eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستیل ها رو باژله آلوئه ورا مخلوط میکنید و درقالب آلاسگا میریزید .یا داخل ماءالشعیر ژلاتین حل شده بریزید و پاستیل ها رو هم داخلش بریزیدبعدداخل قالب بریزیدتا ببندد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم پنیر ریکوتا ۱ پیمانه پنیر پارمسان ۱ پیمانهپنیر پکورینو ۱۰۰ گرمتخم مرغ ۱ عددپیاز ۲ عددبذر خشخاش به مقدار لازم خرده نان به مقدار لازم برگ ریحان تازه ۱ دسته کدو سبز ۴ عددنخود فرنگی ۱ پیمانه طرز تهیه ابتدا پیاز ها را خرد کنید و با نخود فرنگی و مقداری ریحان تفت دهیدکدو سبز ها را از وسط نصف کرده و آب پز کنید سپس درون آنها را با اسکوپ خالی کنیدپنیر ریکوتا و پنیر پارمسان و تخم مرغ و مخلوط نخود فرنگی و پیاز و نمک مخلوط کنید و هم بزنیدپنیر پکورینو لای خمیر گذاشته و ببندید و در خرده نان بغلطانید و سرخ کنیداز وسط برش بزنید و دانه خشخاش بریزید نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⭕️ یک زن جوان با مار خانگی اش هر شب به رختخواب می رفت و این مار غول پیکر هر شب دور اندام های زن می پیچید و در پایان خیلی بی حال می شد و روی تخت می خوابید یک روز مار هیچ غذایی نخورد و این عدم رغبت به خوردن و بی‌اشتهایی هفته‌ها ادامه یافت تا اینکه زن نگران شد و مارش را نزد دامپزشک برد و علت را جویا شد زن منتظر بود تا نتیجه را بشنود که دامپزشک به او خبر شوکه‌کننده‌ای داد...🔞⚠️😱🔴 اگه دلشو داری بیا ببین👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a دیدنش برهمه واجبه تا درس عبرتی بشه برای بقیه😰‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدن ما از هفت میلیارد میلیارد میلیارد اتم یا به عبارتی هفت اکتیلیون اتم ساخته شده است. بدن ما شامل ۳۷.۲ تریلیون سلول است. وقتی همه این‌ها در ما گرد هم می‌آیند، ما زنده هستیم. اگر همه DNA موجود در بدن را کنار هم بگذارید طول آن به شانزده میلیارد کیلومتر می‌رسد و به فراسوی سیاره پلوتون می‌رود، یعنی تقریباً تا انتهای منظومه شمسی. درونمان آن‌قدر هست که از منظومه‌ی شمسی هم خارج شود. ما به معنای واقعی کلمه، کیهانی هستیم. فکرش را بکنید در طول عمرمان آن‌ها تمام سیستم‌ها و ساختمان‌های بی‌شمار لازم برای حیاتمان را می‌سازند تا ما ساخته شویم، شکل و فرم پیدا کنیم و بتوانیم از موهبتی کم‌نظیر که زندگی نامیده می‌شود بهره مند باشیم. •🍃🌹🕊🌹🍃• ─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─ درود بی پایان وجودتان پُر از عطر مهربانی الهی قلبتان مملو از آرامش صبح اول هفته تـان بخیر 🙏آمین🙏 ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیفته نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
مواد اولیه برای 4 نفر تخم مرغ 8 عدد سس مایونز 1 پیمانه کرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری خردل دیجون 2 قاشق چایخوری کاهو به میزان لازم نمک به میزان لازم نان تست به میزان لازم نکاتی ۱- علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از خیارشور، زیتون، جعفری تازه خرد شده و تکه های گردو نیز استفاده کنید. طرز تهیه جهت تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و در یک کاسۀ متوسط، آن ها را به تکه های نسبتاً بزرگ تقسیم کنید. مایونز، کرفس، خردل و سس تند(در صورتی که میخواهید سالادتان تند باشد) را اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید. برای سرو کردن روی آن کاهو یا شاهی بگذارید و با نان تست نوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذهن، توسط گذشته‌ای شرطی‌شده، در پی بازآفرینی آنچه که با آن آشناست، می‌باشد. حتی اگر این وضعیت‌های تکراری دردناک باشد، دست‌کم برای ذهن آشناست. ذهن، همیشه به شناخته ها پای‌بند است و ناشناخته را خطرناک می‌داند، زیرا اختیاری در مورد آن ندارد، به همین دلیل، ذهن از لحظهٔ حال بیزار است و آن را نادیده می‌گیرد. آگاهی چون آتش است، هرآنچه به اشتباه درونمان باشد را می سوزاند، نفس را به آتش می کشد. حرص و طمع، تمام حس مالکیت، رشک، حسد و تمامی آنچه که در ما به اشتباه و منفی است را در حریق می سوزاند. اما هرآنچه را از زیبائی و الوهیت و دلپذیری، درون ما وجود دارد را متعالی می نماید. لحظه ای که ناپاکی، ناخالصی و زشتی سوخته شد، تیزبینی و هوشیاری نابی برای بودن اتفاق می افتد، یک چابکی و زیرکی به زندگی وارد می کند و آنگاه یک قدرت، تشدید احساس، یک تمامیت و کلیت عظیم را تجربه خواهیم کرد. •🍃🌹🕊🌹🍃• ─┅─ درود بیکران بر شما صبحتان به آرامش روزتـان پـر از نعمت و بـرکت دلتان بی کینه و غم تنتان سـالم و روزتـان پر امید 🙏آمین🙏 ┏━━━🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ┗━━ 🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
18.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر خورشت شما خیلی چرب شد به این روش چربی و بگیرید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
بزن رو خواننده و گوش بده آهنگشو 🤷‍♂ ⭐️پاپ⭐️ ⭐️یــــــاس⭐️ ⭐️شاد⭐️ 🦋رضا صادقی🦋 🦋بیس دار🦋 🌈نوستالژی🌈 🦋بهنام بانی🦋 🦋سیستمی🦋 🌈ماکان بند🌈 🦋ریمیکس🦋 🦋آرون افشار🦋 🌈سامان جلیلی🌈 🦋سالارعقیلی🦋 🦋خارجی🦋 🌈فرزادفرزین🌈 ⭐️آسرایی⭐️ ⭐️سنتی⭐️ ⭐️راغب⭐️ این همه آهنگ یه جا بعیده !
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) طرز تهیه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫