#آموزش_باقالا_قاتق
250 گرم باقالی
30 گرم شیوید تازه
سیر 2 حبه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
آب دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#معجون_لیمو_عسل
ابتدا لیموها را بشورید و ليموهارو يك روز كامل بزارید تو افتاب كه پوستشون زرد و نازك بشه لیموها را حلقه های نازک برش بزنید و هسته هاش را جدا کنید و داخل ظرف شیشه ای خشک دو ردیف لیمو و بعد دو قاشق غذاخوری عسل بریزید تا پایان همین جور ادامه بدید در پایان دو قاشق عسل بریزید اگر دوست داشته باشيد ميتونيد يه تکه چوب دارچين هم اضافه كنيد و در نهايت در ظرف را ببندید یک هفته جلو نور آفتاب بزارید روزی یک بار شیشه رو تکون بدید تا مواد مخلوط بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترفند_آشپزی
اگه فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده با توحه به طعماصلی غذا چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه رو در آن بیندازید و خوب هم بزنید به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#ساندویچ_چيکن_سالاد
مواد لازم
۱/۲ قاشق سوپ خوري سس مایونز
۱/۴ قاشق چاي خوري نمك
۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل سیاه
۱۲ برش نان سفيد
۱/۲ فنجان کرفس خرد شده
۱ قاشق سوپ خوري آبليموي تازه
۱۲ برگ کاهو
۱/۴ فنجان پياز قرمز– خرد شده
۱۲ حلقه گوجه فرنگي
۳ فنجان مرغ پخته– خرد شده
طرز تهيه ساندویچ چيکن سالاد:
مرغ را می پزیم و استخوانهای آن را بیرون می آوریم به همراه کرفس، آبليمو، سس مايونز، پياز، نمك و فلفل سياه در ظرفي مخلوط می کنیم. مواد را به صورت لایه لایه بر روی هم گذاشته و نان را بر روی آن قرار می دهیم. حالا به اندازه دلخواه برش دهید و میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_یک_نفره
۲عددتخم مرغ
۲انگشت کمتر از یک لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۳ قاشق غ کاکائو
۱ پاکت بکینگ پودر(۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چایخوری )
۸۰ گرم شکلات ساده یا تلخ(دلخواه )
نصف لیوان روغن
۲لیوان آرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•متبل بادمجون🍲•
بهترین طعم با بادمجون رو داشت😋
~🧡چیا میخایم:
بادمجون کبابی ساطوری شده
سیر ریز خورد شده
ماست چکیده
اَرده
لیموترش
~💛برای روش:
پولبیبر
روغن زیتون(من ارده و روغن کنجد زدم)
جعفری و کمی گردو
نون خشک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک سه سوته😍•
خیلی راحت و فوری یه شیک خوشمزه درست کن که از بازاریاشم خوشمزه تر میشه و تو این هوای گرم خیلی میچسبه😋👌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#طرزتهیه_کوفته_خوشمزه
من يه كم لپه رو ويه كم برنجو پختم ابش که كشيده شد با گوشت چرخكرده پياز خيلى ريز خرد شده وسبزى كوفته شامل تره جعفرى گشنيز ترخون شبيد ونعنا و نمك و فلفل وزردچوبه حسابى ورز دادم در ضمن من از سبزى خشك استفاده كردم بايد تا جايى كه موادمون حالت چسبندگى پيدا كنه ورز بديم بعد به اندازه يه نارنگى بر ميداريم توی دستمون باز ميكنيم من وسطش الو گذاشتم ميتونى بدونه اينكه چيزى توش بذارى گردش كنى
برای سسش هم يه پيازو خيلى ريز خرد كردم تفت دادم كمى زردچوبه زدم ودو ق غ رب گوجه فرنگی تفت دادم به اندازه تقريبا ٢ليوان اب جوش ريختم بعد كوفته هامو انداختم تويه اين سس حدودا ١-٢ساعت با شعله كم غذا حاضر ميشه
من چون موادو چشمى اندازه ميزنم اندازه دقيقه نگفتم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_توپک_سیب_زمینی
.
فقط کافیه سیب زمینی روآبپز کنی خوب پوره کنی بعد نمک وفلفل ونشاسته ذرت و پنیرپیتزا اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه
موقع سرخ شدن بازنشه
داخلشو پنیر پیتزا بذارید
اول داخل آرد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودرپانکو وداخل روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک براونی🧋•
این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی سرد🧊•
همه ترکیبای با قهوه خفنن ولی این بیشتر:))
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیب_زمینی
فقط کافیه سیب زمینی روآبپز کنی خوب پوره کنی بعد نمک وفلفل ونشاسته ذرت و پنیرپیتزا اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه
موقع سرخ شدن بازنشه
داخلشو پنیر پیتزا بذارید
اول داخل آرد گندم بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودرپانکو وداخل روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#طرزتهیه_شکلات_صبحانه_خانگی
مواد لازم
پودر کاکائویک لیوان
شکریک لیوان
شیر کم چرب یک لیتر
کره پاستوریزه 50 گرم
طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب بهخوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله میشوند.
شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوطکنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بهخوبی هم میزنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.
شعله را کم میکنیم، سپس ترکیب را بهقدری مخلوط میکنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشد)
سپس کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم میزنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموشکنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الـهـی
✨صبح را با زمزمه
🌸یاد تو آغاز می ڪنم
🌸ڪه تنها تویی
✨معبـد آرزوهای
🌸دست نیافتنی من
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
◍⃟⚘🍃࿐ྀུ༅࿇༅═
﹝ @Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرصع_پلو
مواد لازم ۵ نفر
برنج ۴ پیمانه
ساق مرغ ۸ عدد
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادوم ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
پوست پرتغال ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ
نمک ۲ قاشق غ خ
طرز تهیه
برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم .
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوپ_سفید
جو پخته شده یک ونیم پیمانه
هویج نگینی ریز نیم پیمانه
پیاز نگینی ریز ۲عدد
قارچ ورقه شده نیم پیمانه
شیر یک پاکت
خامه صد گرم
کره ۲۵گرم
آرد ۲ق.غ
آب مرغ ۱لیوان
ادویه مخصوص سوپ سفید فلفل سفید
نمک فلفل سیاه وجعفری برا تزیین
ابتدا هویج جوپیاز وقارچ رو بزارید با هم بپزه با دو لیوان آب جوش ویه لیوان آب مرغ یا اشکنه بعد تو یه ظرف دیگه کره رو ذوب کن وبا آرد تفت بده تا خامیش گرفته بشه بعد شیر اضافه کن کم کم تا گلوله نشه بعد خامه رو بریز ومدام هم بزن تا غلیظ بشه بعدبه سوپ اضافه کن وبا حرارت کم بپز
بعد خاموش کردن آب یه لیمو تازه بریز توش
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#سوپ_ازوگلین_ترکیه
مواد لازم
دال عدس (عدس قرمز)برنج
بلغور گندم پیاز خرد شده
سیر خرد شده رب گوجه فرنگی
رب فلفل(اختیاری)
روغن زیتون نعناع خشک آب
نمک،فلفل سیاه، فلفل چیلی و ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
دال عدس، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبکش کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه بریزید و گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید به مدت 1 دقیقه،سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید، بعد برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و تفت دهید، عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کوتاه تفت دهید و آب داغ را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید با حرارت متوسط بپزند تا مواد سوپ نرم شوند. فراموش نکنید که هرازگاهی سوپ را هم بزنید ،وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل با گوشت کوب برقی سوپ را له و یکدست کنید،و گرم سرو کنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوسیب_زمینی_متفاوت
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ ۲ تا
زردچوبه یک ق چ
شوید، نمک، فلفل سیاه و زعفران به مقدار دلخواه
نان تست
اول سیب زمینی ها رو بزارید تا خوب بپزه بعد بزارید خنک بشه یا مثل من زیر آب سرد بگیرید
سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید
پیاز رو با رنده ریز و حتما آب پیاز رو بگیرید
برای اینکه کوکو وا نره میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نان باکت
کوکو رو میتونید بهش ۳ تا تخم مرغ بزنید اینجوری مایع کوکو شل میشه و میتونید با ملاقه متیع رو تو تابه بریزید و اگر همین ۲ تا باشه سفت میشه
میتونید وقتی مایع کوکو آماده شد بزاریدش داخل یخچال
حتما تابه خوب گرم بشه بعد کوکو رو بریزید
کوکو سیب زمینی خیلی روغن به خودش میگیره برای همین تو تابه نچسب خوب درستش کنید که کمتر نیاز به روغن باشه
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#میگو_سوخاری
طرز تهیه
میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری
مواد لازم برای۴ نفر
تخم مرغ 2عدد
میگو 500گرم
اب لیمو ترش 2قاشق غذاخوری
پودر سیر 1ق غذاخوری
آرد 1پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرزتهیه
۱- ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب آب لیموترش،پودر سیر،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲- تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید .آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا داخل دو ظرف مختلف بریزید.
۳- پس از مدت ۱ الی ۲ ساعت میگوها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ،
۴- میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
نکته
به جای پودر سیر میتوانید از ۲ حبه سیر استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤