فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#خمیر_نون_رو_به_همین_قشنگی_و_زیبایی بدون هیچ وسیله ای درستش کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#خرما_شکلاتی
خرما، پودر دارچین، مغز گردو و بادام آسیاب شده، کنجد و گلاب رو باهم مخلوط کرده به صورت توپک دربیارید و درآخر با شکلات آب شده سفید یا شیری روکش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پودینگ چیا توت فرنگی 🍓•
مواد لازم:
1/2 فنجان دانه چیا (80 گرم)
2 قاشق غذاخوری عسل
2 فنجان شیر بادام (500 میلی لیتر)
1/3 فنجان ماست نارگیل (80 گرم)
یک مشت تمشک
تاپینگ ها:
1 فنجان پوره توت فرنگی (توت فرنگی له شده) (150 گرم)
ماست نارگیل 1/3 فنجان (80 گرم)
یک مشت توت فرنگی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کوکی_اسمارتیز_شکلات_چیپسی
۱لیوان کره گیاهی اب شده
۱لیوان شکر قهوه ای
۱لیوان شکر
۲عدد تخم مرغ
۱ق چای خوری جوش شیرین
۱ق چای خوری بیکینگ پودر
نصف لیوان شکلات چیپسی
نصف لیوان اسمارتیز
۴لیوان ارد
شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید .
در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فینگرفود🫔•
این لقمه ها واسه عصرونه یا به عنوان فینگرفود خیلی عالیه🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نون پنیر سبزی🍞•
.مواد لازم خمیر:
آرد نان ۴۰۰ گرم
شیر ۲۱۰ گرم
مخمر خشک فوری ۶ گرم (۱ ق چ سرپر)
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ ق چ
شکر ۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
.
مواد میانی:
پنیر مورد علاقه تون (من از پنیر کوزه استفاده کردم) ۲۰۰ گرم
سبزیجات معطر شوید و گشنیز جعفری خرد شده یا خشک ۲ ق غ
پودر گردو اختیاری ۲-۳ ق غ
.
رومال تخم مرغ:
(تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق چ، شکر ۱ ق چ)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میلک_شیک_زعفران
بستنی وانيلی ۱فنجان
شير پرچرب ۱فنجان
گلاب ۱ق غ
هل سائیده ۱پینچ
زعفران سائیده ۱ق غ
🔆همه مواد و توی دستگاه میکسر مخلوط کنین و خنک سرو کنین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•املت رستورانی🍳•
یک صبحانه ساده ولی خوشمزه 🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سس_مخصوص_میگو
چاشنی مخصوص رستورانها
سس مایونز 2 لیوان . سس کچاب 1/2 لیوان . شکر 3 قاشق
پودر سیر 1 قاشق . پودر فلفل قرمز 1 قاشق . پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری . آب 1/2 لیوان . سس قرمز فلفلی 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام مواد را در یک ظرف باهم مخلوط کنید و قبل از سرو کردن به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
این سس خوشمزه را می توانید با میگو سوخاری و یا میگو کبابی نوش جان کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کتلتی
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعدبادست فرم دادم ودر روغن سرخ کردم.
درموردرب گوجه دقت کنیدکه زیادنریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی هارو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدیددرست کنید
وسط کاردونه دونه اضافه نکنیدکه روغن بیشتری جذب میکنه.
شامی های سرخ شده که ازروغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تاخشک و سفت نشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مرغ
سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
سیب زمینی پخته شده: ۲ عدد
پیاز داغ: ۴ قغ
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خشک: ۱ قغ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه های مرغ رو به همراه کمی نمک و فلفل و آبلیمو و یدونه پیاز متوسط پختم و با غذاساز خرد کردم
سیب زمینی ها رو با کمی نمک گذاشتم بپزه و با رنده درشت رنده کردم
برای پیاز داغ ۲ عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و با نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین داخل روغن کم سرخ کردم
به جای جعفری خشک میتونید از ۴ قغ جعفری تازه استفاده کنید
تعداد کوکو بستگی به حجم و اندازه موادی که شکل میدید داره من از دستگاه فلافل زن استفاده کردم و موادمم دوبرابر بود تقریبا یچیزی بین ۲۰ تا ۲۵ عدد کوکو شد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#کباب_چنجه
گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلو
پیاز نگینی یا خلالی خورد شده ۲عدد
ماست ۵ق غ خ
سس مایونز۲ق غ خ
روغن زیتون بدون بو ۵ق غ خ
فلفل سیاه
نمک بمیزان لازم
طرز تهیه
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید بجز نمک بعد که سستون یکدست شد گوشتهای خورد شده رو بریزید داخلش و ی دستکش دستتون کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته بشه همون موقع گوشتها رو دربیارید و کاملا ساطوریش کنید دوباره بذاریدشون داخل سس با دست هم بزنید که کاملا به سس آغشته بشن درش رو بگذارید و بذارید داخل یخچال ۲الی۳ساعت بمونه و در آخر که خواستید سیخ بزنید نمک رو بریزید قاطی کنی مواد رو با دسستون و سیخ بزنید ذغالتون رو زیاد باد نزنید که مغز پخت بشه هرچند این کباب بخاطر ماست و ساطوری کردن راحت میپزه و زمانبر نیست فقط موقع سیخ زدن گوشتها رو بهم بچسبونید تا مانع خشک شدنشون بشید در اخر هم داخل یک قابلمه کره رو اب کنید گوشتها رو بریرید داخلش ی هم بزنید که همه گوشتها به کره آغشته بشن و سرو کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
دهن #حسن_ریوندی سرویس😂😂
از وقتی تو کانالش عضو شدم نمیتونم خودمو نگهداااررررم😷😑💨
این کانال پر از کلیپ های سَمیه😵💫😷👇
https://eitaa.com/joinchat/1764557170C2694554bd2
🔞 بپا آبروت نره😐😂👆
#سیب_زمینی_رست_شده
برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،
تو یه قابلمه آب جوش بیارین
سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش
وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون پاپریکا، پودرسیر، آویشن، نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.
بعد نوش جان میکنیم.
میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین
فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🌸این دسته گـل زیبـا
🎉تقدیم به عاشقان مولا
🌸امیدوارم در روز
🎉عید سعید غدیرخم
🌸حاجتهاتون رو از
🎉دستان مـــــبارک
🌸امیرالمومنین علی(ع)
🎉عیــــــــــدی بگیرید
🌸 عیـــــــــدتون مبارک
﹝ @Jomlax ﹞
#دمنوش_دارچین_و_عناب
مواد لازم
2 /1 قس عرق دارچين
1پيمانه عرق عناب
4 عدد عناب تازه
2 /1 قس عرق زنجبيل
2 /1 قس گلاب
4 تكه يخ
2 قس شكر به مقدارلازم آب
چند عدد عناب و چوب دارچين (براي تزئين)
طرز تهیه
چهار عدد عناب را شسته، پوست و هستههاي آنها را جدا كنيد. عرقيات شامل عرق دارچين، عرق عناب، عرق زنجبيل و گلاب را داخل مخلوط كن بريزيد و با شكر، يخ و عنابها خوب مخلوط كنيد.
اگر مقدار عرقيات براي رقيق شدن معجون كافي نبود، بهتر است كمي آب را هم اضافه كنيد. در پايان معجون را داخل ليواني بريزيد و روي آن را با چند عناب درسته و چوب دارچين تزئين كنيد.
يهجور ديگه
اگر ميخواهيد اين معجون طبيعيتر باشد به جاي شكر از عسل به مقدار لازم استفاده كنيد. البته عسل را در كمي آب جوش حل كرده بعد اضافه كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#کیک_توت_فرنگی
این کیک رو میتونید مثل من با مربای توت فرنگی سرو کنید.
همونطور که میبینید داخل کیک هم از توتفرنگی استفاده کردم ، اما بعضی ها فقط سطح کیک رو باهاش پر میکنند. .
مواد لازم :
توت فرنگی تازه یک و نیم لیوان
آرد گندم یک و نیم لیوان
روغن سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر ۱ قچ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
ابتدا تخممرغ ، شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا جایی که کرمی بشه.
سپس روغن رو اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگه هم بزنید.
حالا نوبت بیکینگ پودر و آرد الک شده هست.
در این مرحله با همزن دستی مایه رو هم بزنید.
خب ، .
دیگه وقت اضافه کردن توتفرنگیه ،
قبل از اینکه به مایه اضافش کنید ، توت فرنگیهاتون رو خورد کنید و حتما با دو قاشق آرد آروم با چنگال همش بزنید تا وقتی به مایه کیک اضافهش میکنید ته قالب نره.
وقتی مایه کیک و توتفرنگی رو مخلوط کردید اون رو داخل قالب چرب شده بریزید و ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بپزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🥮🍓🥮🍓🥮🍓🥮
#نوشیدنی_خرما
مناسب برای افطار در ماه رمضان
مواد لازم برای 6نفر
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ پیمانه
گردو ۵۰ گرم
موز ۱ عدد
خامه ۵۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید.
خرما را بدون پوست و هسته اندازهگیری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#سلام_امام_مهربانم 🌷
#سلام_امام_زمانم 🌷
ای وارث غدیر 💚
بیاااااا یا صاحب الزمان "عج" 💛
💚💚عـــــــاشقان غـــــــدیر💚💚
💛💛عیـــــــدتــــان مبــــــــارک💛💛
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#کیک_خاگینه_مغزدار
اول یک و نیم لیوان شکر رو با یک لیوان آب میزاریم بجوشه بهش گلاب و زعفران دم کرده میریزیم تا حدی بجوشه که کمی از حالت آبکی در بیاد بعد میزاریم سرد بشه...دو عدد تخم مرغ رو میزنیم نوک قاشق مربا خوری وانیل میریزیم دو قاشق ماست شیرین ریخته و یک ق زعفران دم شده... دوباره هم میزنیم بعد دوقاشق آرد همراه نصف قاشق مرباخوری پکنیگ پودر زده خوب مخلوط می کنیم میریزیم داخل قالب کیک که وسطش خالیه میزاریم داخل فر گرم شده حدود پنج دقیقه بعد از فر در اورده مواد میانی که پودر گردو و پودر هل وپودر گل محمدی و دارچین هست رو میریزیم بعد روی مواد میانی از همون مخلوط بالایی که قبلا حاضر کردیم میریزیم مخلوط رو با سه تخم مرغ سه قاشق ماست وسه قاشق آرد و وانیل و زعفران و یک قاشق مرباخوری پکنیک پودر درست کرده تا کاملا روی مواد میانی رو بپوشونه و دوباره داخل فر میزاریم بعد از یه ربع طبقه بالایی فر رو روشن می کنیم تا روی خاگینه هم بپزه بعد از اجاق بیرون میاریم و با خلال دندان سوراخ سوراخ می کنیم و شیره رو رو خاگینه داغ میریزیم تا کاملا جذب بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ژله_میوه_ای
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#ژله_میوه_ای
ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید.
چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید.
میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#آب_گوجه_فرنگی
آب گوجه فرنگی یک ابمیوه لاغر کننده است
آب گوجه فرنگی بهترین و خوشمزه ترین گزینه برای تناسب اندام و از بین بردن چربی های اضافی است. روزی 1-2 لیوان بخورید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#رب_گوجه_خانگى
گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#نان_تارت
آرد سفید 3 لیوان
شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
بکین پودر1 قاشق مرباخوری
شکر 1.5 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )
طرز تهیه :
خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید. مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد روشم یه پارچه می ندازیم.سپس یک تا دوساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل قالب می زنیم. گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید. نکته:دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮