eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ: ۳عدد شکر: ۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان) ماست: ۳ق.غ بکینگ پودر: ۲ق.چ عسل: ۲ق.غ گلاب: یک چهارم لیوان پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره) آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر) روغن: ۱لیوان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
مواد لازم سیب زمینی :650 گرم سیر :2 حبه روغن زیتون :2/3 پیمانه سرکه سفید:2 ق غ آب لیموترش :½ق چ زرده تخم مرغ :1 عدد فلفل سیاه و روغن زیتون :برای سرو کردن سیب زمینی ها را پوست بکنید و به شکل مکعب خرد کنید. سپس سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن را با آب سرد بریزید و روی شعله ی زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد بگذارید تا 10 دقیقه بپزد و نرم شود. سپس آن را آب کش کنید. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید. سیر را له کنید و به آن اضافه کنید. سپس مخلوط سیب زمینی و سیر را به مدت 10 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا یکدست شوند. در این فاصله ، روغن، سرکه، نمک، آب لیموترش و زرده تخم مرغ را با یک چنگال هم بزنید و در حالی که همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیب زمینی ها اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط بدست آمده را داخل یک ظرفی که هوا داخلش نفوذ نکند بریزید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو ، دیپ را داخل چند کاسه بریزید و روی آن مقداری فلفل و روغن زیتون بریزید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم خرما:نصف پیمانه آرد سفید:1 پیمانه آرد نخودچی:یک چهارم پیمانه پودر قند:3 ق غ کره:150 گرم پودر هل و پودر دارچین:ا نصف ق چ گردوی خرد شده:نصف پیمانه پودر پسته و پودر نارگیل : 1 ق غ ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود. در مرحله بعد کره را به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا جایی که کره آب شده و یک مایه قهوه ای روشن درست شود. در این مرحله شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. بعد پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس پودر دارچین، هل، پسته و نارگیل را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. در مرحله بعد هسته خرماها را جدا کرده و کمی له کنید سپس با گردوی خرد شده مخلوط نمایید. حالا نیمی از مخلوط آرد و کره را داخل قالب بریزید و مخلوط خرما و گردو را وسط آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود. در ادامه باقی مانده مخلوط آرد و کره را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رنگینک سفت شود نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم برنج 4 لیوان ماست پرچرب و غلیظ 3 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد روغن نصف لیوان نمک و فلفل ب میزان لازم زعفرون (هر چه بیشتر بهتر ) مرغ پخته (با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی ابلیمو بپزید )ریش ریش شده یا تکه شده به میزان لازم طرز تهیه برنج رو خیس کنید و بعد از چند ساعت درست کنید بهتره برنج رو دون بردارین ابکش کنید. در ظرفی زرده تخم مرغ رو با زعفرون دم کرده هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر نمک و فلفل , برنج ها رو بریزید توی مواد و مخلوط کنید ته ظرفتون رو روغن بریزید(هر چه روغن بیشتر باشه تهچینتون خوشرنگ تر و قالبی تر در میاد و موقع برگردوندن خورد نمیشه )و نصف برنج رو بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا فیکس بشه مرغ ها رو روی برنج ریخته و در اخر نصف دیگه برنج رو بریزید و خوب فشار بدین تا قالبی برگرده میتونید توی فر با حرارت 180 به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید روی قالبتون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید یا هم توی قابلمه نچسب روی اجاق با حرارت کم به مدت یکساعت یا بیشتر قرار بدین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
این شیرینیِ خوشمزه خیلی خوش عطره و بافت تردی داره واسه کسایی که نسکافه دوست دارن عالیه مواد لازم آرد ۱۱۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر قند۶ ق شکر۱ ق غ وانیل ۱/۸ ق چ نسکافه ۲ ق چ آب جوش ۱ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ طرز تهیه کره نرم را با پودر قند و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود نسکافه را در آب جوش حل کرده و بعد به مواد اضافه کنید آرد و نشاسته ذرت را که الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و بعد مواد را با دست کمی ورز دهید و بعد ۱ ربع داخل یخچال استراحت دهید و بعد داخل نایلن گذاشته و قالب دلخواه بزنید ودر سینی فر بچینید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم. ۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده. حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍜🍝🍜🍝🍜🍝
مواد لازم آلو :200 گرم پر زرد آلو :200 گرم به (خرد شده) :2 عدد گوشت گوسفندی :250 گرم برنج :یک پیمانه شکر :1/2 استکان زردچوبه :یک قاشقق چایخوری نمک :به مقدار لازم طرز تهیه گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟ خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید دیگه کپکی دیده نمیشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
اب مرغ 4 لیوان , سیر 10 عدد , کره 25 گرم , پیاز 1 عدد , روغن 1 قاشق غذاخوری , ارد 3 قاشق غذاخوری , سرکه 1 قاشق غذاخوری , زرده تخم مرغ 2 عدد , نمک مقدار لازم طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
حتما از روز ١٢ ساعت قبل مرغم رو با پياز و فلفل و نمك و زردچوبه و ادويه مخصوص مرغ مرينيت ميكنم .براي پخت هم يه پياز بزرگ رو نگيني خورد ميكنم همراه يه ساقه كرفس و هويج و فلفل دلمه اي دوتا هل و يك تكه خيلي خيلي كوچيك دارچين و نمك وزردچوبه وفلفل وادويه و يك قاشق رُب با مقداري آب كه سطح مرغها رو بپوشونه ميذارم روي شعله خيلي خيلي كم تا كاملا بپزه و بافت نرمي پيدا كنه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مواد لازم خیارشور سینه مرغ کالباس هویج بخارپز نخود سبز سیب زمینی آبپز تخم مرغ آبپز ماست سس مایونز روغن زیتون طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم‌ میکنم ک اون دلخواه هست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
مواد لازم آب هویج : 2/3 پیمانه آب پرتقال :2/3 پیمانه بستنی وانیلی: 2/3 پیمانه آب لیمو:چند قطره طرز تهیه آب هویج و آب پرتقال را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس می‌توانید بستنی و ‌آب لیمو را به مواد اضافه کرده و با مخلوط کن بهم بزنید، یا اینکه به صورت چند اسکوپ بستنی داخل لیوان به آب هویج و پرتقال اضافه کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍊🥕🍊🥕🍊🥕🍊
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم بادمجان پنج عدد برنج پخته شده نصف پيمانه پنير پارمزان نصف پيمانه گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم تخم‌ مرغ دو عدد پياز رنده شده يک عدد نمک ، فلفل به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم طرز تهيه بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم. روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده. تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم. کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
سه‌چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرف‌ها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سه‌چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرف‌ها روي شكر كاراملي‌شده بريزيد. اين دسر را به روش بن‌ماري در حرارت 180 درجه سانتي‌گراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم باقلوا خمير باقلوا یک بسته کره 200 گرم آب کرده موادلازم کیک تخم مرغ 3 عدد شکر یک لیوان گردوی خرد شده یک لیوان پکینگ پودر1ق چ وانیل نصف ق چ آرد یک لیوان +3 ق غ اسفناج پخته و پوره شده 1 استکان خمير باقلوا را به اندازه قالب برش بزنید لایه لایه بچینید و بینشون کره بمالید تا نصف بعد مواد لازم کیک را مخلوط کرده و روی لایه ها بریزید بقیه خمیرهارو دوباره بهمان صورت بچینید و کره بزنید تا تمام بشه بعد برش بزنید و نصف استکان روغن مایع روی سطحش بریزید در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود نیم ساعت موادلازم شربت شکر یک کیلو آب 850 گرم آب نصف لیمو آب و شکر را روی حرارت 20 دقیقه بجوشانید آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد خاموش کنید شربت داغ را روی باقلوای خنک بریزید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد هیجان انگیز ناهار امروز مـــــرغ شکـــــم پر با سس پستو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
تخم مرغها و شكر و وانيل را پنج دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود سپس روغن را به دستور افزوده و هم بزنيد ، بعد ماست رو اضافه و مخلوط كنيد و پس از آن آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه قبلا سه بار الك كردين رو داخل دستور ريخته و با ليسك آرد رو بصورت دورانى مخلوط نماييد ، مايع كيك رو داخل قالبى كه قبلا روغنى و آرد پاشى كردين بريزين ، روى كيك قطعات خرد شده هلو رو بچينيید ، بعد روى هلوها كمى شكر بپاشين نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍰🍑🍰🍑🍰🍑
طرز تهیه طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم. یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو. وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش. طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🥮🍋🥮🍋🥮🍋