eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 تازه ترین اخبار تحولات دلار و خودرو و...👇 https://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a
يكی از انتخابهای جذاب و خوشمزه براي دورهمي هاست و براي هم خیلی مناسبه. با میوه های فصل تهیه کنید و براي سس از ترکیب آب پرتقال+ليموي تازه+عسل استفاده کنید. کمي برگ نعناع تازه هم اگر استفاده کنید عالیه. نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
روی بیسکوییت ها پنیر سه گوش بزار و با هویچ و انگور گوش درست کن و دونه فلفل چشم بزار و با پیازچه سیبیل و دم درست کن ‍‌‌‌‌‌‌‌نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
مواد لازم تخم مرغ3عدد شكر 1ليوان روغن مايع1ليوان شير1ليوان رنده پوست ليمو1ق غ آبليموچند قطره تخم خرفه3ق غ آرد2ليوان بكينگ پودر 1ق م طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼ســـلام 🌻صبح پنج شنبه تون بخیر 🌼روزتون پر از خوبی 🌻لحظه هاتون پر از آرامش 🌼نگاهتون پر از مهربانی 🌻دوستی هاتون پر از صفا 🌼زندگیتون پراز محبت 🌼آخر هفته تون پربرکت و زیبا ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ابپزرنده شده گوشت چرخکرده جعفری نمک،فلفل،ادویه روغن زیتون ماست برای تزیین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای۴ نفر سیب زمینی آب پز ۵ عدد نمک و فلفل سیاه ،قرمز وادویه به مقدار لازم سالاد الویه یا ماکارونی 2.5 پیمانه کره آب شده ۱/۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۱/۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ابتدا سیب زمینی هایی که آبپز کرده ایم و کاملا خنک شدن رو را با پشت قاشق یا با چنگال کاملا له میکنیم؛ نمک ؛ ادویه ؛ پودر فلفل سیاه و قرمز ؛ روغن زیتون و یا کره آب شده را اضافه کرده و با دست ورز میدیم تا خمیر کاملا یکدستی حاصل بشه؛ کف و دیواره های قالب مورد نظر را با سلفون یا نایلون نازک کاملا میپوشانیم و سپس خمیر سیب زمینی که آماده کرده ایم را در کف و دیواره ها پخش میکنیم تا کاملا به سلفون یا نایلون بچسبه و به فرم قالب فیکس بشه؛ سالاد ماکارونی یا الویه که از قبل آماده کرده ایم رو درون قالبی که دورتادورش کاملا با خمیر سیب زمینی پوشیده شده میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و کناره های نایلون یا سلفون را روش برمیگردونیم؛ قالب رو یخچال قرار میدیم تا خمیر س ز کمی سفت بشه و خودشو بگیره؛سپس قالب رو برگردونید و نایلون ها رو جدا کنید و به دلخواه تزئین کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🍝🥗🍝🥗🍝🥗
يك ليوان قهوه دم كرده رو داخل قالبهاي يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزنه(ميتونيد بجاي دم كردن قهوه از قهوه فوري استفاده كنيد). حالا قالبهاي قهوه يخ زده+يك ليوان شير سرد+يدونه موز بزرگ+يك قاشق غذاخوري كره بادوم زميني+يك ق غذاخوري عسل(اگه طعم قهوه بدون شيريني رو دوست داريد ميتونيد حذف كنيد)+يك ق غذاخوري پودر رو داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.بعد داخل ليوان ريخته و سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
بطریهای نوشابه را به ارتفاع فلفل دلمه ای ببرید و مایع ژله را داخل آن بریزید و بعد از اینکه آماده شد در ظرف برگردانده تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🫑🥮🫑🥮🫑🥮
سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
آرد گندم 2/5 ليوان آرد نخودچي 1/5 ليوان خمير مايه 1 ق غ شكر 1 ق چ نمك 1 ق م آب ولرم 1/5 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد گندم 2 ق غ رومال كردن: زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مايع 1 ق غ ابتدا توي ظرفي 1 ليوان آرد گندم،آرد نخودچي،نمك،شكر،خمير مايه ك برا من پودري بود نيازي ب بعمل امدن نبود مستقيم روي آرد ريختم باهم خوب قاطي كرده بعد وسطشو گود كرده آب و روغن مايع را اضافه ميكنيم شروع ميكنيم ب ورز دادن بعد اروم اروم باقيمانه 1/5 ليوان آرد گندم را اضافه ميكنيم اين خمير چسبنده خواهد بود نيازي ب اضافه كردن ارد اضافي نيست چون كيفيت نان خوب نخواهد بود روي خمير را پوشانده حدود نيم تا 1 ساعت استراحت ميدهيم بعد اينكه خمير ور امد اون دو قاشق آرد را ب خمير اضافه كرده خوب ورز ميديم بعد اگه ديدين باز چسبندس دستاتونو چرب كرده از خمير چونه هاي 100گرمي برداشته توي دست گرد كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم چيده و با زرده تخم مرغ رومال كرده روشو پوشونده دوباره نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
طرز تهیه ۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم. حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن. حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه. با سیبزمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما،فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
مواد لازم ژله انار :1 بسته، خامه صبحانه(دویست گرمی):1 بسته، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، پودر قند :2 ق غ، کیک صبحانه(ساده یا شکلاتی):1 بسته طرز تهیه: ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم،وقتی کمی خنک شد،سه چهارم از ژله رو داخل ظرفهای تکنفره ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده.وقتی کمی بست ،مقداری دانه های انار روی ژله میریزیم.مابقی ژله رو با کمی خامه مخلوط کرده و روی ژله هاریخته و داخل یخچال قرار میدیم. پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند مخلوط کرده و باهمزن کمی میزنیم،سپس مابقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم.باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم.سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم. به دلخواه روی دسرمون رو تزیین میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
موادلازم سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد خمیر یوفکا مقدار لازم جعفری خرد شده مقدار لازم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر پیتزا 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
من نارگیل رو پس از اینکه پوست سفتشو شکستم روی نار گیل رو با پوست کن پوست کردم تا لایه قهوه ای روی نارگیل گرفته بشه بعد با چاقو چند تکه کردم و بعد با رنده ریز نارگیل رو رنده کردم داخل سینی پهن کردم و هر روز زیر و رو کردم تا کاملا خشک شد از این پودر نارگیل داخل انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده میشه مخصوصاً کیک شنی که پودر نارگیل باید کمی درشت تر باشه عالیه امیدوارم شماهم تو خونه پودر نارگیل درست کنید و لذتشو ببرید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!! بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم خمیر تارت 300 گرم ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 3 عدد پنیرموزارلا 100 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان سیر 3 حبه روغن زیتون مقداری طرز تهیه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید. پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ). گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید. سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
برای درست کردن کیک ۴ عدد تخم مرغ ۱.۵ لیوان ارد ۱لیوان سرخالی شکر یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم لیوان اب جوش یک چهارم لیوان روغن وانیل مقداری داخل قالب ۳۵×۲۵ درست کردن شهد حلوا دو لیوان آب یک و نیم لیوان شکر نصف لیوان گلاب زعفران هل برای درست کردن حلوا دو لیوان ارد نصف لیوان روغن مایع ۵۰ گرم کره دو قاشق غ روغن جامد یا نیمه جامد ابتدا شهد و بعد حلوا رو اماده کنید(میتونید هر نوع حلوایی ک باب میلتون هست اماده کنید من حلوای زعفرانی درست کردم) حلوا رو کنار بزارید تا از داغی بیافته بعد کیک رو اماده کنید برای فر دمای ۱۷۰ مدت ۳۵(بازم بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید چون قدرت فرها متفاوته) وقتی کیک پخت بزارید کامل سرد بشه داخل قالبتون بعد مقداری از شهد حلوا که سرد شده یا ابمیوه یا شیر هم دمای محیط رو به سطح کیک بزنید و بعد حلوای گرم رو روی کیک بکشید و سطحشو با پالت صاف کنید. کیک بزارید داخل همون سینی فرتون باشه روشو سلوفن بکشید و بزارید برای ۲ ساعت داخل یخچال بمونه بعد برش بزنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
دسر خوشمزه ی ترکیه ای مواد لازم نشاسته ذرت 3ق غ آرد 1ق غ شکر 4ق غ زرده تخم مرغ 1عدد شیر 2لیوان وانیل 1/2ق چ کمپوت سیب به مقدار لازم گردو 3ق غ دارچین 1ق م بیسکویت پتی بور ساده نصف بسته طرز تهیه ابتدا بیسکوئیت و گردو را جداگانه خورد کنید.سپس نشاسته ذرت،آرد،شکر،زرده تخم مرغ،وانیل و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود.بعد نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید.روی آن بیسکویت پودر شده بریزید،کمپوت ها را برش داده و روی بیسکوئیت ها بچینید.گردوی خرد شده را روی کمپوت ها ریخته و دارچین را هم بپاشید.در نهایت بقیه مواد دسر را روی مواد میانی بریزید.24 ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد میل کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد لازم بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر) تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره 120 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق س گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم طرز تهیه کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
آرد گندم یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور نصف لیوان گلاب سه قاشق زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) شیره انگور +زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشه آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در سه مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
(دسرلیوانی) مرحله اول موادلازم شگلات سفید شرین عسل ۱۰۵گرم خامه صبحانه ۲۶۸گرم زرده تخم مرغ ۲عدد نعناع تازه خشک ۶گرم ورق ژلاتین ۳گرم وانیل ۱پنس مشروب (آب) ۳۷گرم گلوکز ۲۵گرم طرزتهیه ورق ژلاتین را در اب سرد خیس کنید. خامه و گلوکز را داغ کرده، و با زرده به آرامی هم میزنیم تا به دمای ۷۶ درجه که رسید وبد ورق ژلاتین را به آن اضافه میکنیم وبعد روی شگلات ها ریخته وبلندر میکنیم ودر ادامه مخلوط مشروب و نعناع را به آن اضافه میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم آرد نخودچی:۲ و نیم لیوان پودر قند:نصف لیوان روغن جامد:نصف لیوان آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری پودر هل:۱ قاشق چای خوری مواد لازم برای روی شیرینی ها: یدونه زرده تخم مرغ ۲ قاشق پودر قند ۱ قاشق سرکه سفید طرز تهیه چند تا نکته رو میگم که حتما رعایت کنید بعد از ورز دادن خمیر بزارید داخل نایلون فریزر و ۳۰_۴۰دقیقه استراحت بدید شیرینی هارو زیاد ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی ها خراب میشه. بعد از مواد زدن روی شیرینی ها حتما بزارید نیم ساعت خمیر بمونه تا هوا بخوره اگه بدون فر درست میکنید زیره حرارت شعله پخش کن بزارید در قابلمه یا ماهیتابه رو دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.دقت کنید شعله حتما کم باشه اگه داخل فر درست میکنید بزارید یک ربع از قبل گرم شه با دمای ۱۶۰ درجه گازی و ۱۵۰ درجه برقی به مدت ۱۰_۲۰ دقیقه بزارید بپزه. روغن جامد رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذراتش حل بشه بعد بزارید خنک بشه و بعد شیرینی هارو درست کنید حتما بعد از پخت شیرینی هارو بزارید کاملا خنک شه بعد از روی کاغذ روغنی بردارید حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
‌ بیا اینجا و با بیوت همه رو نگران کن♡💭 متن های آمیخته به رویای عشق♥️ قفلی میزنی رو بیوهای تک خطیش🔒✨ ● http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f با تکستاش عشقتو برگردون👆💔
مواد لازم -4 عدد تخم مرغ -1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری شکر -1 فنجان روغن -1 لیوان شیر -1 ق چ بیکینگ پودر -1 ق چ سرخالی وانیل -2 لیوان آرد‌ مواد لازم برای سس -2 لیوان شیر - نصف لیوان شکر -3.5 قاشق غذاخوری کاکائو‌ طرز تهیه تخم مرغ و شکر را در کاسه همزن ریخته و خوب هم می زنیم و روغن و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم. داخل قالب مستطیلی که چرب کرده ایم میریزیم تو فر با دمای 180 درجه زیر و رو به مدت 20 دقیقه میپزیم.(به صورت کنترل شده طبق فر خودتون بپزید) برای سس تمام مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم زدن مداوم بپزید. بعد از خنک شدن کامل کیک و سس کیک،آن را به 15 مربع برش میزنیم هر برش را دوباره از وسط برش میزنیم تا مثلثی شود ابتدا لبه ها را به سس و سپس مانند فیلم به پودر نارگیل آغشته میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠