#کوفته_ترکی
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سمبوسه
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#سالاد_شنتیا
مواد لازم
کاهو چینی متوسط ۱ عدد
خیارشور ۲۰۰ گرم
کالباس ۱۵۰ گرم
کنسرو ذرت نصف قوطی = ۲۰۰ گرم
شوید خرد شده ۴ ق س
سس مایونز ۲ ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه گیلاسی جهت تزیین
طرز تهیه
* نکته : در سالاد ها مقدار موادها رو می تونید طبق ذائقه تون کم و زیاد کنید .
* ابتدا کاهو رو شسته و خرد می کنیم.
* سپس کالباس رو خرد می کنیم . از روزیکه آموزش کالباس رو در سایت قرار دادیم مطمئنا خیلی از شما دوستان با خیال راحت می تونید در دستورها ازش استفاده کنید .
* سپس خیارشور رو خرد کرده …
* تمامی مواد رو در ظرفی ریخته و با سس مایونز و فلفل و کمی نمک مخلوط می کنیم .
* سپس با گوجه گیلاسی تزیین کنید .
* این سالاد تقریبا برای ۶-۵ نفر مناسب هست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کیک_جنگل_سیاه
یک کیک شکلاتی آلمانی که برای درست کردنش از هر نوع کیک شکلاتی میتونید استفاده کنید.
این کیک از لایه های مختلف کیک شکلاتی تشکیل شده که بینشون خامه میزارن و گاهی بین لایه ها همراه خامه گیلاس یا آلبالو هم گذاشته میشه.
تزئین روی کیک هم خامه و خرده های شکلات هست.
برای درست کردن خرده های شکلات کافیه شکلات سیاه رو رنده کنید یا به کمک پوست کن ورقه کنید. روی کیک جنگل سیاه هم توسط شکوفه های خامه و گیلاس تزئین میشه. تزئینی ساده و زیبا برای کیک ها شکلاتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#دمنوش_چای_سبز
طریقه دم کردن چای سبز:
چای سبز را می توان به تنهایی و یا به همراه نبات یا عسل و کمی لیموی زرد تازه ، جهت معطر کردن چای استفاده نمود به این صورت که وابسته به تعداد نفرات به ازای هر فنجان یک قاشق مربا خوری چای سبز خشک شده را در قوری ریخته و همانند چای معمولی دم میکنید و قبل از مصرف حتما باید صاف شود … در این صورت دمنوش چای سبز آماده است و می توانید با نوشیدن آن از تمامی خواص ارزشمند آن بهره مند شوید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#پاستای_خامه_ای_با_کرفس
مواد لازم
پاستا صدفی متوسط ۴۵۰ گرم
سس مایونز کمچرب ۱ پیمانه
آب لیموی تازه ۱/۳ پیمانه
کرفس ۱ ساقه
پیاز قرمز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید
۲- در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
۳- ساقه های تازه کرفس را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید.
۴- برگ های تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگ هایی که تازه نیستند صرف نظر کنید
۵- برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید.
۶- مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. میتوانید سالاد را با چند برگ بزرگتر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنید
سایر نکات
اگر می خواهید سالاد پاستای رژیمی داشته باشید به جای مایونز از ماست چکیده استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#سالاد_گندم_ترکیه_ای
گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_رژیمی
عصرونه
طرز تهيه ى يك چيپس سالم و بدون مواد نگهدارنده تو خونتون، با كمك مايكروويو.
١. سيب زمينى رو ورقه ورقه كنيد.
٢. براى گرفتن نشاسته، سيب زمينى ها رو بين دو تا دستمال كاغذى قرار بديد تا دستمال ها مايع روى سيب زمينى رو جذب كنن.
٣. لايه هاى سيب زمينى رو به روغن زيتون(يا روغن مورد علاقتون) آغشته كنيد.
٤. كف ظرفتون رو هم چرب كنيد.
٥. سيب زمينى ها رو تو ظرف بچينيد، ادويه و نمك دلخواهتون رو بزنيد و براى شش تا هفت دقيقه بزاريدشون تو مايكروويو.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟