هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کانال جدید حسن ریوندی افتتاح شد 👇
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
جوین شید بخندید😂😂👆👆💦💦
🔴❌😂❌💦
#مربای_سیب
مواد لازم:
1 کیلو سیب زرد
1 کیلو شکر
2 لیوان اب
1 قاشق مربا خوری اب لیمو
مراحل تهیه:
آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روبان_ژله_ای
براي درست كردن روبان هاي ژله ايي ابتدا سطح ناصافي كه ترجيحا جنس نايلوني داشته باشه رو انتخاب مي كنيد که من از نایلون های محافظ طبقه های یخچال استفاده کردم داخل ظرفی مناسب فیکسش میکنیم. بعد رپش رو با روغن مایع کمی چرب کنید.
البته میتونیداز کیسه فریزر هم استفاده کنید که در این صورت روبان ها خیلی ساده میشه
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و داخل ظرف میریزیم (به ضخامت دو میلی متر ) اندازه ظرف من پونزده در سی هست و بعد داخل یخچال قرار میدم و اجازه ميديم تا ژله كاملا خودش رو بگيره....
سپس ژله ي بسته شده رو با احتياط زياد و آرام به ابعاده دو در ده سانت می بریم
برش ها رو خم مي كنيم و با مقدار كمي آب جوش، قسمت انتهايي اون ها رو به هم مي چسبونيم
در مرحله ي آخر همه ي روبان هاي آماده شده رو در کنار هم مطابق فیلم روی ژله اماده قرار میدهیم . به همین راحتی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بمب_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی 5 عدد
نمک و فلفل
پنیر
کره
آرد 00 ,25 گرم
شیر 500میلی گرم
پنیر رنده شده 85 گرم
طرز تهیه :
سیب زمینی هارو له و لوار کنید با پشت چنگال .
نمک و فلفل بیاد روش و مخلوط کنید .
فقط اونجا که با اسکوپ برمیداره اخه ینی چییی مگ بستنیه چرا با قاشق برنمیداره .
با اسکوپ بردارید بذارید کف دستتون
یه تیکه پنیر و ژامبون بذارید وسطش و قلقلیش کنید بذارید کنار .
یه قابلمه بذارید رو شعله کره رو بندازید توش آرد رو اضاف کنید و برای 30ثانیه مرتب هم بزنید .
بعد شیر رو کم کم بهش اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه واسه خودش حرارت ببینه . پودر جور هندی و نمک و فلفل عزیز رو اضافه کنید و یه هم ریز بزنید یه قُل که خورد از رو شعله بردارید و بریزید رو سیب زمینی های توپی که تو ظرف پیرکس گذاشتید .
روش پنیر رنده شده بیاد و بعد بره تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#املت_یونانی
طرز تهیه
مواد لازم (برای ۳ نفر) :
۸ عدد تخم مرغ
۱ فنجان پنیر پیتزا
۲ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک دوم فنجان پیاز خرد شده
۲ فنجان اسفناج شسته شده.
طرز تهیه :
اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#شنسل_مرغ
سینه مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
تخم مرغ زرده 2 عدد
نمک فلفل زعفرون ب مقدار لازم
فلفل دلمه یک دوم
پیاز 1 عدد بزرگ
سس مایونز 1 ق غ خوری
آبلیمو 1 ق غ خوری
ابتدا فیله مرغ اماده یا سینه مرغ ک از قبل ب صورت ورقه های نازک در آوردیمو داخل نمک فلفل زعفرون پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای آبلیمو سس میزاریم واجازه میدیم چند ساعت استراحت کنه و ب خورد هم بره ک مزه دار بشه
بعد اول داخل آرد گندم بعد زرده تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میغلطونیم و داخل روغن سرخشون میکنیم
و اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ میکنیم در کنارش سرو میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#پودینگ_شاه_توت
ش ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین، داخل مخلوط کن، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و 2 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و 2-3 دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین خوب.سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین، بعد که غلیظ شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.حداقل 2 ساعت بزارین یخچال
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای_مخلوط
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_طرحدار
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفریها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
💖 نوش جان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#فینگرفود_پیتزا
مواد لازم:
500 گرم آرد
یک قاشق غ خمیرمایه
یک قاشق غ شکر
یک قاشق کوچک نمک
2 قاشق غ روغن زیتون
شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه
50 گرم کره
طرز تهیه
همه مواد رو مخلوط کرده،و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید،و در آخر کره رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه ورز بدید.و خمیر رو بپوشونید و به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه.بعد خمیر رو مجددا ورز بدید و طبق عکس ،تقسیم کنید و فرم بدید.بعد از فرم دهی،با مواد میانی و پنیر پیتزا پر کنید و در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه روشو پارچه بندازید واستراحت بدید و بعد در فر 180 بزارید به مدت 20 الی 30 دقیقه.
برای مواد میانی(سلیقه ایه)من از ترکیب سوسیس،فلفل،گوجه،فلفل قرمز استفاده کردم و با روغن زیتون تفتشون دادم.در آخر هم که یک لایه پنیر پیتزا روی مواد میریزم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#کباب_انگشتی_کشمیری
مواد لازم
گوشت چرخ کرده نيم كيلو
پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه
یک عدد زرده تخم مرغ
نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه
نونهای تست رو در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. و ابشو بگيريد .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
هر دو طرف کبابها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با يه كته ي مشتي و سبزي و سماق ميل كنيد
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#میگو_سوخاری_با_سس_پستو
مواد لازم
برای سس پستو
برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان
روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید)
پنیر پارمزان نصف لیوان
سیر درشت سه حبه
نمک و فلفل سیاه
پودر گردو یک سوم لیوان
گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد.
سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه.
چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره
نوش جان❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_مکزیکی
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
💖 نوش جان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#کوکو_خوشمزه_با_سویق
طرزتهیه
عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده وله میکنیم بهش یه دونه پیاز رنده آب گرفته یه دونه تخم مرغ ،ویه قاشق سویق ،نمک و زردچوبه پودر سیر ،فلفل،آویشن،پودر کاری وسبزی معطر همه رو با هم مخلوط کرده وبعد کمی دست خود رو خیس میکنیم ویه مقدار از مایه کوکو رو بر میداریم و شکل میدیم ودر روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#پاپ_کورن_میگو (میگو پفکی)
مناسب برای 3 تا 4 نفر
مواد لازم برای آماده سازی آرد طعمدار
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم
453 گرم میگو، پاک شده
1 عدد تخممرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری ادویه کاجون
طرز تهیه
1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
2. نیمی از مخلوط آرد طعمدار را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپدار بزرگ ریخته و نیمه دیگر را برای بعد نگه میداریم.
3. میگوها را داخل کیسه ریخته، درب آن را بسته و خوب تکان میدهیم تا کاملا با مخلوط پوشانده شوند.
4. در یک کاسه جداگانه، تخممرغ، شیر و ادویه کاجون را مخلوط میکنیم.
5. میگوهای آردی را ابتدا به مخلوط تخممرغ آغشته کرده و بعد در ظرف مخلوط آرد طعمدار میغلتانیم.
6. روغن را در ماهیتابهای روی حرارت بین ملایم و زیاد تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و میگوها را به مدت چند دقیقه تا زمانی که مغزپخت و رنگشان قهوهای مایل به طلایی شود، در آن سرخ میکنیم.
7. با سس مورد علاقهتان سرو کنید
نوش جان❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
#رب_فلفل
گوجه فرنگی یک کیلو
فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
فلفل تند ۲۵۰ گرم
پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
#کته_شوید_با_خورش_بندری
ابتدا ۳ پیمانه برنج (به ازای هر نفر یک پیمانه) رو از قبل خیس داده با یک پیمانه شوید خرد شده ، زردچوبه ، دو یا سه قاشق روغن و کمی نمک کته میکنیم.
برای خورش بندری هم یک پیاز درشت را خلال ریز می کنیم به همراه ۴ یا ۵ حبه سیر ریز خرد شده سرخ می کنیم دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده به همراه پیاز و سیر تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه سپس یک لیوان تمبر هندی آب شده ، نمک ، و فلفل (این خورش باید تند باشه و میتونید از فلفل شمشیری هم استفاده کنید) اضافه کرده اجازه میدیم با شعله ی کم جا بیفته و در مرحله ی آخر پخت دو عدد تن ماهی رو که از قبل ۲۰ دقیقه جوشوندیم پس از خالی کردن روغن تن به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده به خورش اضافه میکنیم و به همراه کته شوید سرو می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_کنجدی_خوشمزه
مواد لازم :
1 لیوان شیر (گرم)
1/2 لیوان آب(ولرم)
1/2لیوان روغن مایع
یک پنس نمک
1 قاشق چایخوری شکر
آرد به میزان لازم
10 گرم مخمر خشک (یا یک قاشق غذاخوری)
100 گرم مارگارین در دمای محیط
مقداری پنیر (فتا یا محلی) کنجد بو داده و شیر برای رومال
طرزتهیه :
ابتدا شیر ومخمر خشک وشکر را مخلوط وبزارید 5تا 10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود. پس از آن روغن را ریخته وکمی هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد (آرد اضافه خمیر را خشک میکند).
خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
خمیر را با وردنه باز کنید وطبق ویدئو روی خمیر کره نرم را بمالید وپنیر را روی سطح آن پخش کنید وبا چاقویا رولر برشهایی از عرض بدید وآن را رول کنید .
اطراف رولها را درشیر خیس کرده ودر کنجد بوداده بغلطانید.
سینی فر را کمی چرب کنید ورولها را با فاصله گذاشته وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با ودمای 180 درجه تا وقتی که نانها برشته وطلایی شوند.
توی دستور زمان قید نشده، (حدود تقریبی 20 تا 25 دقیقه)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#دسر_هلو_و_دارچین
مواد لازم
سه عدد هلوی درشت رسیده
کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
بستنی وانیلی
سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته:
حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_ارده_شکلاتی_خوشمزه
۱۰۰ گرم کره
۱ فنجان چای خوری روغن مایع
۲ لیوان آرد سفید
۳ ق غ ارده
برای شربت:
یکو نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇