eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
۱۱ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
۱۱ تیر ۱۴۰۳
مواد لازم شیر ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم (۴بستنی لیوانی کوچک) پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (من از کاله استفاده کردم) دنت توت فرنگی 1 عدد ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بن ماری شده در نصف لیوان آب سرد رو بهش اضافه میکنیم. سپس پنیر خامه ای و دنت رو با همزن دستی کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن . من یکی دوتا رنگ خوراکی صورتی هم اضافه کردم بهش تا خوشرنگتر بشه داخل قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود.... هر چقدر بیشتر در یخچال بماند سفت تر شده و راحت از قالب خارج میشود. نکته: بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعم های دیگه هم استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
۱۱ تیر ۱۴۰۳
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
۱۱ تیر ۱۴۰۳
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
۱۱ تیر ۱۴۰۳
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من خودم این غذا را خیلی دوست دارم. ترکیب مرغ با زرشک خیلی عالیه. پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد. توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
۱۱ تیر ۱۴۰۳
مواد لازم یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده سس مایونز ۲ ق غ سس تند فلفلی ۲ ق غ پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان آبلیمو ۲ ق غ یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه. پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل طرز تهیه : اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ، که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه. این غذا بصورت دیپ هم خیلی خاص و پرطرفداره چون با نون خورده میشه و خیلیییی جذابه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۱۱ تیر ۱۴۰۳
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۱۱ تیر ۱۴۰۳
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برش زدن ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
۱۱ تیر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ تیر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امـــروز 🦋 اول صبـح🦋 از باغ مـحبـت🦋 سبدی از مهر را مخصوص شـما 🦋 خوبان دو عالم آورده ام تا بـه بـوی خـوش آن 🦋 خاطرتان همیشه دلشاد شود سـلام صبح سه شنبه تون زیبـا🦋 امروزتون سرشار از نگاه پر مهر خــدا🦋 ﹝ @Jomlax
۱۲ تیر ۱۴۰۳