#پاپ_کورن_میگو (میگو پفکی)
مناسب برای 3 تا 4 نفر
مواد لازم برای آماده سازی آرد طعمدار
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم
453 گرم میگو، پاک شده
1 عدد تخممرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری ادویه کاجون
طرز تهیه
1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
2. نیمی از مخلوط آرد طعمدار را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپدار بزرگ ریخته و نیمه دیگر را برای بعد نگه میداریم.
3. میگوها را داخل کیسه ریخته، درب آن را بسته و خوب تکان میدهیم تا کاملا با مخلوط پوشانده شوند.
4. در یک کاسه جداگانه، تخممرغ، شیر و ادویه کاجون را مخلوط میکنیم.
5. میگوهای آردی را ابتدا به مخلوط تخممرغ آغشته کرده و بعد در ظرف مخلوط آرد طعمدار میغلتانیم.
6. روغن را در ماهیتابهای روی حرارت بین ملایم و زیاد تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و میگوها را به مدت چند دقیقه تا زمانی که مغزپخت و رنگشان قهوهای مایل به طلایی شود، در آن سرخ میکنیم.
7. با سس مورد علاقهتان سرو کنید
نوش جان❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
#رب_فلفل
گوجه فرنگی یک کیلو
فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
فلفل تند ۲۵۰ گرم
پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
#کته_شوید_با_خورش_بندری
ابتدا ۳ پیمانه برنج (به ازای هر نفر یک پیمانه) رو از قبل خیس داده با یک پیمانه شوید خرد شده ، زردچوبه ، دو یا سه قاشق روغن و کمی نمک کته میکنیم.
برای خورش بندری هم یک پیاز درشت را خلال ریز می کنیم به همراه ۴ یا ۵ حبه سیر ریز خرد شده سرخ می کنیم دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده به همراه پیاز و سیر تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه سپس یک لیوان تمبر هندی آب شده ، نمک ، و فلفل (این خورش باید تند باشه و میتونید از فلفل شمشیری هم استفاده کنید) اضافه کرده اجازه میدیم با شعله ی کم جا بیفته و در مرحله ی آخر پخت دو عدد تن ماهی رو که از قبل ۲۰ دقیقه جوشوندیم پس از خالی کردن روغن تن به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده به خورش اضافه میکنیم و به همراه کته شوید سرو می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_کنجدی_خوشمزه
مواد لازم :
1 لیوان شیر (گرم)
1/2 لیوان آب(ولرم)
1/2لیوان روغن مایع
یک پنس نمک
1 قاشق چایخوری شکر
آرد به میزان لازم
10 گرم مخمر خشک (یا یک قاشق غذاخوری)
100 گرم مارگارین در دمای محیط
مقداری پنیر (فتا یا محلی) کنجد بو داده و شیر برای رومال
طرزتهیه :
ابتدا شیر ومخمر خشک وشکر را مخلوط وبزارید 5تا 10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود. پس از آن روغن را ریخته وکمی هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد (آرد اضافه خمیر را خشک میکند).
خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
خمیر را با وردنه باز کنید وطبق ویدئو روی خمیر کره نرم را بمالید وپنیر را روی سطح آن پخش کنید وبا چاقویا رولر برشهایی از عرض بدید وآن را رول کنید .
اطراف رولها را درشیر خیس کرده ودر کنجد بوداده بغلطانید.
سینی فر را کمی چرب کنید ورولها را با فاصله گذاشته وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با ودمای 180 درجه تا وقتی که نانها برشته وطلایی شوند.
توی دستور زمان قید نشده، (حدود تقریبی 20 تا 25 دقیقه)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#دسر_هلو_و_دارچین
مواد لازم
سه عدد هلوی درشت رسیده
کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
بستنی وانیلی
سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته:
حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_ارده_شکلاتی_خوشمزه
۱۰۰ گرم کره
۱ فنجان چای خوری روغن مایع
۲ لیوان آرد سفید
۳ ق غ ارده
برای شربت:
یکو نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
لحظات معنوی میخوای کلیک کن👇👇
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
سه تا صلوات بفرست بعد روی پرنده ها کلیڪ کن ببین سوپرایز رو ببین
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🚷آزار یک زن توسط جن ها🚷
متاسفانه این داستان واقعیست😞
٢١ تير ماه ١٣٨٣ زن و شوهر جوانى در شعبه ١٧ دادگاه خانواده كرج براى طلاق توافقى حاضر شدند شوهر ٣٣ ساله اين زن به قاضى گفت:
من و همسرم مشكلى نداريم، اما مجبوريم از هم جدا شويم. مرد گفت: هر شب جن ها به سراغ زنم مى آيند و او را به شدت آزار و اذيت مى كنند، و غيرت و غرور من اجازه نمى دهد زنم را در اين شرايط ببينم ، زن جوان داستان عجيبى تعريف كرد، او به قاضى گفت: ١٣ ساله بودم كه در...⛔️⛔️🔞❗️
برای خواندن ادامه ماجرا کلیک کنید:
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482
لحظات معنوی میخوای کلیک کن👇👇
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
سه تا صلوات بفرست بعد روی پرنده ها کلیڪ کن ببین سوپرایز رو ببین
#پیراشکی_پیتزایی
1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم.
مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب.
اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_پیتزایی
مواد لازم برای خمیر:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر فوری ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
آب ولرم۲ پیمانه
آرد ذرت ۱ پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه
روغن نصف پیمانه
برای داخل نان:
سیبزمینی ۳ عدد
فلفل تند ۲ عدد
فلفل کاپی ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
روغن ۵ ق غ
پنیر چدار رنده شده
زرده تخم مرغ ۱ عدد
.ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی وروغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🍕🫔🍕🫔🍕🫔
#خورش_هویچ_آلو_با_مرغ
مرغ با ادویه کاری و نمک وفافل و زردچوبه طعم دار شد ، تابه روغن ریختم در حین سرخ شدن پیاز خرد کرده ( ویه حبه سیر) وروی مرغ گذاشتم و در قابلمه روگذاشتم آروم بپزه وسرخ بشه وقتی مرغ رو برگردوندم یک ق رب گوجه فرنگی هم کنار مرغ تفت دادم یک لیوان اب و یه کوچولو هویچ اضافه کردم از اونطرف هویچ خلالی شده رو با روغن تفت دادم ونصف ق شکر وزعفرون اضافه کردم کنار مرغ تقریبا پخته گذاشتم نیم ساعتیاخر بپزه و الوی از قبل خیس کرده هم بهش اضافه شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_کنجدی_خوشمزه
مواد لازم :
1 لیوان شیر (گرم)
1/2 لیوان آب(ولرم)
1/2لیوان روغن مایع
یک پنس نمک
1 قاشق چایخوری شکر
آرد به میزان لازم
10 گرم مخمر خشک (یا یک قاشق غذاخوری)
100 گرم مارگارین در دمای محیط
مقداری پنیر (فتا یا محلی) کنجد بو داده و شیر برای رومال
طرزتهیه :
ابتدا شیر ومخمر خشک وشکر را مخلوط وبزارید 5تا 10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود. پس از آن روغن را ریخته وکمی هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد (آرد اضافه خمیر را خشک میکند).
خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
خمیر را با وردنه باز کنید وطبق ویدئو روی خمیر کره نرم را بمالید وپنیر را روی سطح آن پخش کنید وبا چاقویا رولر برشهایی از عرض بدید وآن را رول کنید .
اطراف رولها را درشیر خیس کرده ودر کنجد بوداده بغلطانید.
سینی فر را کمی چرب کنید ورولها را با فاصله گذاشته وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با ودمای 180 درجه تا وقتی که نانها برشته وطلایی شوند.
توی دستور زمان قید نشده، (حدود تقریبی 20 تا 25 دقیقه)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یکشنبه تون عالی و بینظیر
🌹امروزتون زیباتر از گل
🌸و لحظه هاتون به زیبایی
🌹تابلوی طبیعت
🌸آرزومندم دلی آرام
🌹همراه با مهربانی
🌸قدمی استوار و محکم
🌹و روزی پراز موفقیت
🌸داشته باشید
🌹روزتون زیبا و در پناه خدا
❤️
#خورش_هویچ_آلو_با_مرغ
مرغ با ادویه کاری و نمک وفافل و زردچوبه طعم دار شد ، تابه روغن ریختم در حین سرخ شدن پیاز خرد کرده ( ویه حبه سیر) وروی مرغ گذاشتم و در قابلمه روگذاشتم آروم بپزه وسرخ بشه وقتی مرغ رو برگردوندم یک ق رب گوجه فرنگی هم کنار مرغ تفت دادم یک لیوان اب و یه کوچولو هویچ اضافه کردم از اونطرف هویچ خلالی شده رو با روغن تفت دادم ونصف ق شکر وزعفرون اضافه کردم کنار مرغ تقریبا پخته گذاشتم نیم ساعتیاخر بپزه و الوی از قبل خیس کرده هم بهش اضافه شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوفله_بادمجان_اصیل
طرزتهیه
بادمجان را سرخ کرده به صورت حلقه حلقه یا باریک ته ظرف میچینیم و ما یع گوشت را (مانند مایع گوشت لازانیا ) روی بادمجان ریخته واز پنیر پیتزا روی آن استفاده میکنیم
ودر فر میگذاریم برای تزیین میتوان از چند تکه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای استفاده کرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پنیری_پرطرفدار
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا..
نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم.
یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره.
بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم.
بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو.
به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#چیکن_کوردن_بلو
خیلی آسونه با تمام فوت و فنش عالیه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدونفر
مواد اوليه
شكر ٧ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٩ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🧁🍓🧁🍓🧁🍓
#صبحانه_مکزیکی_خوشمزه
مواد لازم
نان پیتا ۴ عدد
ژامبون گوشت ۵ ورقه
کره ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده ۴ عدد
گوجهفرنگی ریز خرد شده ۱ عدد کوچک
سس سالسای گوجهفرنگی برای تزیین
طرزتهیه
ژامبون را ۴ تا پنج دقیقه داخل مایکروفر یا فر (میتوان آن را در تابه تفت داد) گذاشته تا ترد شود؛ سپس آن را به ورقهای ریزتری خرد میکنیم.تابه را با کره چرب نموده و روی حرارت میگذاریم تا آب شود. تخم مرغها را کامل همزده و به کره اضافه میکنیم، سپس گوجه فرنگی خرد شده و ژامبونها را داخل آن میریزیم. این غذا را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه روی گاز قرار میدهیم.نانهای پیتو را باز کرده و مخلوطی از تخم مرغ داخل آنها میریزیم و لوله میکنیم؛ سپس آن را با سس سالسای گوجهفرنگی تزیین میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_کنجدی
با این رسپی شما ۱۸ تا کلوچه خواهید داشت
کلوچه ها در ظرف دربسته تا یک هفته تازه و نرم میمونه.نکته اش را پایین براتون نوشتم که چکار کنید که خشک نشه.
.
دوستان مراحل کار را روی ویدیو کامل نشون دادم اینجا به علت محدودیت فقط مواد لازم و نکات مهم را مینویسم.
نکات مهم:
از آرد سبک استفاده کنید تا بافت کلوچه ها سِفت و سنگین نشه.
خمیر این کلوچه کشداره.قرار نیست سفت باشه.پس آرد زیادی به خوردش ندید.
ماست پر چرب و شیرین استفاده کنید.
اگر پودر قند نداشتید شکر را آسیاب کنید و بعد از چند بار الک کردن استفاده کنید.شکر دانه درشت مناسب این رسپی نیست
برای اینکه خمیر کلوچه به دستتون نچسبه دستتون را کمی چرب کنید و مقداری آرد کف دستتون بپاشید.اضافی آرد را بتکونید و بعد با خمیر کار کنید.با این ترفند دیگه خمیر به دستتون نمی چسبه
زمان پخت کلوچه با توجه به اینکه دما و قدرت فرها متفاوته بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه است.
کلوچه اگر زیاد تو فر بمونه بافتش خشک و ترکدار میشه.
بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کلوچه ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#دسر_سیب_وخامه
کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد
کمپوت سیب: یک عدد
خامه فرم گرفته: 350 گرم
طرز تهیه
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.
سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
با برگ های تازه نعنا تزئین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨