eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ورقهای نازک سیب زمینی رو داخل قالب مستطیلی بزار و تو فر بزار تا چیپس بشن.داخلشو با سبزیجات و مواد گوشتی دلخواه پر کن این خوشمزه شیک رو برای تولد پیش_غذا عصرونه میتونی درست کنی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥔🥙🥔🥙🥔🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. تا غنچه بدوزد به تن مخمل صبح🌸 تا شوق بپاشد به دل جنگل صبح🍃 تا پلک ترانه بر جهــان بـاز شود🌸 نــورآمـده دلبـــری‌کنداول‌صبح ...🍃 سلام صبح21خرداد ماهتون بخیر🌸🍃 روزخوبی رو شروع کرده باشید🌸🍃 . ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 400 گرم گوشت چرخ کرده 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/3 قاشق چایخوری فلفل 30 گرم پنیر 1 تخم مرغ 10-12 برش بیکن 5-6 برش پنیر رشته ای 4-5 برش ژامبون طرز تهیه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، پنیر و تخم مرغ مخلوط کنید. یک گلوله بزرگ گوشت آماده کنید. برش های بیکن را همانطور که در ویدئو نشان داده شده قرار دهید و توپ را در وسط قرار دهید. کوفته را با ژامبون و پنیر خرد شده بپوشانید. با ورقه های بیکن را ببندید و در دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کل مراحل این غذا با ۲ ادویه درست شده (نمک و فلفل سیاه) مواد لازم ۴ نفر مواد گوشتی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد جعفری ۱ دسته نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ پنیر موزارلا ۱۰ عدد مواد سیب زمینی سیب زمینی کوچک ۱۰ الی ۱۲ عدد لوبیا ۱ پیمانه نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری مواد سس گوجه گوجه ۱۰ عدد لیمو نصف نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایی خوری ریحون ۱ دسته . . سیب و لوبیا رو بپذید و بزارید سرد بشن ،گوشت رو اماده کنید و توش پنیر پیتزا یا موزارلا بزارید و سرخ کنید ،گوشت رو داخل سس بزارید تا ابش خشک شه ،سیب و لوبیا رو با کره روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین و با پنیر پارمسان سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥩🥔🥩🥔🥩🥔
مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای ۵ نفر : نخود خام ۲۰۰ گرم هویج متوسط یک عدد پیاز کوچک یک عدد سیر سه چهار حبه انبه پودر شده یک قاشق غذاخوری زیره سیاه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه : یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری نمک : بمیزان لازم طرز تهیه فلافل نخود و هویج : نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید. سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید). سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯
مواد لازم ۱/۲ قاشق سوپ خوري سس مایونز ۱/۴ قاشق چاي خوري نمك ۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل سیاه ۱۲ برش نان سفيد ۱/۲ فنجان کرفس خرد شده ۱ قاشق سوپ خوري آبليموي تازه ۱۲ برگ کاهو ۱/۴ فنجان پياز قرمز– خرد شده ۱۲ حلقه گوجه فرنگي ۳ فنجان مرغ پخته– خرد شده طرز تهيه ساندویچ چيکن سالاد: مرغ را می پزیم و استخوانهای آن را بیرون می آوریم به همراه کرفس، آبليمو، سس مايونز، پياز، نمك و فلفل سياه در ظرفي مخلوط می کنیم. مواد را به صورت لایه لایه بر روی هم گذاشته و نان را بر روی آن قرار می دهیم. حالا به اندازه دلخواه برش دهید و میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲عددتخم مرغ ۲انگشت کمتر از یک لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۳ قاشق غ کاکائو ۱ پاکت بکینگ پودر(۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چایخوری ) ۸۰ گرم شکلات ساده یا تلخ(دلخواه ) نصف لیوان روغن ۲لیوان آرد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید واگر دوست داشتید قالبی برگردونید هر چی از خوشمزه گی وعطر این غذا بگم کمه تا خودتان امتحان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
ورقهای نازک سیب زمینی رو داخل قالب مستطیلی بزار و تو فر بزار تا چیپس بشن.داخلشو با سبزیجات و مواد گوشتی دلخواه پر کن این خوشمزه شیک رو برای تولد پیش_غذا عصرونه میتونی درست کنی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥔🥙🥔🥙🥔🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کل مراحل این غذا با ۲ ادویه درست شده (نمک و فلفل سیاه) مواد لازم ۴ نفر مواد گوشتی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد جعفری ۱ دسته نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ پنیر موزارلا ۱۰ عدد مواد سیب زمینی سیب زمینی کوچک ۱۰ الی ۱۲ عدد لوبیا ۱ پیمانه نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری مواد سس گوجه گوجه ۱۰ عدد لیمو نصف نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایی خوری ریحون ۱ دسته . . سیب و لوبیا رو بپذید و بزارید سرد بشن ،گوشت رو اماده کنید و توش پنیر پیتزا یا موزارلا بزارید و سرخ کنید ،گوشت رو داخل سس بزارید تا ابش خشک شه ،سیب و لوبیا رو با کره روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین و با پنیر پارمسان سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥩🥔🥩🥔🥩🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 400 گرم گوشت چرخ کرده 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/3 قاشق چایخوری فلفل 30 گرم پنیر 1 تخم مرغ 10-12 برش بیکن 5-6 برش پنیر رشته ای 4-5 برش ژامبون طرز تهیه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، پنیر و تخم مرغ مخلوط کنید. یک گلوله بزرگ گوشت آماده کنید. برش های بیکن را همانطور که در ویدئو نشان داده شده قرار دهید و توپ را در وسط قرار دهید. کوفته را با ژامبون و پنیر خرد شده بپوشانید. با ورقه های بیکن را ببندید و در دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول نون باگت مثل فیلم برش بزنید و بعد توی قالب کاغذ روغنی پهن کنید و نونارو یه ردیف بچینید، بعد دوتا تخمرغو با کمی سس مایونز و گوجه و‌ فلفل سیاه و چند حبه سیر رو با گوشتکوب برقی خورد کنید و‌ نصفشو روی نونا بریزید، حالا مواد بریزید روی نونا و پهنش کنید و یه ردیف پنیر موزارلا روش بریزید بعد روی پنیر چند برش ژامبون رو روی پنیر قرار بدید و روی ژامبونا گوجه فرنگی و فلفل سبز بذارید و باز پنیر و بذارید توی فر ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بمونه حالا دوباره روی پیتزا نون باگت بچینید بعد مواد سسی و پنیر و‌ بعد تکه های مرغ و زیتون و موزارلا و پنیر رنده شده و دوباره بذارید توی فر تا ۲۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ درجه بمونه و بیاریدش بیرون و‌ نوش جانتون کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
سیر ۵۰۰ گرم - روغن ۱ پیمانه - نمک ۱ قاشق چای خوری ۱- سیر را پوست کنده و بصورت نگینی خرد میکنیم و داخل سینی میریزیم و جلوی آفتاب قرار میدهیم تا سیر سبک و خشک شود. ۲- بعد از خشک شدن درون قابلمه روغن ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و شعله گاز را روشن میکنیم گرم که شد سیر را درون قابلمه میریزیم و مرتب هم میزنیم . ۳- همینکه رنگش طلایی شد از روی حرارت برداشته و درون آبکش خالی میکنیم تا روغن اضافی آن تخلیه شود . درون آبکش هم چند بار هم میزنیم ۴- سرد که شد درون ظرف ریخته و در یخچال می گذاریم الان سیر داغ شما خشک بوده و با انگشت هم دانه دانه میشود . سایر نکات پ.ن. برای اینکه موقع پوست کندن سیر اذیت نشید قبل از پوست کندن سیر هارا یک شب در اب قرار دهید به راحتی پوست سیر جدا میشود نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
آرد برنج ۲ق.غ نشاسته ذرت۱ق.غ شکر۳ق.غ زعفرون غلیظ ۲ق.غ شیر۲لیوان وگلاب یک چهارم لیوان شکر وارد ونشاسته ترکیب کنین وبه مرور با شیرسرد قاطی کنین تا گلوله نشه بعد بزارین رو حرارت تا بحالت غلیظ برسه وقتی بحالت فرنی رسید گلاب بریز ویک کوچولو هم بزن وبعد سرو کن یه مقدار رو با زعفرون ترکیب بزن بقیه سفید باشه بدون وقفه هم بزن تنهاش نزار رو حرارت چون فوری گلوله میشه برا تزیین از پودر نارگیل پودر گل دارچین پسته و..... بسیار خوش طعم ومقوی برا من با همین مقدار دو ظرف سرو شد نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨