eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس به آن عدس، جو و عدس قرمز (دال) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم، بعد از يك ساعت از پخت آش، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
چرخكرده دويست گرم،قارچ ورقه شده دو ليوان پر،پاستا(ماكاروني شكلدار) آبكش شده دو تا سه ليوان،خامه صبحانه يك تا دو ق غذاخوري،پنير پيتزا دو تا چهار ق غذاخوري،نمك،فلفل سياه،آويشن ،جوز هندي دو ق پياز ريز خرد شده و يك حبه سير رنده شده رو در كمي روغن تفت بديد همين كه بوي سير بلند شد،گوشت رو بريزيد و با شعله ملايم ده دقيقه تفت بديد تا بپزه و سرخ بشه،نمك و فلفل و ادويه ها رو هم اضافه كنيد بعد قارچ رو بريزيد.يكم كه تفت داديد و قارچ آب انداخت خامه و پنير رو بريزيد و وقتي خوب مخلوط شد پاستا رو اضافه كنيد و هم بزنيد درِ تابه رو بزاريد تا ملايم بپزه و آب قارچ جذب بشه،حدودا ده دقيقه,موقع سرو كمي جعفري و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
پیاز متوسط یک عدد خیار یک عدد فلفل یک عدد گوجه‌ فرنگی دو عدد سرکه سیب دو پیمانه ذرت دو پیمانه آب نصف پیمانه شکر یک سوم پیمانه زردچوبه نصف ق چ خردل یک ق چ آرد ذرت یک ق س گلپر یک ق س ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه ‌فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
مواد لازم برای آش داش کلم تبریزی ۵-۶ نفر ۶۰۰ گرم سبزی فقط تره و جعفری ۲ عدد کلم قمری متوسط ۱ عدد پیاز بزرگ ۱/۴ پیمانه لپه ۱/۳ پیمانه برنج ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ ۲ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب قلم نمک و فلفل به میزان لازم نعناع داغ و پیاز داغ کشک برای تزئین طرز تهیه آش داش کلم تبریزی برنج را با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید. کلم‌ها را نگینی کرده و آنها را نیز سرخ کنید. لپه را نیم پز کنید. در قابلمه بزرگی ۱ لیتر آب را به همراه آب قلم جوش آورید.سبزی و لپه و برنج و کلم سرخ شده و گوجه نگینی را داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزد. بعد از ۱ ساعت یک قاشق از پیاز داغ و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید و بگذارید تا آش جا بیفتد. سپس آش را با نعناع داغ و پیاز داغ و کشک تزئین بفرمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان 💗جمعه تون زیبا و شاد 🌷امروزتان پراز شادی 🌸الهی امروز 💗خونه هاتون پربرکت 🌷رابطه هاتون 🌸پراز رنگ های زیبا 💗وجودتون سلامت 🌷دلتون پر اميد 🌸و لحظاتتون سرشاراز 💗عشق و شادی باشه 🌷آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون ﹝@Jomlax
لپه نیم پ. عدس 1 پ. پیاز ریز حدود 1 کیلو. یا هر چقدر دوس داشتیم سبزی شامل تره. ریحان مرزه. یه ق هم کاکوتی. یه کیلو سبزی. فلفل دلمه یک عدد. ریز خرد شده. یه ق غ رب نمک. زردچوبه. فلفل تند. ارد 1/5 پ برای اماج ابتدایک عدد پیاز را تفت داده بعد سبزی وپیازهاکمی درسته خرد شده راکمی که جوشیدعدس ولپه پخته وفلفل دلمه ای نمک فلفل وزردچوبه ورب یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده را اضافه کرده وقتی اشمون اماده شد اوماج را درس میکنیم. تهیه اوماج : به اردکمی اب وزردچوبه اضافه کردم وورز دادم اب زیاد نریزید خمیر میشه کم کم بریزید متل خرد نون بشه. اگر کمی از حالت خرده نونی بیشتر شد با دست کوچولو کوچولو کنید. واوماج رابه اش اضافه کردیم. هم می زنیم. تا اوماجها به هم نچسبه واشمون ته نگیره یه ربع روی گاز که ماند خاموش میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 7 عدد سیب زمینی ریز 9 عدد قارچ پیاز کره 1 قاشق غذا خوری آرد 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر 150 گرم پنیررنده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو هویج حدود 800 گرم سیر یه بوته بزرگ آب 1.5 لیوان سرکه دو لیوان سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) نمک مقدار لازم پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه فلفل قرمز. مقدار دلخواه رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫒🫒🫒🫒🫒🫒🫒
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
شکر یک فنجان گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه . برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
بلغور گندم نصف ليوان،دال عدس نصف ليوان،رب گوجه فرنگي يك و نیم ق غ،رب فلفل يك ق غ (يا يك ق غ سرخالي رب گوجه+يك ق مرباخوري سر پر فلفل قرمز،مقدار فلفل سليقه ايه)،پياز ريز خرد شده يك عدد متوسط،نعناع خشك يك و نيم ق مرباخوري،روغن زيتون دو ق غ،آب تقريبا هفت ليوان،نمك،ليموي تازه و برگ نعناع تازه براي سِرو طرز تهيه: پياز رو در روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد رب فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد ميتونيد يه كوچولو زردچوبه هم بريزيد،حالا بلغور+عدس رو يك دقيقه با مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه و جابيفته.اواخر پخت نمك رو اضافه كنيد و موقع سِرو با برشهاي ليمو و برگ نعناع تازه تزيين كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍜🍜🍜🍜🍜🍜
موادلازم کیوی ۲ کیلو گرم شکر به مقدار مورد نیاز طرز تهیه کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
طرز تهیه ابتدا مرغ تيكه تيكه شده رو با پياز نگيني سرخ شده تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادوديه كاري و زنجبيل تازه و پودر زيره و گرد ليمو اماني و پودر سير و فلفل سياه و نمك و با مقدار كمي آب ميذاريم بپزه زماني كه مرغ پخت و آب مرغ تبخير شد و بصورت لعاب در اومد از روي حرارت بر ميداريم . توي يك ماهي تابه بزرگ كمي روغن ريخته تمام سطح ماهي تابه رو پراز پياز حلقه شده مي پوشانيم و پياز رو كمي سرخ ميكنيم و بعد سيب زميني حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم روي تمام پياز ها رومي پوشانيم و بعد مرغ پخته شده روي تمام سطح سيب زميني قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم و به همراه گوجه خرد شده ميچنيم توي يك ظرف مقداري رب گوجه و درحدود يك ليوان آب به همراه مقداري كمي روغن زيتون مخلوط كرده سپس تخم گشنيز و برگ بو روي تمام مواد ميريزيم و روي حرارت ملايم ميذاريم تا تمام مواد از اين سس طعم بگيره و نوش جان كنيد و با مقداري جعفري خرد شده تزيين ميكنيم . نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
3 عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک 100 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی های خام را پوست گرفته، رنده کنید و آب اضافی آن ها بگیرید و در یک کاسه بریزید سپس تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و آرد ذرت را اضافه کرده و مخلوط کنید،بعد کف ماهیتابه نچسب را چرب کنید نیمی از مواد کوکو را کف تابه بریزید با لیسک صاف کنید و یک لایه پنیر رنده شده را اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و در اخر باقی مواد کوکو را بریزید و سطح روی انرا صاف کنید سپس ماهیتابه روی حرارت ملایم گذاشته تا یک طرف کوکو برشته و طلایی شود به کمک یه بشقاب کوکو را برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم برشته شود،از روی حرارت بردارید و برش دهید و با مقداری جعفری تازه خرد شده سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧀🥔🧀🥔🧀🥔🧀
شير يك ليوان ونيم روغن يك ليوان شكر يك ليوان ونيم وانيل يك ق چ پودر كاكائو سه ق غذاخوري پر تخم مرغ سه عدد درشت ارد دوليوان الك شده بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري سر صاف شير وشكر روغن وانيل پودر كاكائو باهم مخلوط كنيد درحدي هبزنيد كه شكر حل بشه. يك ليوان ازسس رو برداريد كنار بزاريد .حالا تخم مرغهارو داخل مواد بريزيد ودودقيقه هم بزنيد.بكينگ پودر وارد رو مخلوط كنيد در دو مرحله اضافه كنيد.تاحدي هم بزنيد كه يكدست بشه زياد هم نزنيد.فرو ازقبل گرم كنيد.مواد رو داخل قالب٢٢يا٢٣كه چرب وارد پاشي كرديد بريزيد. من داخل رينگ درست كردم داخل فر١٨٠درجه به مدت ٣٥تا٤٥دقيقه. وقتي اماده شد ازقالب تكون بديد تا دربياد وبه قالب نچسبيده باشه و وقتي هنوز داغه با سيخ چوبي يا چاقو كلي سوراخ سوراخش كنيد ويا برش بديد كيك رو وسس رو كم كم با قاشق بريزيد تا نفوذ كنه .بزار خنك بشه حسابي جا بيافته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍫🍰🍫🍰🍫🍰
گوشت گوسفندى ٤٠٠ گرم خلال بادام دو سوم پيمانه زرشك سياه اگه در دسترس نبود زرشك قرمز يك سوم پيمانه پياز درشت يك عدد زعفران ابليمو دو ق غ شكر يك ق چ رب دو ق غ نمك فلفل زردچوبه ليمو امانى دو عدد اول پياز رو ريز خرد كنيد و سرخ كنيد بعد يه ق چ زردچوبه بزنيد و رب رو اضافه كنيد گوشت رو ريز خرد كنيد با رب تفت بديد حال دو ليوان اب اضافه كنيد تا روى مواد رو بگيره يك ساعت بعد ادويه ها و ابليمو شكرو ليمو امانى رو اضافه كنيد بزاريد خوب بپزه نيم ساعت اخر پخت زرشك شسته شده و خلال زعفرون رو اضافه كنيد تا خوب جا بيافته و روغن بندازه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
مواد لازم کلم پیچ خرد شده : ۵۰۰ گرم برنج : ۳ پیمانه پیاز : ۱ عدد گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم زعفران : مقداری پودر زنجبیل : ½ ق.چ زردچوبه : ۱ ق.چ زرشک : ½ پیمانه پودر زیره سبز و سیاه : ۱ ق.چ نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه ابتدا برنج را آبکش کرده، کنار میگذاریم، گوشت چرخ کرده+پیاز آبگرفته+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به صورت گوشت قلقلی درمی آوریم آنها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. در تابه یک عدد پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم. زنجبیل تازه له شده یا پودر زنجبیل را اضافه کرده کلم پیچ نازک نواری خرد شده را افزوده و با شعله کم تفت میدهیم ولی خشک نشود!عد ادویه جات+نیمی از زرشک+نیمی از زعفران را به آن افزوده تا کلم همراه مواد کاملا نرم و پخته شود.در مرحله بعد ته قابلمه را چند برگ کلم چیده و مقداری زعفران و روغن ریخته و لایه به لایه بزنج آبکش شده و مواد کلم و گوشت قلقلی قرار داده و در آخر مابقی زعفران را روی برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا برنج آماده شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🥦🍛🥦🍛🥦🍛
این اصطلاح معمولا در مورد غذاهای ایرانی به کار می رود و مربوط به مراحل آخر طبخ غذا است. بدین تعبیر که اگر غذا خورش باشد، روغن آن رو می آید و در صورتی که غذا نوع دیگری باشد آب آن تبخیر می شود و غلیظ می شود و آن گاه موقع صرف آن است. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1عدد گل کلم 1عدد بروکلی 3عدد سیب زمینی 1عدد فلفل قرمز 2عدد هویج مواد سس روغن زیتون 70 میلی لیتر 3 حبه سیر رنده شده (ادویه ها از هر کدام یک قاشق چای خوری فلفل سیاه، آویشن،پودر کاری) 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز،پول بیبر یا پاپریکا نمک طبق ذائقه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥦🍆🥬🥦🍆🥬🥦
مواد لازم ۱۰ عدد کرپآرد۱ فنجان نمک نصف قاشق چای خوری تخم مرغ۲ عددشیر بادام یک و یک چهارم فنجان روغن نارگیل۲ قاشق غذا خوری روغن نارگیل به مقدار لازم برای سرخ کردن طرز تهیه برای تهیه کرپ خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم و مواد خشک را داخل آن ریخته و با هم مخلوط می کنیم. یک کاسه کوچک برداشته و تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید و با هم مخلوط شود. سپس مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط می کنیم. هر بار یک چهارم مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کم کم مواد را با هم مخلوط می کنیم تا بافت نرمی بدست آید. سپس روغن نارگیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. روی خمیر را سلفون می کشیم و حداقل یک ساعت یا از شب قبل درون یخچال استراحت می دهیم. یک تابه بر می داریم وروی حرارت قرار می دهیم. کمی کف تابه را با روغن چرب می کنیم. سپس یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را داخل تابه پخش می کنیم. به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🍫🫔🍫🫔🍫🫔
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دم‌دست بود بریزید دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
برای حدود ۱۵ عدد : - ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات نوتلا. همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟