارک باد.
#سلاممولایغریبم
#امام_زمان♥
♻️ امروز دوشنبه
۳۱ اردیبهشت ۱۴٠۳ هجری شمسی
۱۱ ذی القعده ۱۴۴۵ هجری قمری
ذکر مخصوص روز دوشنبه «یا قاضِیَ الْحاجات»۱۰۰ مرتبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی انبه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مخصوص
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس شکلات ۵ ثانیه ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت شکلاتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جغور بغور زنجان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت غلیظ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی اورئو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_یه_نوستالژی_با_طعم_نسکافه
مواد لازم
۲ پاکت خامه
۳ عدد پنیر مثلثی یا ۳ ق غ پنیر خامهای
۱ پاکت کارامل
۳/۴ قوطی شیرعسلی
نصف قوطی شیر ابوقوس
۱ عدد نسکافه فوری
ترکیب آب ولرم و نسکافه گلد به مقدار لازم
بسکویت پتیبور به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اسنیکرز_رژیمی
مواد لازم
خرما ۲ لیوان
گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره ) ۱ لیوان
شکلات تلخ
پودر نارگیل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خورش_بامیه_جنوبی
بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری
پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه
آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
#شیک_موز_بادام
موادلازم
موز خنک یک عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
کره بادام زمینی ۱ قاشق سوپ خوری
ماست یونانی یا ماست پر چرب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
عسل یک قاشق سوپ خوری
تمام مواد رو با هم میکس کنید و در آخر من از انواع شکلات و بستنی برای تزئین استفاده کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
#سالاد_لبو_وپنیر_لبنه
مواد لازم
۳ عدد لبو متوسط
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۲ حبه سیر رنده شده
۲ ق غ پنیر لبنه
۲ ق غ سس مایونز
۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده)
نمک
شوید برای تزیین
ترشی بیبی کرن
سیب زمینی ها را نگینی و کوچک خرد کرده وسرخ کنید
لبو ها را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود
وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید
داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید
سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_دسر_فوری
شیر سرد یه لیتر
نشاسته چهار قاشق غذا خوری
ارد سه قاشق غذا خوری
رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام همبزنید تا قوامش غلیظ بشه
وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#پودينگ_كدو_حلوايي
موادلازم
شير:١،١/٣ پيمانه
خامه ٣٥٪:٢/٣ پيمانه
كره :٢/٥قاشق سوپ خوري
آب ليمو:٢ قاشق سوپ خوري
نشاسته ذرت:٤ قاشق سوپ خوري
شكر قهوه اي:٧ قاشق سوپ خوري
دارچين:١/٢ قاشق چاي خوري
جوز هندي:١/٨ قاشق چاي خوري
ميخك:١/٤ قاشق چاي خوري
زرده تخم مرغ:٢ عدد
پوره كدو حلوايي:١پيمانه
طرز تهیه
شير،نشاسته ذرت را مخلوط مي كنيم.پوره ي كدو حلوايي،خامه،زرده ي تخم مرغ را اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار مي دهيم.
شكر ،ابليمو،ادويه ها،كره مدام هم ميزنيم تا پخته و غليظ شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#املت_گوشت_و_تخم_مرغ
گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
روغن و کره را به گوشت اضافه میکنیم.
نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
#شیرینی_ماستی
موادلازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3 پیمانه
ماست 3 پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر 3 پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
برای شربت
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را با شکر چند دقیقه بزنید تا سبک شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با بقیه مواد خوب مخلوط شود. مواد را در یک پیرکس با قطر 15 سانت بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده اید به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود. برای تهیه شربت شکر و آب را بجوشانید شربت که غلیظ شد آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود. شیرینی را از فر خارج کرده و هنوز داغ داغ شربت سرد شده را روی آن بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پودر_سوخاری_رنگی
مواد لازم
نون باگت یا نون همبرگر
آب
رنگ خوراکی
اسپری
نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین
مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین.
من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم
ولی برای رنگقرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#شیرینی_شکلاتی_شستی
کره خرددشده یک دوم پیمانه در دمای محیط
شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد دوسوم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
جوی پرک یک پیمانه
شکلات آب شده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
در ظرفی کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود. تخم مرغ و آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و جو را به کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. به اندازه یک قاشق از خمیر را با دست گلوله کرده و با فاصله در سینی بگذارید. شست خود را در آرد زده و وسط شیرینی ها را کمی فشار دهید تا گود شود. شیرینیها را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. سپس به مدت دو دقیقه در سینی سرد کرده و روی پنجره فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود. با قاشق کمی از شکلات آب شده را روی شیرینیها در گودی آن ریخته و بعد از بستن شکلات سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ته_چین_هویج_پلو
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر
برنج: ۳ پیمانه
هویج: سیصد گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یک عدد
زعفران: به مقدار دلخواه
خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
مرغ خرد شده: سیصد گرم
زعفران به مقدار دلخواه
زرشک: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری.
و برای لایه ی ته چین
تخم مرغ: یک عدد
نصف لیمو ترش
زعفران غلیظ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#طرزتهیه_حلوا_شیره_انگور
یک لیوان آرد و نیم ساعت با شعله ملایم بو بدید تا بوی خامیش گرفته شه و مدام هم بزنید.یک لیوان شیره انگور و نصف استکان گلاب و یک سوم استکان زعفران دم شده مخلوط کردم و گذاشتم بمونه,اگه دوس دارید حلوا شیرین تر باشه دو ق غ شکر هم اضافه کنید چون شیره انگور شیرینیش خیلی نیست.ارد که کمی تغییر رنگ داد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید کمی هم بزنید تا ارد تو روغن تغت داده بشه ولی نه خیلی چون رنگش تیره میشه و از اونجایی که با شیره داریم درست میکنیم حلوا خودش رنگش قهوه ای خواهد شد.بعد از روغن شیره رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید وقتی حلوا تو تابه جمع شد و نچسبید و حالت گهواره ای گرفت حلوا آماده اس
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇