فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک شکلاتی🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ هات داگ با سس مخصوص
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_آش_گشنیز
مواد لازم:
گشنیز ۲ دسته
برنج نیم دونه ۱ لیوان
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم یا بیشتر
پیاز برای داخل آش ۲ تا
نمک،فلفل،آب نارنج یا لیمو به دلخواه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_میوه_آرایی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سوپ_جو
پارت اول
اندازه ی مواد
نصف سینه ی مرغ ( من از ران مرغ استفاده کردم)
یک استکان بلغور جو
یک استکان جو پرک
سه تا هویج متوسط
یه حبه سیر
دو عدد پیاز متوسط
یک ق سر پر رب گوجه فرنگی
دو عدد گوجه فرنگی پوره شده
۵۰ گرم کره ( به دلخواه)
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر پاپریکا
پودر گوجه ( به دلخواه)
دو سه قاشق جعفری خرد شده
و آب لیمو ترش تازه به میزان لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_چیپس_پاستا
میتونید بعد از خشک شدن در کیسه نگهداری کنید و موقع مهمونی و دورهمی هاتون تو روغن سرخ کنید و از مهمانها شیک پذیرایی کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🥔🍟🥔🍟🥔🍟
#حلوا_انار
مواد لازم
آرد سه چهارم لیوان
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن نصف لیوان
آب انار سه چهارم لیوان
پودر هل یک ق چ
طرزتهیه
دو عدد انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیرید. سعی کنید از انارهای شیرین و پررنگ استفاده کنید تا رنگ حلوا خوشرنگ شود.
می توانید از آب میوه های انار هم استفاده کنید ولی میزان شکر را کمتر بریزید .
درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود. احتیاجی به جوشیدن شهد نیست ، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید .
سپس آرد را با حرارت کم روی حرارت قرار دهید و مدام با قاشق چوبی آرد را هم بزنید. فقط مواظب باشید خیلی تیره نشود در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و بهش روغن مایع را اضافه کنید .
شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد و سپس با سلیقه خود تزئین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#سالاد_بلغور_و_انار
مواد لازم
خيار؛ دو عدد
آب جوش؛ یک پيمانه
گوجه فرنگى؛ دو عدد
فلفل دلمه زرد؛ يك عدد
انار دانه شده؛ یک پیمانه
فلفل دلمه سبز؛ يك عدد
فلفل دلمه قرمز؛ يک عدد
روغن زيتون؛ نصف پیمانه
بلغور دانه ريز؛ نصف پيمانه
آب ليموى تازه؛ نصف پیمانه
گردوى خرد شده؛ نصف پيمانه
نمك و فلفل سياه؛ به ميزان لازم
جعفرى ساطورى شده؛ يك پيمانه
طرز تهيه
بلغور را همراه آب جوش به مدت ده دقیقه خيس كنيد. سپس آبكش كرده و با پشت قاشق فشار دهيد تا آب اضافى آن خارج شود.
خيار و فلفل دلمه قرمز و زرد و سبز و گوجه فرنگى را نگينى خرد كنید. سپس به بلغور اضافه كرده و مخلوط كنيد. انار دانه شده و جعفرى ساطورى شده و گردوى خرد شده را به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد.
روغن زيتون و آب ليموى تازه و نمك و فلفل سياه را مخلوط کنید. سس را به سالاد اضافه كنيد. سالاد را در ظرف سرو ریخته و با دانه هاى انار تزيين كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#کیک_آلبالو
مواد لازم
تخم مرغ 3عدد
شکر 1.5پیمانه
آرد 2ویک چهارم پیمانه
روغن نصف پیمانه
کره 25گرم
آلبالو بدون هسته یک پیمانه
شربت البالو یک ق
(دو سه ق از آب آلبالو هم که موقع هسته گرفتن در اومد ریختم تو مواد کیک)
ماست یک پیمانه
بکینگ پودر 2ق م
وانیل نوک ق م
(هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی)
طرز تهیه
اول تخم مرغها و وانیل رو با همزن خوب زدم بعد شکر رو ریختم و تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شد هم زدم. مرحله بعد روغن و کره ابشده. و هم زدم.شربت و آب آلبالو و ماست رو هم ریختم و مخلوط کردم. آرد و بکینگ پودر رو چندبار الک کردم و کم کم به مواد اضافه و خوب مخلوط کردم. چند ثانیه به همزن زدم تا آرد خوب, مخلوط شد. در این مرحله کار تمومه(میشه اول یه لایه مواد کیک تو قالب ریخت بعد آلبالوهای, بدون هسته رو و بعد, بقیه مواد رو. )
من در این که ارد رو مخلوط کردم آلبالوها رو هم ریخت داخل مواد و مخلوط کردم. قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم و در فر حدود 170درجه به مدت حدود 50 دقیقه پخت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍒🍰🍒🍰🍒🍰🍒
#تافی_حلوا
مواد لازم
آرد سفید ۳ لیوان
زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم
شکر ۳ لیوان
جوهر هل چند قطره
گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه )
روغن در حد خیس شدن آرد
طرز تهیه
ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#سالادکلم_و_گردو
یک کلم برگ کوچک یا نصف کلم برگ بزرگ خرد شده و کمی نمک را مخلوط کنید ، سه عدد هویج متوسط رنده شده ، یک پیمانه گردو خرد شده ریز ، یک پیمانه ذرت ،سه حبه سیر رنده شده و یک دسته کوچک شوید خرد شده و خردل و مایونز و ماست چکیده و روغن زیتون و فلفل اضافه کنید و مخلوط کرده و در ظرف کشیده و تزیین کنید .
اگر دوست دارید میتونید کمی کشمش پلویی شسته شده ریز هم داخلش بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#شارلوت_بادمجان
مواد لازم
بادمجان.....2عدد
سیب زمینی.....2عدد متوسط
مایع ماکارانی.....به مقدار لازم
نخود و ذرت و هویج ......یک کاسه کوچک
پنیر ورقه ای.....2عدد
بادمجان با پوست حلقه کرده.بعد روش نمک می ریزیم.می زاریم چند ساعت بماند.بعد شسته سرخش می کنیم.البته در حدی که خیلی تغییر رنگ ندهد.سیب زمینی را پخته خوب له می کنیم.بهش کره و شیر اضافه می کنیم.باید به صورت پوره در بیاید.مایع ماکارانی که همه دوستان بلد هستن.نخود و ذرت و هویج را می پزیم.
بعد شروع می کنیم به چیدن.کف ظرف را با روغن چرب می کنیم.قالب من سیلیکونی بود.
ابتدا بادمجان هم کف و دیواره های قالب چیده سپس رویش پوره سیب زمینی می دهیم.روی پوره از مایع ماکارانی می دهیم .بعد پنیر ورقه ای سپس سبزیجات پخته می ریریم.این کار را تا آخر انجام می دهیم تا گوشت و سبزیجات تمام شود.در آخر روی مواد را با پوره می پوشانیم.
داخل فر می گذاریم به مدت 30 دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#سس_فلافل
حدود 3تا4 قاشق پودرانبه رو با 1لیوان آب حل کن 1قاشق روغن و1قاشق سرکه بزن بذار روگاز غلیظ بشه 1کوچولو بعدازسرد شدن سفت ترمیشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_خاکینه_رولی
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۳ ق غ ماست سفت شیرین
۴ ق غ سر صاف آرد الک شده(آرد قبل از الک کردن منسجم و سنگینه و مقدارش بیشتر میشه،الک کنید بعد ۴ قاشق سر صاف استفاده کنید)
یک ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
زعفران دمکرده مقداری
گردوی خرد یا آسیاب شده سه ق غ
زنجبیل ...
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_اسموتی_بنفش
یک پیمانه شیر سرد (شیر آجیل ها هم مجازه)یک پیمانه توت سیاه یخ زده،، یه دونه موز یک پیمانه خرده یخ عسل، شیره، شکر یا هر موجود شیرین کننده ای به میزان ذائقه
.
همه رو باهم میریزیم توی بلندر و تمام
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کتلت_مرغ
مواد لازم
مرغ ( ۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر ( ۱ حبه)
کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت شه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#پودینگ_خرما
مواد مورد نیاز
خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر 100 میلیلیتر
عسل 3 قاشق سوپخوری
شیر 800 میلیلیتر
آرد 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
گردو برای تزئین
خرما و شیر (100 میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود.
آنگاه عسل، 800 میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود.
سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#قرابیه_کَره_ای
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره
مواد لازم
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_حلوا_ساده
مواد لازم :
دو پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
دو سوم پیمانه روغن
پنج قاشق غذاخوری گلاب
هل نصف قاشق چایخوری
زعفران کمی
دارچین نصف قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮